Privatna predškolska ustanova Igralište

2.5 | 2 ocena
Ulica: Novogradska 13
Grad: Beograd
Opština: Zemun
Privatna predškolska ustanova Igralište
Mobilni: 064/

O nama

PRIVATNA PREDSKOLSKA USTANOVA IGRALIŠTE

Svakodnevno učenje kroz igru imperativ je postojanja predškolske ustanove "Igralište".

Mi smo jedina predškolska ustanova u Zemunu koja je licencirana za sprovođenje programa NTC. Program NTC podrazumeva, između ostalog, podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti, sprečava poremećaj koncetracije i pažnje, razvijanje brzine zaključivanja i razmišljanja.

Vrtić "Igralište" je verifikovano od strane Ministarstva prosvete, obrazovanja i dečije zaštite od 2017. godine, i u subvenciji smo Grada Beograda.

Predškolska ustanova "Igralište" nudi celodnevni i poludnevni program za decu. Jedna od naših vodećih prednosti je rad u malim grupama.

U predškolskoj ustanovi "Igralište" deca su podeljena u tri vaspitne jedinice:

 • jasle
 • vrtićka grupa
 • pripremno predškolski program

Jasle su namenjene uzrastu dece od deset meseci do tri godine. Pored kvalitetne nege i pravilne ishrane koja je prilagođena uzrastu dece, nudimo i vaspitno-obrazovni rad koji se realizuje u podsticajnim prostorijama i aktivnostima.

Vrtićka grupa predviđena je za uzrast od dece od tri do šest godina. U ovoj grupi obavlja se vaspitno-obrazovni rad po NTC sistemu učenja. Vrtić "Igralište" je mesto gde se rađaju dečija kreativnost, genijalnost i razmišlja iz drugačije perspektive.

U grupi Pripremno predškolski program su deca od šest do sedam godina. Pripremno predškolski program je obavezan program vaspitno-obrazovnog rada koji se ostvaruje u skladu sa osnovama programa Ministarstva prosvete, obrazovanja i dečije zaštite. U ovoj grupi primenjujemo NTC sistem učenja u cilju osamostaljivanja, podsticanja kreativnosti i jačanja socio-emocionalne kompetencije.

Posebnu pažnju vrtić "Igralište" posvećuje ishrani kako bi mališani mogli pravilno da se razvijaju. Naš jelovnik izrađen je u saradnji naše kuvarice Verice Dišić i dečijeg nutricioniste Milice Trtak. Deci se svakodnevno mesi hleb od žitarice, celog zrna. Za mališane pripremamo i domaće namaze od voća i povrća. U ishrani su potpuno isključene industrijske prerađevine. Hrana se priprema svakog dana i uvek je sveža. Zdravstveni nadzor naše dece svakog meseca drži dečiji pedijatar doktorica Branka Gađanski.

Vrtić "Igralište" svakog utorka i četvrtka organizuje i NTC radionice za svu decu sa teritorije Beograda.

Predškolska ustanova ustanova "Igralište" raspolaže prostorom od oko 200 kvadratnih metara koji je potpuno prilagođen kreativnom razvoju dece i podsticanju njihove mašte. Takođe, imamo i uređeno dvorište na oko 200 kvadratnih metara, gde se mališani mogu igrati na poligonima koji su napravljeni od prirodnog materijala.

Vrtić "Igralište" je smešteno u mirnom delu Zemuna, neposredno blizu Gardoša, Zemunskog parka i Zemunskog keja.

Radno vreme: Od 07 do 17:30 h

Email: vrticigraliste@gmail.com


Privatna predškolska ustanova "Igralište", Novogradska 13, Zemun

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Predškolska ustanova Naše Čedo, Dubrovačka 20, Zemun, Beograd
  Vrtić Mala Oaza, Cara Dušana 78, Zemun, Beograd
  Dečija kuća Bubamarica 2, Živka Petrovića 43a, Zemun, Beograd
  Vrtić Različak, Vukova 4, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Šapica, Nušićeva 4, Zemun, Beograd
  Vrtić MALI ISTRAŽIVAČI, Petra Kočića 16a, Zemun, Beograd
  Predškolska ustanova Sadko, Inženjera Atanackovića 12, Zemun, Beograd
  Predškolska Ustanova Ivin Vozić, Pregrevica 155a, Zemun, Beograd
  Idi na vrh strane