Vrtić Dečiji Svet Duga

5.0 | 1 ocena
Ulica: Braće Jerković 112b
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Vrtić Dečiji Svet Duga
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
decijisvet.rs

O nama

PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA "DEČIJI SVET"

Privatna predškolska ustanova "Dečiji Svet" počela je sa radom 2003. godine i u njenom sklopu se nalaze tri moderno opremljena vrtića koja nude celodnevni boravak, vaspitanje i obrazovanje dece predškolskog uzrasta, kao i pripremu za polazak u školu. Osnovni cilj našeg rada je omogućiti svim mališanima da razviju svoje potencijale, kreativnost, maštu, komunikativnost i postanu stabilne individue i kvalitetni ljudi. Naš zadatak je da podstaknemo kod deteta glad za učenjem, da bi ono učilo sa voljom i entuzijazmom. Deci pokazujemo prave primere vrednosti kroz uzore, ali I kroz pravo iskustvo.

Objekat "Duga"

Centralni objekat DUGA smešten je u prelepoj vili koja se nalazi u mirnom naselju Braće Jerković. Maštovito uređen prostor sa dosta dnevne svetlosti u potpunosti je prilagođen mališanima od najranijeg uzrasta do polaska u školu. Ceo prostor dodatno ulepšavaju radovi naših mališana.
Posebno smo ponosni na dvorište prepuno zelenila i cveća, koje je opremljeno brojnim sadržajima za aktivnosti na otvorenom: ljuljaške, klackalice, tobogani, penjalice... Važno je napomenuti da je dvorište ograđeno, što garantuje maksimalnu bezbednost dece.

Objekat "Zvezdice"

Objekat "Zvezdice" jedan je od objekata u sklopu private predškolske ustanove "Dečiji svet". Smešten je u najlepšem delu Voždovca, u prelepoj kući koja je urađena po najvišim svetskim standardima sa lepim I negovanim dvorištem.

Objekat"Sunašce"

Objekat "Sunašce" smešten je u prelepoj kući koja se nalazi u mirnom I prijatnom kraju na Vidikovcu. Pored modern uređenog enterijera mališanima je na raspolaganju ogromno dvorište, koje je maksimalno obezbeđeno I u kome deca uživaju u svakodnevnim aktivnostima na svežem vazduhu.

Ono po čemu se predškolska ustanova "Dečiji Svet" posebno ističe I na šta smo najviše ponosni jeste kvalitetan pedagoški rad koji je organizovan u malim grupama koje broje od 10-12 mališana. Naš tim čine visokoobrazovani vaspitači i sestre vaspitači koje poseduju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i puno ljubavi prema svom pozivu. Kroz naš primer deca se uče od malena da je timski rad veoma važan jer ih na taj način učimo međusobnom poštovanju, slušanju I uvažavanju tuđeg mišljenja.

Grupe su strukturirane po uzrastima od 1-2 godine, od 2-3 godina, od 3-4 godina, od 4-5 godina, od 5-6 godina.

Program rada predškolske ustanove "Dečiji Svet" koncipiran je tako da postoji neprekidna komunikacija između dece i stručnog tima, tako da dete nikada nije prepušteno samo sebi. Kroz različite i pažljivo osmišljene aktivnosti deca imaju priliku da upoznaju sebe i svet koji ih okružuje, da otkriju prve matematičke pojmove, osnove muzičkog, fizičkog i likovnog obrazovanja, veronauke, da nauče šta su naša tradicija i kulturno nasleđe, lepo ponašanje i ljubav.

Svakodnevno se smenjuju brojne aktivnosti koje se izvode primenom savremenih sredstava za edukaciju: video i audio kasete, CD-ova, panoa, slagalica, filmova. U rad vrtića su uključeni i spoljni saradnici: filolog (engleski jezik), vajar, ples, učitelji za predškolski program, učiteljica veronauke, muzički pedagog, saradnik za ishranu, saradnik za fizičko, karate I balet.

Svi naši mališani imaju priliku da nauče engleski jezik po BCN program. Kroz igru i zabavu deca svakodnevno koriste engleski jezik i na taj način nenametljivo usvajaju znanja. Često organizujemo izlete koje prate naš plan i program, posećujemo muzeje, gledamo poučne pozorišne predstave.

Iz sadržajnog programa posebno se izdvajaju sledeće fakultativne aktivnosti:

 • Hrana za dušu – veronauka
 • Engleski jezik – Zig-zag island
 • Ples – Pačići na plesu
 • Program zdrave ishrane

Tokom boravka u vrtiću "Dečiji Svet" deci su obezbeđena četiri kvalitetna obroka: doručak, ručak i dve užine. Plan ishrane je napravljen od strane profesionalnog dijetetičara-nutricioniste koji vodi računa o raznovrsnosti ishrane, a sveži i kvalitetni obroci dolaze iz keteringa M&M zalogajčić. Kroz razne aktivnosti o zdravoj ishrani, nutricionista pomaže deci da koriguju svoje loše navike.

O zdravlju mališana brine vrhunski tim stručnjaka: pedijatar koji nas posećuje jednom nedeljno, a po potrebi organizujemo i posetu stomatologa, logopeda, pedagoga i psihologa. U prostoru vrtića postoji mogućnost organizovanja rođendanskih proslava za naše mališane. Takođe, redovno idemo na zimovanja i letovanja.

Putem sajta predškolske ustanove "Dečiji Svet" i kreativne i inovativne aplikacije GoKinder koja ima za cilj da poveže roditelje sa vaspitačima i administracijom vrtića, roditelji mogu da se informišu o svim dešavanjima u vrtiću, da pogledaju mesečni i nedeljni program aktivnosti, nedeljni jelovnik, kao i da pronađu interesantne sadržaje koje mogu da vežbaju sa detetom kod kuće. Bez obzira gde se nalaze: na poslu, kod kuće ili na putovanju, roditelji svakog dana putem video nadzora, u određeno vreme mogu direktno da vide šta njihovo dete u tom trenutku radi.

UPIS JE U TOKU, UZ SUBVENCIJE GRADA BEOGRADA!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 07-18h

PU "Dečiji Svet" – objekat DUGA, Braće Jerković 112b.
PU "Dečiji Svet" – objekat ZVEZDICE, Bilećka 18.
PU "Dečiji svet" – objekat SUNAŠCE, Susedgradska 2ž.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Vrtić Dečiji Svet Zvezdice, Bilećka 18, Voždovac, Beograd
  ISKRA Predškolska Ustanova, Bulevar JNA 9 (kod Paunovog brega), Voždovac, Beograd
  Vrtić Puž, Bulevar Oslobođenja 142 - 144, Voždovac, Beograd
  Vrtić Bejbilend, Braće Jerković 119a, Voždovac, Beograd
  PU Zvezdica, Stražilovska 9, Voždovac, Beograd
  Dečija Palata Vrtić i jaslice, Zaplanjska 60, Voždovac, Beograd
  Vrtić Kraljevstvo Narnija, Klinska 15, Voždovac, Beograd
  Vrtić Jasle i Predškolska Ustanova Plavi Zvončići, Vuka Marinkovića 8, Zvezdara, Beograd
  Beli Meda vrtić, Vojvode Vlahovića 21n, Voždovac, Beograd
  Čuvaonica Paun, Zlatka Šnajdera 11, Banjica, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane