Vrtić Bejbilend

5.0 | 1 ocena
Ulica: Braće Jerković 119a
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Vrtić Bejbilend
Mobilni: 060/
bejbilend.com

O nama

VRTIĆ BEJBILEND

Vrtić Bejbilend je predškolska ustanova kreirana po meri deteta koja pruža idealne uslove za srećno odrastanje. Naš prvi objekat otvoren je 2011. godine u bloku 62 na Novom Beogradu, a nedavno je počeo sa radom novi vrtić Bejbilend koji se nalazi na Voždovcu u okviru Eko Sportskog Centra.

Kreativno i jedinstveno uređen prostor vrtića Bejbilend u potpunosti je prilagođen deci od najranijeg uzrasta 12 meseci do polaska u školu. Pažljivo osluškujući dečije predloge kreirali smo prostor koji ispunjava najviše standarde bezbednosti i estetike, sa porodičnom atmosferom, tako da se svako dete oseća toplo, ušuškano i zadovoljno.

Posebno smo ponosni na veliko dvorište koje predstavlja jedinstveni edukativni centar na otvorenom, po čemu je vrtić Bejbilend jedinstven u gradu. Na površini od 600 kvadratnih metara decu očekuju pravi parking i saobraćajnice sa kružnim tokovima, gde kroz igru mogu da nauče znakove i osnovna pravila koja treba poštovati u saobraćaju.

Vrtić Bejbilend radi po modelu A vaspitanja i obrazovanja, a naš tim čine iskusni i obučeni vaspitači koji su prošli seminar i obuku NTC sistema učenja. Deca su podeljena u tri uzrasne grupe: jaslena, vrtićka i predškolska. Rad sa decom se odvija u malim grupama, uz individualni pristup vaspitača i praćenje potreba i mogućnosti svakog deteta pojedinačno.

Vaspitačima u radu pomažu logoped i psiholog koji doprinose bržem napredovanju i otklanjaju problema u komunikaciji sa decom. Deo našeg tima su i drugi mnogobrojni stručni saradnici: muzički pedagog, nastavnik engleskog, nastavnik gimnastike i sporta, plesni pedagog i pedijatar.

Stvaranjem podsticajnog okruženja i pažljivim planiranjem dečije svakodnevice nastojimo da svakom detetu omogućimo da se intelektualno razvija i napreduje. U tom cilju, vrtić Bejbilend je opremljen različitim didaktičkim materijalima, edukativnim sadržajima, bibliotekom i razvojno podsticajnim igračkama.

U vrtiću Bejbilend dva puta nedeljno se održavaju časovi engleskog jezika i muzičkog vaspitanja, što ulazi u cenu vrtića. Po želji dete može biti uključeno i u druge aktivnosti, kao što su sportić i ples koji se dodatno naplaćuju.

Sa ciljem da kod dece razvijemo ljubav prema kulturi organizujemo različite kreativne i dramske aktivnosti, kao što je Pozorište u vrtiću kada nam u goste dolaze poznati glumci ili odlazak na pozorišne predstave ili u bioskop. Takođe, organizuju se različite ekološke aktivnosti kako bi kod dece razvili ekološku odgovornost.

Naročita pažnja posvećena je saradnji sa roditeljima, tako da se u tu svrhu organizuju radionice sa roditeljima i druge aktivnosti. Tradicionalno se organizuju Novogodišnja predstava, kao i predstava za kraj školske godine, na kojima deca mogu da prezentuju stečeno znanje. Redovno se praktikuju odlasci na izlete u prirodu, poseta etno selu, kao i odlazak na rekreativnu nastavu.

Vrtić Bejbilend akcenat stavlja na zdravu ishranu i deci obezbeđuje pravilno izbalansirane obroke i voćne užine. Sva naša deca su osigurana od povreda kod „Dunav osiguranja“, a dva puta godišnje se organizuju sistematski pregledi dece u saradnji sa „Medigroup“.

UPIS UZ SUBVENCIJE GRADA!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-18h


Vrtić Bejbilend, Braće Jerković 119a, Voždovac, Beograd

Cenovnik

5 najnovijih iz cenovnika

1. Dnevni boravak
2000 din
2. Poludnevni mesečni
19000 din
3. Celodnevni mesečni boravak
28000 din
Pogledajte ceo cenovnik

Vrste usluga

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  09.10.2019 05:15

  Jedan od najboljih vrtica ne samo na Vozdovcu nego mozda i sirom Beograda. Deca dosta stvari nauce, a vaspitacice su vrlo edukovane i imaju dosta zanimljiv progrm gde deca nauce mnogo vise nego u nekim drugim vrticima. Ovo je svakako vrtic za preporuku svima

  Firme u blizini

  Vrtić Dečiji Svet Zvezdice, Bilećka 18, Voždovac, Beograd
  Pitagora montesori školica, Jove Ilića 112, Voždovac, Beograd
  Vrtić Puž, Bulevar Oslobođenja 142 - 144, Voždovac, Beograd
  PU Zvezdica, Stražilovska 9, Voždovac, Beograd
  Dečija Palata Vrtić i jaslice, Zaplanjska 60, Voždovac, Beograd
  Vrtić Kraljevstvo Narnija, Klinska 15, Voždovac, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Duga, Braće Jerković 112b, Voždovac, Beograd
  Vrtić Jasle i Predškolska Ustanova Plavi Zvončići, Vuka Marinkovića 8, Zvezdara, Beograd
  Beli Meda vrtić, Vojvode Vlahovića 21n, Voždovac, Beograd
  Čuvaonica Paun, Zlatka Šnajdera 11, Banjica, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane