ISKRA Predškolska Ustanova

4.1 | 15 ocena
Ulica: Bulevar JNA 9 (kod Paunovog brega)
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
ISKRA Predškolska Ustanova
Telefon: 011/
puiskra.rs

O nama

ISKRA PREDŠKOLSKA USTANOVA

U prelepom ambijentu, okruženim zelenilom i travnatim dvorištem nalazi se prijatan prostor vrtića „Iskra” prilagođen boravku vaše dece.

„Iskra“ je mesto gde sa punim poverenjem možete ostaviti vaše mališane.

Cilj nam je da deci pružimo sve optimalne uslove, koje ostvarujemo uz besprekorno organizovano vreme sa mnogobrojnim edukativnim i zabavnim aktivnostima.

Znamo da je deci pored odličnih uslova za boravak, potrebno i puno pažnje, strpljenja i ljubavi na putu njihovog odrastanja, što ostvarujemo uz pomoć stručnog i entuzijastičnog kadra.

Predškolska ustanova „Iskra” prilagođena je deci od najmlađeg uzrasta, pa sve do samog polaska u školu. Organizovani smo tako da radimo u malim grupama među kojima se, u zavisnosti od uzrasta dece, diferenciraju jaslene i vrtićke grupe, kao i pripremna grupa.

O najmlađoj decu brinu medicinske sestre vaspitači, o starijoj vaspitači, a njihov rad je upotpunjen saradnjom sa stručnim saradnicima među kojima se nalaze pedijatar i logoped.

Poštujemo razlike i prirodu svakog deteta, pobornici smo individualnog pristupa prema svakom detetu i trudimo se da razvijemo ono što je kod njega najbolje, uključujući interesovanja i talente, kako bi se dete osećalo poštovano, prihvaćeno i voljeno.

Zajedno kreiramo zdravu i bezbednu sredinu za odrastanje dece, a u kompletan način rada i dodatne aktivnosti uključujemo i roditelje koji zajedno sa svojom decom dele važne i nezaboravne trenutke u okviru radionica, predstava i svečanosti u našem vrtiću.

Boravkom u predškolskoj ustanovi „Iskra”, kroz različite redovne i dodatne aktivnosti, izlete, letovanja i ekskurzije negujemo drugarstvo tako da deca stvaraju prva prijateljstva.

Dodatni programi:

U predškolskoj ustanovi „Iskra” pored redovnih aktivnosti, deci su na raspolaganju i dodatni programi koje vodi stručni kadar, koji je specijalizovan za određenu oblast koja je važna ze dečiji razvoj:

 • Relax kids je britanski dečiji program čiji je cilj opuštanje i relaksacija deteta koji ga oslobađa nervoze, stresa uz pomoć delotvornih tehnika koje uključuju pokret, igru, glumu, istezanje, masažu.
 • U školici engleskog jezika, uz zabavu i igru, dete sa lakoćom upija osonove engleskog jezika i razvija jednostavne elemente komunikacije. Časovi se održavaju po programu Macmillan Education.
 • U školici folklora deca upoznaju našu tradiciju uz pomoć jednostavnijih igara i savladavaju prve korake iz folklora i to kroz druženje, igru i pesmu. 
 • U školici plesa, pored pravilnog držanja tela, deca vežbaju pamćenje i koncentraciju, a uz različite stilove i muzičke asortimane imaju mgućnost da savladaju prve plesne korake.
 • U školica ritma i muzike deca se upoznaju sa različitim instrumentima, imaju mogućnost da sviraju na njima, uče različite pesmice i shvataju značaj muzike i ritma.
 • Kroz školicu sporta deca razvijaju fizičke i motoričke sposobnosti, vežbaju brzinu, spretnost i preciznoct. Gradi se pozitivan odnos prema vežbanju što će kasnije voditi ka usmeravanju na odredjenu sportsku granu.
 • Na časovoma glume, pored toga što vežbaju pravilan govor i dikciju, oprobavajući se u različitim ulogama, deca upoznaju sebe i jačaju samopouzdanje što vodi savladavanju treme i straha od scenskog nastupa. 

Ove aktivnosti su važne jer oblikuju dete, čine da ono bolje upozna svet oko, svoja interesovanja kao i da se poveže i druži sa svojim vršnjacima.

Radujemo se novom druženju i očekujemo vas da zajedno stvaramo najlepše uspomene.

Ono što je posebno važno za roditelje jeste sam upis koji se može ostvariti uz subvenciju grada Beograda.

DOBRO DOŠLI!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  04.07.2020 08:39

  Zabavan i edukativni program za decu gde se ne cuvaju samo deca vec se cuva znanje kroz igru.

  Firme u blizini

  Vrtić Dečiji Svet Zvezdice, Bilećka 18, Voždovac, Beograd
  Vrtić Puž, Bulevar Oslobođenja 142 - 144, Voždovac, Beograd
  Vrtić Bejbilend, Braće Jerković 119a, Voždovac, Beograd
  PU Zvezdica, Stražilovska 9, Voždovac, Beograd
  Vrtić Kraljevstvo Narnija, Klinska 15, Voždovac, Beograd
  Vrtić Dečiji Svet Duga, Braće Jerković 112b, Voždovac, Beograd
  Dečji vrtić Švrća, Baštovanska 56a, Voždovac, Beograd
  Vilin vrt vrtić, Matije Gupca 44, Rakovica, Beograd
  Beli Meda vrtić, Vojvode Vlahovića 21n, Voždovac, Beograd
  Čuvaonica Paun, Zlatka Šnajdera 11, Banjica, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane