Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Elektroliza dlaka
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Elektroliza dlaka

Dlačice na određenim delovima tela niko od nas ne želi. Postoji više načina borbe protiv upornih malja, pa obično krećemo sa brijanjem, od čega one postaju još deblje i jače i ubrzo ponovo izrastaju. Druga metoda je najčešće vosak, kada određenim trakama naprosto skinemo, tj. iščupamo iz korena sve dlake, koje opet izrastu, samo im je potrebno više vremena nego kod upotrebe brijača...

elektroliza dlaka

 

Dakle, šta raditi da se zauvek rešimo dosadnih malja i da imamo glatku, nežnu i senzualnu kožu?

Elektroliza dlačica

Odgovor na postavljeno pitanje može biti trajna epilacija ili elektroliza dlačica. Epilacija je dobar metod, ali ima jednu manu – ne preporučuje se ljudima koji imaju tamnu put, ili svetle dlačice – plave, sede ili riđe. Epilacija najbolje deluje na ljude koji imaju svetlu kožu i tamne malje.

Nasuprot epilaciji, elektroliza dlačica je preporučljiva za sve, a značila bi trajno eliminisanje korena dlake uz pomoć slabe struje.

Kako se radi elektroliza?

Ako planirate da uništite neželjene dlačice na ovaj način, svakako vas zanima i kako tretman izgleda. Sonda koja ima debljinu dlačice, nežno se uvodi u folikul, pa se nekoliko sekundi deluje slabom strujom, pri čemu ćete osećati peckanje.

Suština je u tome da se izvrši destrukcija krvnih sudova koji ishranjuju dlačicu. Pri svemu tome, ne oštećuje se površina kože, pa ona nakon tretmana ostaje sasvim zdrava i bez ikakvih posledica.

Koliko tretmana elektrolize je potrebno?

Najveći broj žena, ali i muškaraca, tretira svoje neželjene malje uz pomoć pincete ili voskom, pa u tom slučaju, trebalo bi dolaziti na tretmane elektrolize jednom mesečno u periodu od osam do dvanaest meseci.

elektroliza dlaka cena

 

Važno je napomenuti, da nakon poslednjeg tretmana, na vašoj koži neće biti nijedne dlačice koju ne želite.

Da li postoje reakcije kože na elektrolizu dlaka?

Potpuno je normalno da koža reaguje na određen način, tako da posle završenog tretmana, ostaće crvenilo, ali samo u toku sat vremena.

Da li se javljaju ožiljci kod tretmana elektrolize?

Elektroliza dlaka je veoma popularna metoda, a to svakako ne bi bio slučaj kada bi izazivala neke neželjene reakcije, posledice i oštećenja kože. Da bi sve bilo u redu, potrebno je da stručno lice radi precizno kao i da sam klijent sluša savete tokom tretmana.

Prednosti elektrolize

Kao što smo naveli, elektroliza dlačica je dobar metod za ljude koji ne mogu da se podvrgnu epilaciji, jer imaju svetle dlačice, plave, sede ili riđe. Osim toga, elektroliza utiče na popravljanje stanja kože, pa ćete primetiti nakon dva meseca da je koža u značajnoj meri regenerisana.

Da li je potrebno ponavljati tretmane elektrolize?

Kada se uklone sve dlake, i ukoliko prođe određeno vreme koje se smatra punim ciklusom rasta (na primer, za lice je to 45 dana), a dlačice ne izrastu ponovo, tada možete da budete uvereni da se one nikada više neće pojaviti.

Elektroliza dlaka cena:

Cena tretmana elektrolize zavisi od broja dlaka koje se tretiraju. Za jedan minut rada potrebno je izdvojiti u proseku 130 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate dermatološke ordinacije i salone lepote koji su oglašeni ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

29.09.2018
Nikolija Milojevic
Koliko mi je samo poznato, elektroliza dlaka je ipak nesto sto moze da bude dosta kvalitetno. Jedino je tada potrebno da se bas onako odlucite za kvalitet.
24.09.2018
Dragana Misic
Koliko mi je samo poznato, elektroliza je ipak nesto sto moze da bude dosta kvalitetno. Jedino je tada potrebno da se bas onako odlucite za kvalitet.
24.04.2017
Petar Jankulovski
U svakom slucaju mora ova elektroliza da se lepo plati.
18.04.2017
Stojance Ristovski
U svakom slucaju je ovo elektroliza koja treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga koliko mi se samo cini.
13.04.2017
Ivana Petrovic
Po pravilu, sto se elektrolize dlaka tice pre ili kasnije sigurno treba da dodjete do kvaliteta. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
11.04.2017
Milen Jovanovic
Kod elektrolize je naravno veoma vazno da znate sta j e to tacno sto zelite. To niko ne moze d avam kaze vec to sami morate da utvrdite.
31.03.2017
Marina Zivkovic
Po pravilu je ovo elektroliza koja zaista podrazumeva nesto posebno i nesto sot i nije mozda bas toliko jeftino. Na kraju je bitno samo da mora da se lepo plati.
30.03.2017
Filip Milutinovic
Po pravilu je ovo tretamn koji i nije bas toliko znacajan.
30.03.2017
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju ona mora da se dosta platiti, kako god da okrenete. Kvalitet je zaista nesto sto je i vise nego posebno.
27.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se dlaka tice, elektroliza je nesto sot treba da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
24.03.2017
Lea Stankovic
Sto se tice ove elektrolize, sigurno se pre ili kasnije necete pokajati.
16.03.2017
Todor Markovic
Moje je licno misljenje takvo da ova elektroliza predstavlja nesto sto treba da se posebno plati. Sve drugo je po meni cisot gubljenje vremena.
15.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ov nije nesto sto je preterano tesko kako god da okrenete.
10.03.2017
Janko Zivanovic
Ovo je sto se mene licno tice, zaista jedna i vise nego dobra aktivnost. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena. Naravno cene su veoma veliki problem.
24.02.2017
Marta Dencevic
Sto se tice elektrolize, za nju zaista treba da imate dovoljno novca.
24.02.2017
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ovo posebna elektroliza koja mora posebno da se plati i koja pri tome nije ni malo jeftina.
20.02.2017
Petar Jankovic
U svakom slucaju je ovo jedan poseban zahvat. Ukoliko se vec za njega oducite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
08.02.2017
Nikolina Pantelic
Nije problem samo u novcu. Ako imate novca onda to svakako nije problem. Problem mogu da budu neke druge stvar. Odnosno to da je elektroliza nesto sto mora debelo da se plati.
08.02.2017
Ivan Stojanovic
pre svega, koliko mi se samo cini elektroliza dlaka je nesto sto mora posebno da se plati. Drugacije to ipak ne moze da se radi.
07.02.2017
Jana Stankovic
Koliko mi je samo poznato, elektroliza je ipak nesto sto moze da bude dosta kvalitetno. Jedino je tada potrebno da se bas onako odlucite za kvalitet.
02.02.2017
Marko Petrovic
Koliko mi se samo cini, svaka elektroliza dlaka je nesto sto posebno mora da se plati. Sve drugo je manje vazno.
27.01.2017
Biljana Brankovic
Ovo je ako je suditi samo po nazivu, tretman koji u Beogradu mora bas onako dosta da kosta.
20.01.2017
Dusan Markovic
Ovo je sigurno neki novi tretman u koji mozete da imate puno poverenje da se nikada necete pokajati.