Vrtić Veseli brodić

5.0 | 1 ocena
Ulica: Omladinskih brigada 7/1
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Vrtić Veseli brodić
Telefon: 011/
Mobilni: 069/

O nama

VRTIĆ VESELI BRODIĆ

Privatna predškolska ustanova Veseli brodić je akreditovana od strane Ministarstva prosvete i nalazi se u srcu Novog Beograda, u neposrednoj blizini Novog Merkatora i crkve Sv. Dimitrija. Zahvaljujući blizini velikih saobraćajnica, autoputa sa jedne i autobuske stanice sa druge strane, do našeg vrtića možete doći brzo i lako iz svih delova grada.

Sama lokacija vrtića je posebno odabrana zbog prelepih parkova koji su pozicionirani tako da naši mališani nemaju dodir sa ulicom. Ograđeno dvorište garantuje siguran boravak u prirodi i obavljanje aktivnosti van prostorija vrtića, koje su od izuzetnog značaja za odrastanje naših mališana.

Naš rad se zasniva na kontinuiranom kvalitetu, programu aktivnosti koji se precizno unapred uređuje u zavisnosti od teme. U svakom segmentu našeg rada prioritet su bezbednost i zdrav razvoj mališana tako da su svi materijali koje koristimo netoksični i lako perivi. Kroz igru deca uče o higijenskim navikama, novim pojmovima, svetu oko nas, sportskim aktivnostima i vrednostima života.

Predškolska ustanova Veseli brodić osnovana je od strane vrhunskih profesionalaca koji poseduju desetogodišnje iskustvo u radu isključivo sa decom u vrtićima u Srbiji. To je doprinelo upoznavanju sa decom našeg podneblja koje imaju izuzetnu sposobnost ka uspehu, čak i u najmlađem uzrastu.

Uz dobru motivaciju i poseban individualan pristup pun ljubavi i poštovanja prema svakog detetu, trudimo se da kod svakog mališana podstaknemo: individualnost i osamostaljivanje, intelektualni i socijalno emotivni razvoj, razvoj govora i muzikalnost, samopouzdanje i pripadnost grupi. Iskreno verujemo da se u svakom detetu krije mali genije.

Jedan od osnivača, diplomirani fizioterapeut svojim stalnim prisustvom podsticaće fizičku aktivnost i pravilnu ishranu kao najvažniji segment koje treba usaditi u najranijem dobu, kao način života. Za naš jelovnik zaslužna je MALA KUJNA, prva specijalizovana kuhinja za decu www.malakujna.rs

U aktivnosti vrtića Veseli brodić ubrajamo i dečiju jogu, nemački i engleski jezik, aktivnosti sa istaknutom umetnicom Anitom Bunčić i izlete van prostorija vrtića.

Radno vreme: 7h-18h

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:

Telefon: 062/64-19-90, 069/55-55-632

Email: veselibrodic@gmail.com

Vrtić Veseli brodić, Omladinskih brigada 7/1, Novi Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Subvencija (mesec dana)
27700
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jelena Milojevic
  21.06.2018 04:38

  Svaki put kada odem po dete u vrtic Veseli Brodic,ne mogu a da se iznova i iznova prijatno i lepo osetim. U vrticu vlada jako prijatna i pozitivna atmosfera,decica su nasmejana i uzivaju u njihovom malom carstvu sa vaspitacima koji su pravi profesionalci u svom poslu.

  Dragana Predic
  14.06.2018 04:42

  Privatni vrtic Veseli Brodic je pre svega akreditovana ustanova. Nalazi se na Novom Beogradu. Pored unutrasnjosti koja je u potpunosti podredjena malisanima,njihovom kreativnom i bezbriznom odrastanju,poseduju i dvoriste koje je jako bezbedno za njih.

  Firme u blizini

  Privatni vrtić Kuća Mašte, Generala Mihajla Nedeljkovića 153, Novi Beograd, Beograd
  Predškolska ustanova Naše Čedo, Dubrovačka 20, Zemun, Beograd
  Vrtić i jaslice dečiji klub BG, Španskih boraca 6, stan 2, Novi Beograd, Beograd
  Privatni vrtic Žan Žak, Bulevar Zorana Đinđića 6a, Novi Beograd, Beograd
  Predškolska ustanova RSD Bajka, Đorđa Stanojevića 14, Milutina Milankovića 1ž, Novi Beograd, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica, Trajka Rajkovića 4, Novi Beograd, Beograd
  Privatna predškolska ustanova "Naša druga kućica", Antifašističke Borbe 23ž, lok.br.13, Novi Beograd, Beograd
  Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA, Milutina Milankovića 110, Novi Beograd, Beograd
  Vrtić Različak, Vukova 4, Zemun, Beograd
  Vrtić MALI ISTRAŽIVAČI, Petra Kočića 16a, Zemun, Beograd