Vrtić Jasle i Predškolska Ustanova Baby Boom

4.8 | 10 ocena
Ulica: Brsjačka 6
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Vrtić Jasle i Predškolska Ustanova Baby Boom
Mobilni: 065/
babyboomvrtic.rs

O nama

BABY BOOM VRTIĆ

Nakon desetogodišnjeg iskustva i vođenja vrtića u inostranstvu, odlučili smo da našoj deci u Beogradu, omogućimo rad i boravak u vrtiću po jedinstvenom programu. Po prvi put u Srbiji predstavljamo program koji je pokazao odlične rezultate i već decenijama se uspešno koristi u svetu.

Tim Predškolske ustanove Baby boom omogućiće drugarima da uče kroz igru, da iskoriste u potpunosti svoje potencijale i da steknu odličnu osnovu, jer temelj je najvažniji. Sva deca su rođeni genijalci, mi ih ne pravimo, mi im omogućavamo da razviju svoj potencijal.

Baby boom vrtić je smešten u prostoru od 500 m2 koji je u potpunosti prilagođen i maksimalno bezbedan za decu od najranijeg uzrasta. U sklopu objekta se nalazi i veliko dvorište sa natkriven delom koji se koristi kao letnja učionica za različite aktivnosti sa decom.

Kada nam vreme to dozvoljava, u dvorištu se organizuju doručak i užine u letnjem periodu, zatim likovne radionice, kao i pripremni predškolski program. Naš cilj je da deca provode što više vremena napolju, kako kod nas u dvorištu, tako u obližnjem parku, Zvezdarskoj šumi i na Olimpu.

U vrtić Baby boom mogu se upisati deca od 15 meseci (nekada i ranije ako su spremna) do 7 godina. Grupe su podeljene prema uzrastu na: jaslice, srednju grupu i predškolce. Zato što smatramo da je svako dete ličnost za sebe, praktikujemo individualni pristup i na osnovu psihofizičkog razvoja deteta određujemo kojoj grupi pripada.

Pored klasičnog programa, PU Baby boom ima jedinstven program koji je zasnovan na metodi stimulacije desne hemisfere mozga, koja se odnosi na razvoj fotografske memorije, kreativnog mišljenja, brzom računanju, razvoju intuicije, kreativnoj imaginaciji...

Baby boom metoda ima za cilj stimulaciju celog mozga, odnosno uspostavljanje ravnoteže desne i leve hemisfere mozga. Podstiče različite sposobnosti kod dece, razvoj ličnosti i uspeh u školovanju. Razvija se vrhunska intuicija, fotografsko pamćenje, muzikalnost, multijezičnost, brzo računanje i podstiču urođeni talenti.

Vaspitači u vrtiću Baby boom obučeni su da stimulišu i ostvare maksimum iz potencijala deteta. Potencijal deteta razvijamo kroz:

 • Senzornu osetljivost
 • Fotografsko pamćenje
 • Logičko-matematičke operacije
 • Multijezičnost
 • Muzikalnost
 • Komunikaciju
 • Sport
 • Relaksaciju
 • Pozitivne emocionalne osobine
 • Afirmacije
 • Negovanje pravih vrednosti

Smisao obrazovanja i vaspitanja u Baby boom ustanovi jeste izvući iz svakog deteta upravo onaj skriveni potencijal, naučiti ih pravim vrednostima i pružiti sigurno i podsticajno okruženje za učenje kroz igru, raditi na podizanju samopouzdanja i samodiscipline kod dece.

Svako dete se rađa kao genijalac i samo nas uobičajeni način razmišljanja sprečava da oslobodimo genijalnost dece. Ovaj se potencijal lako može osloboditi tokom prvih godina života, kada je rast mozga najbrži. Naš metod rada poboljšava kognitivne funkcije sa dalekosežnim posledicama, kao što su:

 • smanjenje stresa, anksioznosti, trauma
 • empatija
 • emocionalna prilagodljivost
 • socijalizacija
 • zahvalnost
 • podstiče samopoštovanje i poštovanje drugih
 • poboljšava fokus
 • povećava mentalnu i fizičku kondiciju
 • podiže odlučnost i sigirnost u sebe

Tokom boravka u vrtiću Baby boom deca su uključena u veliki broj aktivnosti koje ulaze u cenu:
Školica sporta, Play smart-tenis za decu po jedinstvenoj metodi, karate, školica jezika, muzičko, likovno, jutarnja gimnastika, folklor, Brain gym, školica bontona, ekološke radionice, psihološke radionice...

Organizovaćemo mesečne obilaske muzeja, Zoo vrta, Filharmonije, pozorišta, kao i jednodnevne boravke u prirodi. Petak u našem vrtiću biće rezervisan za pidžama žurke kojima se podjednako raduju i deca i roditelji.

Vrtić Baby boom posebnu pažnju posvećuje saradnji sa roditeljima koji su u mogućnosti da dobiju sve savete vezano za razvojne probleme svoje dece, i bilo koje druge nedoumice vezano za dečiji razvoj. U planu je organizovanje psiholoških radionica za roditelje, “vrtića za roditelje” i različitih kreativnih radionica za roditelje, bake i deke. Jedino udruženim snagama, zajedno uz dogovor i dobru saradnju, možemo pružiti deci prostor da napreduju, rastu i osvajaju svet iz dana u dan.

Tim Baby boom čine vaspitači, medicinska sestra vaspitač, stručni saradnici, domaćica vrtića, spremačica, psiholog, tvorci programa, direktor vrtića. Jednom mesečno se organizuje poseta pedijatra, a imamo i saradnju sa logopedom.

U vrtiću Baby boom decu očekuje veoma zdrava i izbalansirana ishrana koja obuhvata četiri obroka tokom dana: doručak, ručak i dve užine. U saradnji sa iskusnim i proverenim keteringom nudimo mogućnost zajedničkog izbora jelovnika u dogovoru sa roditeljima.

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-18h
vikendom ne radimo

Baby boom vrtić, Brsjačka 6, Zvezdara, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  10.08.2020 12:22

  Odlicna predskolska ustanova

  Velimir Radicevic
  01.08.2018 01:49

  Najbolji novi vrtic u Beogradu!

  Firme u blizini

  Predškolska ustanova Bambi i drugari, Marka Miljanova 1b, Zvezdara, Beograd
  PU Juca - Dečija Otkrivalica, Pčinjska 21, Voždovac, Jelene Ćetković 12, Stari grad, Voždovac, Beograd
  Vrtić Šumice, Veljka Milićevića 14, Voždovac, Beograd
  Vrtić OLA, Ivankovačka 17, Palilula, Beograd
  Vrtić Nojeva barka, Slobodanka Danka Savić 31, Zvezdara, Beograd
  Predškolska ustanova Pegaz, Pere Veljkovića 4, Hektorovićeva 22, Zvezdara, Beograd
  Predškolska Ustanova i vrtić Srećkolino, Šumatovačka 39a, Vračar, Beograd
  Vrtić Vremeplov, Miklošićeva 36, Voždovac, Beograd
  Slonče Predškolska ustanova Vrtić i Jasle, Mirijevski Bulevar 41d, Palilula, Beograd
  Predškolska ustanova studio za decu Zmaj, Osmana Đikića 8, Palilula, Beograd
  Idi na vrh strane