Dečija kuća Bubamarica 2

5.0 | 11 ocena
Ulica: Živka Petrovića 43a
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Dečija kuća Bubamarica 2
Telefon: 011/
Mobilni: 060/

O nama

DEČIJA KUĆA BUBAMARICA 2

Dečija kuća Bubamarica 2 je pažljivo osmišljen i privlačan prostor namenjen potrebama i ukusu savremenog deteta, a akcenat se stavlja na razvoj individualnih dečijih potencijala kroz igru i učenje. U našem radu koristimo savremene metode učenja i vaspitanja, a naš tim čini skup mladih, stručnih i kreativnih ljudi koji je okupljen oko ideje da svako dete ima veliki potencijal koji treba samo da upozna, zahvaljujući okolini koja ga podstiče i podržava.

Vrtić Bubamarica 2 nudi celodnevni i poludnevni boravak za decu uzrasta od 1 do 7 godina. Vaspitno obrazovni program je organizovan u male grupe koje nisu homogene, jer smatramo da deca najbolje uče jedna od drugih i kada postoji mogućnost da stariji pomognu mlađima i obrnuto. Naš obrazovni program prevashodno se zasniva na učenju kroz igru, tako da je svaki dan mešavina sportskih aktivnosti, igre i učenja kroz zabavu.

Bubamarica 2 opremljena je mnoštvom edukativnih i zabavnih igračaka, kao i obiljem didaktičkih materijala. Prostor je u potpunosti prilagođen potrebama dece koja u skladu sa svojim interesovanjima mogu da biraju čime žele da se bave. U kući Bubamarica imamo školicu plesa, glume, sporta, logopedske radionice, muzičku radionicu, kao i časove engleskog jezika. Sve časove drže stručni saradnici iz navedenih oblasti.

Vodeći se time da je svako dete individua za sebe, posebno smo posvećeni individualnom radu sa decom. Za sve mališane organizujemo mnoštvo kreativnih radionica: likovna, dramska, psihološka, bubamaricin bonton, svet oko nas, tradicionalne dečije igre, a ostavili smo i prostora našim mališanima da realizuju svoje ideje. Takođe, u našoj dečijoj kući organizujemo proslave rođendana za sve klince i klinceze, uz angažovanje animatora i sve druge aktivnosti u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Koristeći savremene metode učenja i vaspitanja, dečija kuća Bubamarica 2 svim mališanima otvara prostor za kreativnost i izražavanje jedinstvenog bića, a boravak u našem vrtiću podrazumeva kompletnu brigu o deci. Posebna pažnja poklanja se svim situacijama iz kojih deca uče i razvijaju se, a akcenat se stavlja na proces učenja kreirajući sredinu koja angažuje različita dečija čula i sposobnosti (deca imaju mogućnost da pevaju, igraju, ekspermentišu, posmatraju, istražuju, rešavaju probleme).

Dečija kuća Bubamarica 2, Živka Petrovića 43a, Zemun

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Predškolska ustanova Naše Čedo, Dubrovačka 20, Zemun, Beograd
  Dečiji vrtić i jaslice Zvončica, Živka Petrovića 44, Zemun, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica, Trajka Rajkovića 4, Novi Beograd, Beograd
  Vrtić Mala Oaza, Cara Dušana 78, Zemun, Beograd
  Vrtić Različak, Vukova 4, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Šapica, Nušićeva 4, Zemun, Beograd
  Vrtić MALI ISTRAŽIVAČI, Petra Kočića 16a, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Sadko, Inženjera Atanackovića 12, Zemun, Beograd
  Privatna predškolska ustanova Igralište, Novogradska 13, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane