Dodaj firmu

Kuća Veverica vrtić

Vrtić na Banjici za decu od 1-7 godina, sa uključenim sportskim aktivnostima i kreativnim radonicama, bez dodatnih troškova, uz subvenciju grada Beograda.
Pročitaj više

Makarijeva 1a, Banjica
Voždovac, Beograd

Dečija Palata Vrtić i jaslice

Neka i Vaše dete uživa u svakom trenutku svog detinjstva u prijatnom prostoru predškolske ustanove Dečija palata na Voždovcu. UPIS U TOKU. SUBVENCIJA GRADA
Pročitaj više

Zaplanjska 60
Voždovac, Beograd

Privatni vrtić Kuća Mašte

Privatni vrtić Kuća Mašte nalazi se u naselju Bežanijska kosa u opštini Novi Beograd u tri kuće sa prelepim dvorištem za igru
Pročitaj više

Generala Mihajla Nedeljkovića 153
Novi Beograd, Beograd

Vrtić Puž

Nalazimo se u naselju Banjica na opštini Voždovac i brinemo o Vašim mališanima uzrasta od 1 do 7 godina
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 142 - 144
Voždovac, Beograd

Predškolska ustanova Bambi i drugari

Vrtić Bambi i drugari nalazi se u mirnom delu Zvedare i svoj rad bazira na kreativnim radionicama za decu raznih uzrasta
Pročitaj više

Marka Miljanova 1b
Zvezdara, Beograd

Predškolska ustanova studio za decu Zmaj

Studio za decu Zmaj je predskolska ustanova otvorena 01.09.1994 godine kao jedan od prvih privatnih vrtića u Beogradu
Pročitaj više

Osmana Đikića 8
Palilula, Beograd

Dečija kuća Bubamarica

Mi smo dečija kuća „Bubamarica“. U našoj kući svako dete ima prostor za lični razvoj, u skladu sa sopstvenim sposobnostima, potrebama i interesovanjima. „Bubamarica“ je mesto gde dete uči da razume sebe, druge, i svet koji ga okružuje.
Pročitaj više

Trajka Rajkovića 4
Novi Beograd, Beograd

PU Veselo Dvorištance

Dobro došli u Predškolsku ustanovu Veselo Dvorištance gde ce Vaše dete biti srećno i zadovoljno. Cilj nam je da dete prepozna svoje potrebe i lične vrednosti kroz različite aktivnosti
Pročitaj više

Blagoja Parovića 117a, Košutnjak
Čukarica, Beograd

Predškolska ustanova RSD Bajka

Dečiji vrtić na Novom Beogradu na dve lokacije Đorđa Stanojevića 14 ( Belgrade Office Park ) i Milutina Milankovića 1ž ( poslovna zgrada Navigator ). Težimo da u našim vrtićima pružimo ono što je najbolje za Vaše dete. Predškolska ustanova RSD Bajka na Novom Beogradu, drugari dođite da se držimo.
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 14, Milutina Milankovića 1ž
Novi Beograd, Beograd

Dečija kuća Bubamarica 2

Dečija kuća Bubamarica 2 svim mališanima otvara prostor za kreativnost i lični razvoj kroz igru i učenje. Naša predškolska ustanova namenjena je deci uzrasta od 1 do 7 godina, koja u skladu sa svojim interesovanjima mogu da biraju čime žele da se bave. U tom cilju organizujemo mnoštvo kreativnih radionica.
Pročitaj više

Živka Petrovića 43a
Zemun, Beograd

Naš vrtić

Predškolska ustanova “Naš vrtić” je novootvoreni objekat u Beogradu koji se nalazi u blizini Autokomande. Vrtić zadovoljava visoke standarde za boravak, igru, istraživanje i učenje dece predškolskog uzrasta, pod nadzorom iskusnog i profesionalnog osoblja.
Pročitaj više

Rajka Mitića 14
Savski venac, Beograd

Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA

U srcu Novog Beograda, sa direktnim izlazom na prostrani park, privatna predškolska ustanova IZVRNUTA TORTA (vrtić + jaslice) nudi idealne uslove za kreativno, zdravo i bezbedno odrastanje dece. U okviru vaspitno obrazovnog programa koji primenjujemo u vrtiću, oslanjamo se i na NTC sistem učenja koji kroz istraživanje i igru, podstiče razvoj kreativnosti i funkcionalnog znanja dece.
Pročitaj više

Milutina Milankovića 110
Novi Beograd, Beograd

Boravak Između Stvarnosti i Mašte - Produženi Boravak Za Decu

Produženi boravak na Vračaru za decu od prvog do četvrtog razreda. Rad boravka tokom celog dana, obroci, veliki broj sekcija, posete ranču vikendom.
Pročitaj više

Đorđa Vajferta 45
Vračar, Beograd

Vrtić Svemirko

Tadeuša Košćuška 63
Stari grad, Beograd

Mali snovi Vrtic

Vrtić"Mali snovi" je objekat površine 300m2 koji se nalazi u prizemlju stambeno poslovne zgrade u ulici 22.Oktobra br.7g 11080 u Zemunu. Cela površina je pretvorena u prostorije namenjene i prilagođene predškolskoj deci različitog uzrasta.
Pročitaj više

22 Oktobar 7g
Zemun, Beograd

Vesela družina - čuvanje dece

Upoznajte "Veselu družinu," sigurnu čuvaonicu koja neguje individualni pristup svakom detetu. Istražite raznovrsne kreativne radionice koje obuhvataju crtanje, engleski jezik i još mnogo toga, razvijajući fokus i maštu vašeg deteta. Uživajte u fleksibilnosti našeg radnog vremena i programima prilagođenim za vrtićku i školsku decu, omogućavajući im zabavu i učenje u bezbednom okruženju.
Pročitaj više

Ljube Šercera 8
Voždovac, Beograd

Predškolska Ustanova i vrtić Srećkolino

U mirnom delu Vrčara počela je sa radom privatna predškolska ustanova SREĆKOLINO koja svojim polaznicima u toploj atmosferi, prilagođenom prostoru kojim dominira osmeh, nudi vaspitno obrazovni program koji podstiče intelektualni, fizički, socio-emocionalni razvoj deteta pripremajući ga za zahteve savremenog života.
Pročitaj više

Šumatovačka 39a
Vračar, Beograd

Slonče Predškolska ustanova Vrtić i Jasle

Vrtić Slonče privatna predškolska ustanova smeštena u mirnom delu Beograda, u Mirijevskom bulevaru 41d, na opštini Palilula. Rad sa decom se odvija u malim grupama uz pomoć raznovrsnih didaktičkih i drugih edukativnih materijala. U programu smo SUBVENCIJA boravka dece u vrtićima grada Beograda.
Pročitaj više

Mirijevski Bulevar 41d
Palilula, Beograd

Predškolska ustanova, vrtić i jasle Čudesno carstvo

Novootvoreni vrtić i predškolska ustanova “Čudesno carstvo” nastao je sa ciljem podsticanja i negovanja dečijeg stvaralaštva, koristeći ono čime deca vole da se bave. Kao verifikovana ustanova realizujemo pripremni predškolski program koji je deo obaveznog obrazovanja
Pročitaj više

Cara Dušana 98
Zemun, Beograd

Predškolska Ustanova Ivin Vozić

Celodnevni boravak za svu decu od jaslica do polaska u školu, kvalitetna ishrana, prostrano dvorište i stručan nadzor - Ivin vozić vrtić.
Pročitaj više

Pregrevica 155a
Zemun, Beograd

Vrtić Mala Oaza

Vrtić Mala Oaza nalazi se u predivnom, mirnom ambijentu kuće od 300 m2, koja je sa velikom pažnjom adaptirana za ovu namenu.Odabrali smo da radimo po Montesori programu kako bi svako dete,bez prisile i kazni, pojedinačno i u svom ritmu razvijalo svoje potencijale…
Pročitaj više

Cara Dušana 78
Zemun, Beograd

Vrtić Bejbilend

Vrtić Bejbilend je pravi porodični dom za odrastanje dece od 12 meseci do polaska u školu, uz subvencije grada. U okviru naše predškolske ustanove nalaze se objekat u bloku 62 na Novom Beogradu i novootvoreni vrtić na Voždovcu u okviru Eko Sportskog Centra.
Pročitaj više

Braće Jerković 119a
Voždovac, Beograd

Vrtić MALI ISTRAŽIVAČI

Vrtić “Mali istrživači“ nalazi se na granici Novog Beograda i Zemuna, nadomak Zemunskog parka i zemunskog Keja oslobodjenja, a u modernom stambenom kompleksu “ Zelena avenija “
Pročitaj više

Petra Kočića 16a
Zemun, Beograd

Kreativni Zamak

Neka vrtićki dani Vašeg mališana proteknu sigurno i zabavno, izaberite vrtić Kreativni Zamak na Senjaku. Naša akreditovana predškolska ustanova namenjena je deci uzrasta od 2 do 7 godina kojima nudimo idealne uslove za srećno i zdravo odrastanje.
Pročitaj više

Andre Nikolića 29
Savski venac, Beograd

Vrtić Veseli brodić

Veseli brodić je privatna predškolska ustanova akreditovana od strane Ministarstva prosvete koja se nalazi u srcu Novog Beograda. Naš rad se zasniva na kontinuiranom kvalitetu, bezbednom i zdravom razvoju dece. Za obroke je zaslužna prva specijalizovana kuhinja za decu.
Pročitaj više

Omladinskih brigada 7/1
Novi Beograd, Beograd

Vrtić Dečiji Svet Zvezdice

Vrtić "Zvezdice" jedan je od objekata u sklopu privatne predškolske ustanove "Dečiji svet". Smešten u najlepšem delu Voždovca, u prelepoj kući koja je urađena po najvšim svetskim standardima sa lepim i negovanim dvorištem.
Pročitaj više

Bilećka 18
Voždovac, Beograd

Vrtić Kraljevstvo Narnija

Draga deco i dragi roditelji, ovo je bio samo delić naše priče. Mi vas pozivamo da nas posetite, jer samo tako možete osetiti atmosferu koja vlada u našoj čarobnoj Narniji.
Pročitaj više

Klinska 15
Voždovac, Beograd

Predškolska ustanova vrtić Big bird

Dođite da rastemo, učimo, napredujemo i radujemo se zajedno.Nalazimo se u mirnom delu Voždovca, ali nudimo prevoz za sve naše polaznikeU Big Birdu čuvamo i usmeravamo Vaše dete od jaslenog uzrasta do završetka školskog obrazovanja, zato što Big Bird postoji kao vrtić, dnevni boravak za školarce i škola Engleskog jezika.
Pročitaj više

Dukljaninova 1
Voždovac, Beograd

Dunavska Džunglica Vrtić Jasle i Predškolska Ustanova

U mirnom delu Zemuna, nalazi se jedinstveni vrtić Dunavska džunglica. Vrtić poseduje ograđeno dvorište kako bi deca što više vremena provodila na svežem vazduhu. U programu smo subvencija grada.
Pročitaj više

Pregrevica 114d
Zemun, Beograd

Novosti iz rubrike Vrtici

Vidi sve (42)

Vrtići Beograd na vodi

Dok su decu čuvale samo deke i bake, opet nije valjalo mnogim roditeljima. A danas, kada se u ponudi mogu naći mnogobrojni vrtići Beograd na vodi, opet mnogi od njih smatraju da to i nije baš tako dobra varijanta.

Vrtići Beograd na vodi

Priprema za polazak u školu!

Raznolikost aktivnosti, razvijanje motorike, mašte i kreativnosti u velikoj meri pomažu deci u pravilnom razvoju i pripremi za polazak u školu.

Priprema za polazak u školu!

Zašto je važno da obavestite vaspitače u vrtiću ukoliko je vaše dete alergično na neku hranu?

Dobro je poznato da i deca i ljudi uopšte u različitim periodima svog života mogu da imaju određene reakcije na pojedine namirnice.

Zašto je važno da obavestite vaspitače u vrtiću ukoliko je vaše dete alergično na neku hranu?

Popusti za predškolsku decu i đake prvake!

Sećate li se svog prvog dana u školi? Jeste li voleli da idete u vrtić? Nova sredina, susret sa učiteljicom ili vaspitačicom, upoznavanje drugara iz grupe ili odeljenja sa kojima će se igrati i sticati nova znanja, trema i novo iskustvo doprineće da se Vaše dete oseća svečano i odgovorno.

Popusti za predškolsku decu i đake prvake!
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
17.04.2024 21:26

Ovaj vrtić ima jednu ogrooomnuuu dušu.
Kada bih mogla ds vratim vreme, nikada ne bih otisla daleko od Decijeg sveta! Deca treba da spoznaju dusu ovog vrtica, sto ce ih kasnije uciniti duhom bogatijim, srecnijim i ponosnijim osobama. Veliki pozdrav za sve u Decijem svetu! ❤️

Neregistrovan korisnik
14.10.2023 21:19

Vrhunski vrtic

Neregistrovan korisnik
13.09.2023 20:07

Odlican vrtic ❤️

Neregistrovan korisnik
18.10.2022 11:09

Sjajan tim pedagoga, vaspitača i stručnih saradnika. Kolektiv u kojem se svako dete oseća srećno. Za svaku preporuku.

Neregistrovan korisnik
06.10.2022 07:21

Odlican vrtic.Divna vlasnica,divni vaspitaci❤

Neregistrovan korisnik
26.06.2022 17:52

Fenomenalaaan vrtić!!!!

Neregistrovan korisnik
16.06.2021 11:10

NAJBOLJI!

Neregistrovan korisnik
09.06.2021 21:54

Lepo uređen vrtić ,stručno osoblje , lepo dvorište , Jedan os najboljih vrtića u Zemunu

Neregistrovan korisnik
09.06.2021 21:49

Sve preporuke , vrtić po meri deteta

Neregistrovan korisnik
18.04.2021 22:50

Najbolji ste

Neregistrovan korisnik
18.04.2021 22:49

Najbolji vrtić u Zemunu

Neregistrovan korisnik
05.04.2021 08:53

Nasa deca idu u vrtic Mali Naucnici Malo je reci da smo prezadovoljni. Strucnost, ljubaznost visoki profesionalizam jednom recju sve najbolje. Za svaku preporuku.

Neregistrovan korisnik
07.09.2020 15:59

Kao roditelj cije dete ide u ovu ustanovu,prezadovoljna sam velicinom prostora koji je primeren njihovom uzrastu,kao i celokupnom organizacijom.Sve pohvale za najbolje vaspitacice!

Neregistrovan korisnik
06.09.2020 22:30

Mesto gde deca uzivaju i uce.

Neregistrovan korisnik
11.08.2020 13:51

Da se razumemo, nikada ne mozemo biti u potpunosti zadovoljni kako nam neko cuva dete, uvek cemo imati poneku zamerkicu, da je mozda mogla bolja uzina ili vise setnje ili... ali u globalu ja sam zadovoljna ovim vrticem i vaspitacicama. Mislim da su im deca u mnogo vecem fokusu i imaju mnogo vise neke topline prema njima nego neki "korporacijski" vrtici koji imaju vise ispostava u gradu pa svuda ide sve po istom sablonu.

Neregistrovan korisnik
10.08.2020 12:22

Odlicna predskolska ustanova

Neregistrovan korisnik
04.07.2020 08:39

Zabavan i edukativni program za decu gde se ne cuvaju samo deca vec se cuva znanje kroz igru.

Neregistrovan korisnik
17.06.2020 11:11

Prelep ambijent, ljubazno i profesionalno osoblje

Neregistrovan korisnik
16.06.2020 09:12

Vrtic je prelep,prostor,opremljenost,osoblje koje radi u vrticu je uvek nasmejano i spremne za svaku saradnju! Za svaku preporuku,cista petica!

Neregistrovan korisnik
16.06.2020 09:08

Najbolji vrtic u Mirijevu

Neregistrovan korisnik
13.06.2020 22:58

vrtic za svaku pohvalu, prelep i prostran, topao, ljubazno osoblje

Neregistrovan korisnik
19.02.2020 11:20

Odlican studio za decu u blizini Vukovog spomenika.

Neregistrovan korisnik
15.01.2020 10:08

Sve preporuke. Divan vrtić.

Neregistrovan korisnik
09.10.2019 05:15

Jedan od najboljih vrtica ne samo na Vozdovcu nego mozda i sirom Beograda. Deca dosta stvari nauce, a vaspitacice su vrlo edukovane i imaju dosta zanimljiv progrm gde deca nauce mnogo vise nego u nekim drugim vrticima. Ovo je svakako vrtic za preporuku svima

Igor Stevanovic
24.09.2018 12:52

Ovo je najbolji vrtic na ovoj opstini!

Velimir Radicevic
01.08.2018 01:49

Najbolji novi vrtic u Beogradu!

Marina Dakic
06.07.2018 04:37

Prelepo uredjen vrtic. Sve pohvale za prostor koji je uredjen prema potrebama malisana. Cist i jako prijatan i ugodan. Odlican za rast i razvoj nasih malisana,kako u psihickom tako i u fizickom smislu.

Mladen Todorovic
06.07.2018 04:33

Predskolska ustanova Plavi Maslacak je pravo decije carstvo. Mesto na kom ce svako dete moci lepo da se razvija,uz podrsku strucnog tima,pravih vaspitaca,pedagoga,a isto tako i rast i razvoj Vašeg mališana u svakom trenutku prati pedijatar i fizioterapeut sa višegodišnjim iskustvom. Akreditovana ustanova od strane Ministarstva Prosvete,tako da roditelji odlucite se za ono sto je najbolje za vase dete,a to je upravo ovaj vrtic.

Miroslav Jagnjic
06.07.2018 04:27

Jako lepo organizovan rad ustanove Dnevnog boravka Royal 4 kids. Na ovom mestu,deca uz strucno osoblje zavrsavaju domace zadatke dok su roditelji na poslu ili odsutni zbog drugih neodloznih obaveza. Koristimo ovaj dnevni boravak vec duze vreme i jako smo zadovoljni kako to funkcionise,sto vidimo po nasoj deci koja su jako zadovoljna i uzivaju u ovim prostorijama.

Zeljana Jeremic
06.07.2018 04:22

Najlepsi vrtic u Beogradu je vrtic Ola.Vrtic koji je namenjen razvoju i edukaciji dece. Strucan tim koji radi u njemu i brine o deci jeste za svaku pohvalu. Odusevljena sam izgledom i radom ovog vrtica.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane