Vrtić Veseli brodić

  • 1
5.00 | 1 ocena

O nama - VRTIĆ VESELI BRODIĆ

Privatna predškolska ustanova Veseli brodić je akreditovana od strane Ministarstva prosvete i nalazi se u srcu Novog Beograda, u neposrednoj blizini Novog Merkatora i crkve Sv. Dimitrija. Zahvaljujući blizini velikih saobraćajnica, autoputa sa jedne i autobuske stanice sa druge strane, do našeg vrtića možete doći brzo i lako iz svih delova grada.

Sama lokacija vrtića je posebno odabrana zbog prelepih parkova koji su pozicionirani tako da naši mališani nemaju dodir sa ulicom. Ograđeno dvorište garantuje siguran boravak u prirodi i obavljanje aktivnosti van prostorija vrtića, koje su od izuzetnog značaja za odrastanje naših mališana.

Naš rad se zasniva na kontinuiranom kvalitetu, programu aktivnosti koji se precizno unapred uređuje u zavisnosti od teme. U svakom segmentu našeg rada prioritet su bezbednost i zdrav razvoj mališana tako da su svi materijali koje koristimo netoksični i lako perivi. Kroz igru deca uče o higijenskim navikama, novim pojmovima, svetu oko nas, sportskim aktivnostima i vrednostima života.

Predškolska ustanova Veseli brodić osnovana je od strane vrhunskih profesionalaca koji poseduju desetogodišnje iskustvo u radu isključivo sa decom u vrtićima u Srbiji. To je doprinelo upoznavanju sa decom našeg podneblja koje imaju izuzetnu sposobnost ka uspehu, čak i u najmlađem uzrastu.

Uz dobru motivaciju i poseban individualan pristup pun ljubavi i poštovanja prema svakog detetu, trudimo se da kod svakog mališana podstaknemo: individualnost i osamostaljivanje, intelektualni i socijalno emotivni razvoj, razvoj govora i muzikalnost, samopouzdanje i pripadnost grupi. Iskreno verujemo da se u svakom detetu krije mali genije.

Jedan od osnivača, diplomirani fizioterapeut svojim stalnim prisustvom podsticaće fizičku aktivnost i pravilnu ishranu kao najvažniji segment koje treba usaditi u najranijem dobu, kao način života. Za naš jelovnik zaslužna je MALA KUJNA, prva specijalizovana kuhinja za decu www.malakujna.rs

U aktivnosti vrtića Veseli brodić ubrajamo i dečiju jogu, nemački i engleski jezik, aktivnosti sa istaknutom umetnicom Anitom Bunčić i izlete van prostorija vrtića.

Radno vreme: 7h-18h

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona ili e-maila:
062/64-19-90
069/55-55-632
veselibrodic@gmail.com

Posetite naš sajt: www.veselibrodic.rs

Vrtić Veseli brodić, Omladinskih brigada 7/1, Novi Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

21.06.2018 04:38
Jelena Milojevic
Svaki put kada odem po dete u vrtic Veseli Brodic,ne mogu a da se iznova i iznova prijatno i lepo osetim. U vrticu vlada jako prijatna i pozitivna atmosfera,decica su nasmejana i uzivaju u njihovom malom carstvu sa vaspitacima koji su pravi profesionalci u svom poslu.
14.06.2018 04:42
Dragana Predic
Privatni vrtic Veseli Brodic je pre svega akreditovana ustanova. Nalazi se na Novom Beogradu. Pored unutrasnjosti koja je u potpunosti podredjena malisanima,njihovom kreativnom i bezbriznom odrastanju,poseduju i dvoriste koje je jako bezbedno za njih.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Vrtić Veseli brodić
  • vrtic veseli brodic,
  • vrtic veseli brodic radno vreme,
  • vrtic veseli brodic kontakt telefon,
  • veseli brodic,
  • decija joga,
  • nemacki i engleski jezik za decu,
  • izleti van prostorija vrtica