Predškolska ustanova RSD Bajka

  • 6
5.00 | 9 ocena

O nama - PREDŠKOLSKA USTANOVA RSD BAJKA


DOBRO DOŠLI U DEČIJI VRTIĆ
RSD BAJKA

Privatna predškolska ustanova „RSD Bajka“ nalazi se na dve lokacije: Đorđa Stanojevića broj 14 ( Belgrade Office Park ) i Milutina Milankovića 1ž ( poslovna zgrada Navigator ) na teritoriji opštine Novi Beograd. Naši dečiji vrtići su verifikovani i licencirani od strane Ministarstva prosvete i sporta, kao bezbedno mesto za svakodnevni boravak dece i njihovu edukaciju na zadovoljavajućem nivou.

Mališanima uzrasta od 6 meseci pa do polaska u školu nudimo poludnevni i celodnevni boravak u veoma prijatnom ambijentu. Naš vrtić za decu realizuje pripremu predškolskog programa kao i brojne druge korisne aktivnosti koje pozitivno utiču na razvoj dece.

Predškolska ustanova realizuje vaspitno obrazovni rada u dva namenski građena objekta:
1. Objekat „RSD Bajka“ veličine - 420m2 ,120m 2 igraonice i 260 m2 zelene povšine sa pripadajućim mobilijarem. Adresa Ustanove je Đorđa Stanojevića br.14, na teritoriji Opštine Novi Beograd, broj telefona 011/227 10 29.

2. Objekat „RSD Bajka-Dečije carstvo“ površine 690,63m2, zelene površine 133.5m2, na adresi Milutina Milankovića 1ž, na teritoriji Opštine Novi Beograd.

Pažljivo smo isplanirali svaki trenutak koji Vaši mališani provode u našem vrtiću. Od prijema dece i jutarnjih aktivnosti, preko doručka i usmenih aktivnosti, do voćne užine i prepodnevnih aktivnosti. Nakon toga slede slobodne aktivnosti, ručak, higijena i popodnevni odmor. Po ustajanju deca dobijaju užinu i slede popodnevne aktivnosti.

Budući da deca brzo ogladne, tu je još jedan užina i igranje u dvorištu, kao i užina po potrebi koja sledi nakon toga. Organizovane igre koje potom dolaze predviđene su za decu koja su ostala.
ISHRANA – sva hrana u vrtiću „RSD Bajka“ sprema se u samom objektu po jelovniku koji je sastavio nutricionista u odnosu na potrebe dece u datomuzrastu.

Pored redovne ishrane u mogućnosti smo da obezbedimo ishranu za decu alergičnu na pojedine vrste hrane i decu sa dijabetom.

STRUČNI TIM -psiholog, pedagog, filolog, logoped, pedagogzafizičko vaspitanje.

Radno vreme:
- od ponedeljka do petka od 07 – 20h
* celodnevni boravak od 07 - 20h
* poludnevni boravak od 07 – 12:30 h

Kontakt telefoni:
011/ 22 71 029
065/ 39 73 621, 061/14 81 937

61/14 Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:

http://www.rsdbajka.com

Celodnevni i poludnevni boravak dece u vrtiću.
Dečiji vrtić iz mašte.
Privatna predškolska ustanova „RSD Bajka“ Novi Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Vrtici
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Predškolska ustanova RSD Bajka
  • predskolska ustanova novi beograd,
  • privatna predskolska ustanova beograd,
  • celodnevni boravak,
  • poludnevni boravak,
  • Predškolska ustanova RSD Bajka,
  • Predškolska ustanova RSD Bajka radno vreme