Vratite se na mobilnu verziju sajta
Anti age Anti age - saznajte sta je anti age tretman, koje vrste anti age tretmana su najbolje za vas, kao i cene i akcije za podmladjivanje lica www.navidiku.rs Anti ageANTI AGE Beograd, Tretmani podmladjivanje lica Beograd, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Šabac, Tretmani podmladjivanje lica Šabac, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Novi Sad, Tretmani podmladjivanje lica Novi Sad, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Novi Beograd, Tretmani podmladjivanje lica Novi Beograd, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Čukarica, Tretmani podmladjivanje lica Čukarica, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Palilula, Tretmani podmladjivanje lica Palilula, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Rakovica, Tretmani podmladjivanje lica Rakovica, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Savski venac, Tretmani podmladjivanje lica Savski venac, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Stari grad, Tretmani podmladjivanje lica Stari grad, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Vračar, Tretmani podmladjivanje lica Vračar, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Zemun, Tretmani podmladjivanje lica Zemun, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Zvezdara, Tretmani podmladjivanje lica Zvezdara, Anti age cena, iskustva ANTI AGE Surčin, Tretmani podmladjivanje lica Surčin, Anti age cena, iskustva

Anti age

Neravnoteža sinteze u dermu uslovljena je spoljašnjim i unutrašnjim faktorima. Usled toga dolazi do stvaranja slobodnih radikala i promene sistema spoljne kontrole ćelijskog funkcionisanja.Procesom starenja epidermis postaje suv, hrapav i sklon ljušćenju. Granica izmedju derma i epiderma postaje tanja, a otpornost kože prema prodoru materija iz spoljne sredine je znatno manji.

 
                              
 
Postoje različiti tretmani za podmladjivanje lica, a svaki od njih je osmišljen da na najbolji mogući način reši određeni problem koji nastaje u zrelijim godinama. Najnoviji trendovi ukazuju da kombinacijom 2 ili više tretmana mogu da se dobiju idealni rezultati. 
Sve više devojaka koristi neke od ovih tretmana u preventivne svrhe, kako bi odložile nastanak prvih bora.

Piling lica

Anti age tretman lica podrazumeva otklanjanje uzroke i posledice starenja. Razlozi starenja kože su isti za sva tkiva, ali su njihovi efekti različiti u ovim delovima: 
  • Na nivou epiderma
  • Na nivou derma
Da bi se odložila pojava prvih znakova starenja kože, a to su bore, proširene pore, tamnija boja, pojava hiperpigmentacije, gubitak sjaja i opuštenosti, treba estetsku negu prilagoditi stvarnim potrebama kože.
Posle dobro očišćene i pripremljene kože  tretman se započinje pilingom lica koji u potpunosti uklanja izumrle ćelije sa površine kože i uspostavlja savršenu hidrolipidnu ravnotežu. Zatim sledi anti age masaža lica koja stimuliše, opušta, zagreva i drenira tkivo lica. Time se poboljšava tonus, cirkulacija i bolji prodor preparata koje nanosimo na kožu lica.
Botox peel of maska je poseban spoj visoke tehnologije i bioloških osobina alginata koji imaju izuzetno stimulativno dejstvo na epidermis, preoblikujući kožu koja je izgubila tonus i jedrinu. Namenjena je svim tipovima kože lica za smanjenje bora, stimulaciju prirodnog obnavljanja kože i vraćanja prirodne elastičnosti, sjaja i glatkoće. Maska sadrži Argireline – heksapeptid koji se sastoji od prirodnih aminokiselina, smanjuje dubinu bora i linija na licu nastalih zbog starenja, kontrakcije mišića i mimike lica. Zbog svog miorelaksantnog svojstva, smanjuje bore.
Ovom kombinacijom masaže i profesionalnih anti age preparata,  potklanjaju se svi znakovi starenja naše kože lica. Koža postaje hidrirana, jedra i zategnuta..

Miolift lica

Licu je isto kao i telu neophodno vežbanje u cilju njegovog oblikovanja i održavanja u formi. Tretman se može raditi preventivno osobama 25 do 35 godina, jer se tada poboljšava zaštitna uloga kože, sprečava se pojava bora, reguliše se lučenje masnoće i hidrira se. U cilju podmlađivanja i usporavanja procesa starenja ovaj tretman se radi kod osoba od 35 do 45 godina jer se tako najbrže i najlakše rešava pad mišića i umoran izgled kože.  Osoba može da izgleda čak do 10 godina mlađe. Intenzivno podmlađivanje  je rezervisano za osobe posle 45 godina, gdese ovim tretmanom deluje na mehaničke i biohemijske promene na koži, ubrzava cirkulaciju i vraća zdravu boju koži.
Miolift se izvodi samostalno ili se kombinuje sa drugim antiaging tretmanima. U zavisnosti od izgleda i stanja kože, miolift se može izvoditi u pojedinačnim tretmanima ili u serijama. Mini serija od 4 do 5 tretmana daje sjajne i vrlo vidljive rezultate za najkraće moguće vreme. Za optimalne rezultate obično se radi 10 tretmana u seriji svaki ili svaki drugi dan, posle toga jedan tretman mesečno radi održavanja. Preporučene su dve serije godišnje.

Dubinski antiage tretman

Kombinacija IPL rejuvinacije, dijamantske mikrodermoabrazije i ultrazvucnih talasa daje inovativne rezultate. Na ovaj način možete sa malo truda i vremena da promenite izgled vaše kože.
 Dejstvo IPL zraka u kombinaciji sa RF (radio-talasima), mikrodermoabrazivnim dijamantskim česticama i ultrazvučnim talasima, zasniva se na međusobnom delovanju. Najpre je potrebno uraditi tretman ''peglanja'' bora, i osloboditi se opuštene kože koja izgleda staro, čime ste kožu pripremili za dalji tretman odstranjivanja izumrlih ćelija, masti i pigmentacija.Ovi postupci predstavljaju borbu protiv stare, opuštene, pigmentisane, masne kože. Tretman se radi u dva uzastopna dana a postupak je sledeći:
 
1. IPL rejuvinacija - FOTOPODMLAĐIVANJE (nehirurški lifting)
Ovaj tretman je zaslužan za uklanjanje površinskog sloja ogubele kože i stimulaciju stvaranja kolagnea. Samim tim prisutno je glačanje kože i smanjenje bora. Regeneracija je prisutna vrlo brzo, a efekat vidiljiv već nakon prvog tretmana. IPL rejuvinacija se radi prvog dana.
 
2. DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA
Drugog dana se uklanja višak sebuma, fleka, nepravilnosti sa kože kao i bora.Ovim putem koža ponovo diše i omogućen je prodor aktivnih supstanci u kožu.
 
3. ULTRAZVUČNO UBACIVANJE lekovitih supstanci i sastojaka, potrebnih  koži. Uz pomoć ovih zraka aktivne supstance prodiru u kožu i oslobađaju svoje lekovito dejstvo i deluju povoljno na kožu.
 
Preporučujemo 4-6 tretmana na 14 dana za dugotrajne i potpune efekte
Anti age tretman laserom
 
Anti age tretman laserom podiže obrve, uklanja nabore na koži i “pegla” bore, smanjuje kesice ispod očiju i smanjuje pore. Takođe, na ovaj način se poboljšava cirkulacija tako što se dovodi više kiseonika i hranljivih materija u ćelije površine kože.
 Laser pomoću blagog talasa strujnih impulsa niskog nivoa i do 168000 ciklusa u sekundi simulira hiljade malih prstića koji masiraju Vašu kožu dovodeći više kiseonika u nju. Nakon tretmana Izgledaćete i do deset godina mlađe. Tretman traje oko 20 minuta. 
Već nakon prvog tretmana vidi se pozitivan efekat.Poželjno je da se uradi više tretmana.

Anti age tretman cena

Za nehirurški lifting lica potrebno je izdvojiti oko 2 200 do 4 000 dinara. Podmlađivanje lica radiotalasima košta oko 2 500 dinara, za podmlađivanje radiotalasima kada je u pitanju  vrat treba izdvojiti oko 1 000, za dekolte je prosečna cena oko 1 000 dinara, dok je kompletno podmlađivanje radiotalasima oko 3600 dinara.
Za miolifting lica potrebno je izdvojiti od 1 450 do 4 000 dinara u proseku.
Anti age tretman laserom košta u proseku između 3 000 i 4 000 dinara.  
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za anti age tretman predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

 


Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od kozmetickih salona gde mozete raditi ANTI AGE tretmane lica

Anti age :
Anti age Beograd:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu ANTI AGE tretman lica

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti kapaka

popust 70%

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti kapaka

Neoperativni fejslifting 3D Mezoniti kapaka po ceni od 5.950 din samo u Laser ce...Pročitajte više

Cena kupona: 20.000din./5.950din.

Firma: Laser centar DreamSkin
Trnska 27,

87d:10h:39m

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti donje trećine lica (obrazi, podbradak)

popust 70%

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti donje trećine lica (obrazi, podbradak)

Neoperativni fejslifting 3D Mezoniti donje trećine lica - obrazi, podbradak, po ...Pročitajte više

Cena kupona: 40.000din./11.950din.

Firma: Laser centar DreamSkin
Trnska 27,

87d:10h:39m

Hijaluronski fileri - 1 kubik (uklanjanje nazolabijalnih bora)

popust 13%

Hijaluronski fileri - 1 kubik (uklanjanje nazolabijalnih bora)

Hijaluronski fileri - 1 kubik (uklanjanje nazolabijalnih bora) po ceni od 130 ev...Pročitajte više

Cena kupona: 150€/130

Firma: Kozmeticki salon Womanizer
Mlatišumina 13/2, prvi sprat,

86d:10h:39m

Hollywood flash - anti aging tretman lica

popust 33%

Hollywood flash - anti aging tretman lica

Hollywood flash - anti aging tretman lica po ceni od 4.000 din samo u Kozmetičko...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.000din.

Firma: Kozmeticki salon Womanizer
Mlatišumina 13/2, prvi sprat,

86d:10h:39m

Hijaluronski fileri - 1 kubik (uklanjanje nazolabijalnih bora)

popust 13%

Hijaluronski fileri - 1 kubik (uklanjanje nazolabijalnih bora)

Hijaluronski fileri - 1 kubik (uklanjanje nazolabijalnih bora) po ceni od 130 ev...Pročitajte više

Cena kupona: 150€/130

Firma: Salon lepote Womanizer
Mlatišumina 13/2, prvi sprat,

86d:10h:39m

Hollywood flash - anti aging tretman lica

popust 33%

Hollywood flash - anti aging tretman lica

Hollywood flash - anti aging tretman lica po ceni od 4.000 din samo u Salonu lep...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.000din.

Firma: Salon lepote Womanizer
Mlatišumina 13/2, prvi sprat,

86d:10h:39m

Mezoterapija lica - dermaroler

popust 25%

Mezoterapija lica - dermaroler

Mezoterapija lica - dermaroler po ceni od 2.990 din samo u Salonu Venera J &...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000din./2.990din.

Firma: Salon Venera J & Make Up by Maya
Dimitrija Tucovića 87,

85d:10h:39m

Radiotalasni lifting lica - mezoterapija bez igle 5 tretmana

popust 50%

Radiotalasni lifting lica - mezoterapija bez igle 5 tretmana

Radiotalasni lifting lica - mezoterapija bez igle 5 tretmana po ceni od 4.990 di...Pročitajte više

Cena kupona: 10.000din./4.990din.

Firma: Salon Venera J & Make Up by Maya
Dimitrija Tucovića 87,

85d:10h:39m

Mikrodermoabrazija 5 tretmana

popust 28%

Mikrodermoabrazija 5 tretmana

Mikrodermoabrazija 5 tretmana po ceni od 8.990 din samo u Salonu Venera J & ...Pročitajte više

Cena kupona: 12.500din./8.990din.

Firma: Salon Venera J & Make Up by Maya
Dimitrija Tucovića 87,

85d:10h:39m

Masaža lica, vrata i dekoltea

popust 40%

Masaža lica, vrata i dekoltea

Masaža lica, vrata i dekoltea po ceni od 599 din samo u Kozmetičkom salonu Brank...Pročitajte više

Cena kupona: 1.000din./599din.

Firma: Kozmetički salon Branka
Bukovačka 12,

79d:10h:39m

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom

popust 20%

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom po ceni od 1.999 din samo u Kozmetičkom...Pročitajte više

Cena kupona: 2.500din./1.999din.

Firma: Kozmetički salon Branka
Bukovačka 12,

79d:10h:39m

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom

popust 20%

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom po ceni od 1.999 din samo u Salonu lepo...Pročitajte više

Cena kupona: 2.500din./1.999din.

Firma: Salon lepote Branka
Bukovačka 12,

79d:10h:39m

Masaža lica, vrata i dekoltea

popust 40%

Masaža lica, vrata i dekoltea

Masaža lica, vrata i dekoltea po ceni od 599 din samo u Kozmetičkom salonu Brank...Pročitajte više

Cena kupona: 1.000din./599din.

Firma: Studio lepote Branka
Bukovačka 12,

79d:10h:39m

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom

popust 20%

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom

Anti age tretman hijaluronskom kiselinom po ceni od 1.999 din samo u Kozmetičkom...Pročitajte više

Cena kupona: 2.500din./1.999din.

Firma: Studio lepote Branka
Bukovačka 12,

79d:10h:39m

Mezoterapija lica

popust 50%

Mezoterapija lica

Mezoterapija lica za 2.500 din samo u Studiju FRIZZZ!...Pročitajte više

Cena kupona: 5.000din./2.500din.

Firma: Studio FRIZZZ...
Podavalska 69a,

79d:10h:39m

Hijaluronski fileri 2 kubika

popust 44%

Hijaluronski fileri 2 kubika

Hijaluronski fileri 2 kubika 44% popust!...Pročitajte više

Cena kupona: 450€/250

Firma: Studio FRIZZZ...
Podavalska 69a,

79d:10h:39m

Uvećanje usana, jagodica i popunjavanje bora

popust 28%

Uvećanje usana, jagodica i popunjavanje bora

Uvećanje usana, jagodica i popunjavanje bora po super ceni od 21.600 din samo u ...Pročitajte više

Cena kupona: 30.000din./21.600din.

Firma: Kozmeticki Salon Impressio
Jurija Gagarina 135, Beograd,

78d:10h:39m

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea

popust 51%

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea po ceni od 2900 din samo u Kozmetičkom salon...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./2.900din.

Firma: Kozmeticki Salon Impressio
Jurija Gagarina 135, Beograd,

78d:10h:39m

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom

popust 15%

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom po ceni od 25.900 din samo u Beauty...Pročitajte više

Cena kupona: 30.500din./25.900din.

Firma: Dermatološka Ordinacija Beauty Lounge Clinic
Maršala Tolbuhina 2,

73d:10h:39m

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom + hijaluron

popust 29%

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom + hijaluron

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom + hijaluron po ceni od 30.500 din s...Pročitajte više

Cena kupona: 42.700din./30.500din.

Firma: Dermatološka Ordinacija Beauty Lounge Clinic
Maršala Tolbuhina 2,

73d:10h:39m

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom

popust 15%

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom po ceni od 25.900 din samo u Beauty...Pročitajte više

Cena kupona: 30.500din./25.900din.

Firma: Estetska Hirurgija Beauty Lounge Clinic
Maršala Tolbuhina 2,

73d:10h:39m

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom + hijaluron

popust 29%

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom + hijaluron

PRP tretman podmlađivanja sopstvenom plazmom + hijaluron po ceni od 30.500 din s...Pročitajte više

Cena kupona: 42.700din./30.500din.

Firma: Estetska Hirurgija Beauty Lounge Clinic
Maršala Tolbuhina 2,

73d:10h:39m

Revita Care - bio revitalizacija podmlađivanja lica

popust 50%

Revita Care - bio revitalizacija podmlađivanja lica

Revita Care - bio revitalizacija i podmlađivanje lica po ceni od 3660 din samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 7.320din./3.660din.

Firma: Dermamedicus
Kralja Milutina 53,

72d:10h:39m

Vitaminski tretman lica

popust 45%

Vitaminski tretman lica

Vitaminski tretman lica po ceni od 3.000 din samo u Endermološkom centru ...Pročitajte više

Cena kupona: 5.500din./3.000din.

Firma: Endermološki Centar LPG
Terazije 29, ( II Sprat ),

72d:10h:39m

MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30min

popust 59%

MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30min

MEZOSKIN tretman lica u trajanju od 30 min po ceni od 3.500 din samo u Endermolo...Pročitajte više

Cena kupona: 8.500din./3.500din.

Firma: Endermološki Centar LPG
Terazije 29, ( II Sprat ),

72d:10h:39m

Medicinski radiotalasni facelifting (zatezanje kože lica)

popust 40%

Medicinski radiotalasni facelifting (zatezanje kože lica)

Medicinski radiotalasni facelifting (zatezanje kože lica) po ceni od 2.999 din s...Pročitajte više

Cena kupona: 5.000din./2.999din.

Firma: Dermamedicus
Kralja Milutina 53,

72d:10h:39m

HIDRALIFT tretman

popust 33%

HIDRALIFT tretman

HIDRALIFT tretman po ceni od 4.000 din samo u Endermološkom centru LPG!...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.000din.

Firma: Endermološki Centar LPG
Terazije 29, ( II Sprat ),

72d:10h:39m

PRP - podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom

popust 50%

PRP - podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom

PRP - podmlađivanje sopstvenom krvnom plazmom po ceni od 125 evra samo u Centru ...Pročitajte više

Cena kupona: 250€/125

Firma: Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic
Koste Racina 16,

67d:10h:39m

FACE LIFTING - zatezanje lica

popust 30%

FACE LIFTING - zatezanje lica

Zatezanje kože na licu - FACE LIFTING po ceni od 2800 evra samo u Centru za este...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000€/2.800

Firma: Plasticni i Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic
Koste Racina 16,

67d:10h:39m

Tretman lica ledenim vinom - biološki tretman za lifting i hidrataciju

popust 20%

Tretman lica ledenim vinom - biološki tretman za lifting i hidrataciju

Tretman lica ledenim vinom - biološki tretman za lifting i hidrataciju po...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./2.800din.

Firma: Bella salon lepote
Vidikovacki venac 104,

65d:10h:39m

Tretman lica ledenim vinom - biološki tretman za lifting i hidrataciju

popust 20%

Tretman lica ledenim vinom - biološki tretman za lifting i hidrataciju

Tretman lica ledenim vinom - biološki tretman za lifting i hidrataciju po...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./2.800din.

Firma: Bella kozmeticki salon
Vidikovacki venac 104,

65d:10h:39m

Super cena! Lasersko podmladivanje lica + mezoterapija bez igle

popust 67%

Super cena! Lasersko podmladivanje lica + mezoterapija bez igle

Super cena! Lasersko podmlađivanje lica + mezoterapija bez igle, po ceni od 1.99...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./1.990din.

Firma: Kozmetički salon M
Deset avijatičara 7,

64d:10h:39m

Super cena! Lasersko podmlađivanje lica + mezoterapija bez igle

popust 67%

Super cena! Lasersko podmlađivanje lica + mezoterapija bez igle

Super cena! Lasersko podmlađivanje lica + mezoterapija bez igle, po ceni od 1.99...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./1.990din.

Firma: Laser centar M
Deset avijatičara 7,

64d:10h:39m

Anti aging tretman lica sa ručnom masažom i dubinskom hidratacijom kože

popust 63%

Anti aging tretman lica sa ručnom masažom i dubinskom hidratacijom kože

Anti aging tretman lica sa ručnom masažom i dubinskom hidratacijom kože po ceni ...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000din./1.499din.

Firma: Studio lepote Namaste
Lamartinova 19, stan 1,

59d:10h:39m

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

popust 46%

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom po ceni od 1.899 din samo u Sa...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./1.899din.

Firma: Deus Fizio nega lica i tela
Bulevar Zorana Djindjića 22,

52d:10h:39m

3D medical collagen veliki tretman lica + masaža + laser + alginantna maska po neverovatnoj ceni!

popust 61%

3D medical collagen veliki tretman lica + masaža + laser + alginantna maska po neverovatnoj ceni!

3D medical collagen veliki tretman lica + masaža + laser + alginantna maska p...Pročitajte više

Cena kupona: 5.600din./2.199din.

Firma: Deus Fizio nega lica i tela
Bulevar Zorana Djindjića 22,

52d:10h:39m

Mezoterapija lica sa koktelom Revita Care 532 + tretman dermapenom

popust 44%

Mezoterapija lica sa koktelom Revita Care 532 + tretman dermapenom

Mezoterapija lica sa koktelom Revita Care 532 + tretman dermapenom po ceni od 50...Pročitajte više

Cena kupona: 90€/50

Firma: Mezoterapija Velvet
Beograd,

50d:10h:39m

Mezoterapija lica sa koktelom Revita Care 532 + tretman dermapenom

popust 44%

Mezoterapija lica sa koktelom Revita Care 532 + tretman dermapenom

Mezoterapija lica sa koktelom Revita Care 532 + tretman dermapenom po ceniod 50 ...Pročitajte više

Cena kupona: 90€/50

Firma: Studio lepote Velvet BHF
Jevrejska 10/1/5,

49d:10h:39m

Tretman lica sa hijaluronom

popust 20%

Tretman lica sa hijaluronom

Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bali De...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.400din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Beograd,

48d:10h:39m

Tretman lica sa hijaluronom

popust 20%

Tretman lica sa hijaluronom

Tretman lica sa hijaluronom po ceni od 2.400 din samo u Salonu za masažu Bali De...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.400din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Beograd,

48d:10h:39m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Anti age
Napišite komentar:
Filip Milutinovic

Petak, 15.09.2017. 11:07

Koliko se samo meni cini, najvazije od svega je da se po pitanju anti age tretmana odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno. Mada, kada nekada malo bolje realno pogledate, sada u Beogradu ima toliko tih dermatoloskih ordinacija da prosto ne znate za koju da se odlucite.

Petar Jankulovski

Petak, 11.08.2017. 09:23

Estetika jeste u danasnje vreme veoma bitna. Upravo iz tog razloga su tretmani poput anti age veoma znacajni za ocuvanje zenske lepote. Jednostavno, sve to bi trebalo pre svega da se debelo plati da bi moglo da ima neki dobar efekat.

Mihajlo Nastasovic

Četvrtak, 02.02.2017. 07:02

Ma, koliko mi se samo cini, anti age je odlican tretamn sve drugo je ako mene pitate, daleko manje vazno.

Petar Jankulovski

Petak, 27.01.2017. 07:34

Koliko mi se samo cini, sto se ovog tretmana tice on predstavlja cisto jedno bacanje para.

Todor Markovic

Petak, 20.01.2017. 08:03

Ja mislim da ovi tretmani generalno slabo pomazu ljudima.

Stojance Ristovski

Sreda, 21.12.2016. 08:11

Ovo je zaista jedan dobar i proveren tretman u koji po meni mozete da imate puno poverenje. Samim tim po tom pitanju znate da cenite svoje zdravlje i drzite do sebe.

Marina Zivkovic

Utorak, 20.12.2016. 11:45

Rekla bih da dermatoloskih ordinacija ima dosta u Beogradu ali je generalno problem u tome sto mnoge od tih ordinacija i namaju bas neku ozbiljnu ponudu.

Milen Jovanovic

Sreda, 14.12.2016. 05:41

Anti age je tretman koji se u danasnje vreme moze pronaci u ponudi sve veceg broja dermatoloskih ordinacija u Beogradu.

Jovana Milinkovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 09:53

Anti age je po mom misljenju bas kosristan tretman. Pri tome pricamo to iskljucivo iz licnog iskustva. Ako se vec odlucite za ovaj tretmna zaista nemate razloga da nesto puno brinete. Takvo je bar moje iskustvo.

Filip Milutinovic

Petak, 02.12.2016. 01:43

Nakon svega mogu samo da kazem da je anti age jedan od osnovnih tretmana lica i tela koji u dnasnje vreme postoje.

Lea Stankovic

Ponedeljak, 28.11.2016. 01:15

Po pitanju kvalitetnog anti age tretmana samo treba da se obratite dermatoloskoj ordinaciji Derma Sana.

Simona Vucinic

Četvrtak, 17.11.2016. 11:26

Zista sam po pitanju anti age tretmana i vise nego zadovoljna na kozmeticki salon Line J i M. Tamo takodje imaju i vise nego povoljne cene.

Marta Dencevic

Sreda, 09.11.2016. 12:36

Ukoliko vam je potreban izuzetno kvalitetan tretman anti age, onda je definitivno najbolje da posetite Skin Medic.

Mihajlo Nastasovic

Petak, 28.10.2016. 11:29

Jao koliko mi samo izgleda kako je anti age zaista tretman od koga vako moze da ima korist. Sam naziv izgleda poprilicno obecavajuci.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 27.10.2016. 01:46

Ja sam relativno skoro po prvi put u svom zivotu radila anti age tretman i mogu slobodno da kazem da sam bila i vise nego oduvljena. Ovo je definitivo tretam koji zasluzuje svacije duboko poverenje.

Todor Markovic

Utorak, 20.09.2016. 11:46

Ne znam samo na osnovu cega takvo jedno poverenje trebada se zasniva. Ja bih razumeo da to bude neko pozitivno iskustvo ali price ''rekla - kazala'' me zaista ne zanimaju.

Janko Zivanovic

Utorak, 06.09.2016. 11:10

Koliko mogu da cujem iz neposrednog iskustva kako muskaraca, tako i zena, anti age je nesto u sta mozete da imate puno poverenje.

Petar Jankovic

Petak, 02.09.2016. 07:59

Anti age tretman je sigurno tretman koji vam moze na jedan kvalitetan nacin pomoci kada govorimo o ovoj vrsti tretmana.

Ivan Stojanovic

Četvrtak, 01.09.2016. 08:16

Kada vec zene u toliko meri rade ove tretmane onda oni sigurno i iamju neki efekat odnosno, siguro zenama na neki nacin pomazu. U suprotnom zaista ne znam zbog cega bi toliko bacale pare.

Marko Petrovic

Sreda, 17.08.2016. 10:32

Ta cena od 2000 dinara je po meni veoma skupa cena. Prosto se pitam zar ne postoji neko drugo mesto gde bi to moglo takodje kvalitento da se obavi po nesto manjoj ceni.

Nikolina Pantelic

Ponedeljak, 01.08.2016. 10:10

Ja mislimd a posle svakog odredjenog vremena, pre ili kasnije, svakoj zeni anti age tretman moze da pomogne. Prosecna cena je oko 2000 dinara i to je po meni veoma korektna cena kada pricamo o Beogradu, kao mestu gde je inace sve skupo.

Dusan Markovic

Petak, 29.07.2016. 12:31

Mislim da set vi zene poprilicno pocele da izmisljate razne tretmane samo kako biste od nas muskaraca uzimali novac. Salim se malo naravno. Generalo sam misljenja da svaka zena treba da vodi racuna o sebi ali koristi iskljucivo one tretmane koji joj zaista nesto znace.

Jana Stankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 10:42

Licno se nikada ne bih usudila da na jednom takvom mestu uradim kvalittenu anti age tretman. Pre svega, mislim da je za to potrebno ipak imati odredjenu skolu i kvalitet u radu, za sta je opet potrebno veliko iskustvo.

Biljana Brankovic

Sreda, 27.07.2016. 11:13

Imam jedu prijateljicu u Beogradu koja radi na divlje anti age tretman. Neka prosecna cena se krece oko 1500 dinara. Ukoliko vam je potrebna tako povoljna cena a kvalitetan rad, onda mi se slobodno javite.

Ivana Petrovic

Utorak, 28.06.2016. 10:13

Obicno se opredeljujem za dubinski anti age tretman lica. Nisam jos u nekim godinama ali sam pristalica toga, da svaka zena mora da vodi racuna o sebi. Obicno ovaj tretamn placam od 2000- 3000 dinara, zavisi naravno od salona u kojem ga radim.