Vrtić SOVICA

0.0 | 0 ocena
Ulica: Braće Nikolić 108/b
Grad: Beograd
Opština: Surčin
Vrtić SOVICA
Mobilni: 065/

O nama

VRTIĆ SOVICA

Vrtić SOVICA nalazi se u mirnom delu Surčina i nudi idealne uslove za razvoj i edukaciju dece kroz igru, zabavu i druženje. U lepo dekorisanom prostoru koji je prilagođen potrebama i interesovanjima dece, obezbeđen je celodnevni boravak u jaslama i vrtiću, uz subvenciju grada Beograda.

Smešten u privatnu kuću, vrtić SOVICA pruža maksimalnu sigurnost svim mališanima o čijoj bezbednosti brine stručno i profesionalno osoblje. Ukras našeg vrtića je prelepo, veliko dvorište opremljeno različitim mobilijarom za igru dece.

Program po kome radi vrtić SOVICA omogućava pravilan psiho-fizički i emocionalni razvoj deteta, uz individualni pristup svakom mališanu. Osnovni cilj našeg rada je jačanje individualnih kapaciteta deteta i maksimalna podrška njihovom kompletnom razvoju.

U našem timu nalaze se vaspitači i stručni saradnici sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Još jedna prednost koju nudimo jesu male grupe, tako da deca imaju mogućnost da ostvare bliži kontakt i komunikaciju sa svojim vršnjacima, ali i vaspitačima.

Tokom boravka u vrtiću SOVICA deca su uključena u različite kreativne aktivnosti, kao što su: velika likovna radionica, sportske aktivnosti i sl. Naravno, naš stručni tim nastoji da deci ostavi i dovoljno vremena za igru i zabavu sa drugarima.

Posebna pažnja u vrtiću SOVICA posvećena je ishrani dece koji mogu da uživaju u kvalitetnim i nutritivno izbalansiranim obrocima. Jelovnik je izrađen od strane nutricioniste, a obroke dostavlja renomirana ketering kuća.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-18h
vikendom ne radimo

Vrtić SOVICA, Braće Nikolić 108/b, Surčin, Beograd

Vrste usluga

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Privatni vrtić Kuća Mašte, Generala Mihajla Nedeljkovića 153, Novi Beograd, Beograd
  Predškolska ustanova Loptica, Dr. Ivana RIbara 146, Milana Vujaklije 10 Bežanijska Kosa (iza Maxi-ja), Novi Beograd, Beograd
  Vrtić Kamičak i drugari, Nehruova 76, Novi Beograd, Beograd
  Dečiji vrtić i jaslice Zvončica, Živka Petrovića 44, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova RSD Bajka, Đorđa Stanojevića 14, Milutina Milankovića 1ž, Novi Beograd, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica, Trajka Rajkovića 4, Novi Beograd, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica 2, Živka Petrovića 43a, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Zemlja Čuda, Borhesova 21, Zemun, Beograd
  Kefalo Vrtić i Jasle, Nebojše Markovića 9, Čukarica, Beograd
  Vrtić MALI NAUČNICI, Surčinska 76z, (Ledine), Novi Beograd, Beograd