Kozmetički studio Aestetica

5.0 | 6 ocena
Ulica: Dr Ilije Kolovića 64
Grad: Kragujevac
Kozmetički studio Aestetica
Telefon: 034/
Mobilni: 065/
www.salonaestetica.rs

O nama

Salon Aestetica počeo je sa radom 2016. godine sa ciljem da Vam omogući vrhunsku negu lica i tela. Zato što nam je zdravlje kože na prvom mestu, u našem estetskom centru primenjuju se inovativni i visokoprofesionalni tretmani za lice i telo koji omogućavaju postizanje prirodnog i podmlađenog izgleda.

U prijatnom ambijentu salona Aestetica u Kragujevcu dočekaće Vas tim edukovanih i licenciranih lekara koji nude širok dijapazon tretmana za podmlađivanje kože, negu suve, osetljive i seboreične kože, mršavljenje i uklanjanje neželjenih dlačica. Moderan pristup i primena visoko kvalitetnih kozmetičkih preparata garantuju neizostavne rezultate, čak i kod dugogodišnjih problema sa kožom.

Salon Aestetica nudi sledeće usluge:

 • Phytomer tretmani lica i tela
 • Med2 Contour
 • GPFast Diode Laser
 • Mezoterapija lica
 • Mezoterapija tela
 • Biološki tretmani
 • Hijaluronski fileri
 • Botoks
 • PRP tretman (Platelet Rich Plasma)
 • Hemijski pilinzi
 • Mezoniti

Estetski centar Aestetica je sertifikovani salon za Phytomer tretmane lica i tela koji donose snagu mora i razlikuju se od svega do sada viđenog, pružajući uživanje svim čulima. U pitanju je potpuno organska kozmetika sa jedinstvenim i prirodnim aktivnim sastojcima koji omogućavaju skroz nov pristup čišćenju i nezi kože kako u salonu, tako i u kućnim uslovima.

Ako želite da Vašu liniju dovedete do savršenstva, salon Aestetica predstavlja revolucionarni Med2 Contour aparat. Reč je o neinvazivnom i 100% sigurnom tretmanu u kome ćete prijatno uživati, dok se lokalizovane masne naslage i celulit efikasno uklanjaju. Rezultati postignuti sa Med2 Contour aparatom mogu se uporediti sa liposukcijom, jer se u samo jednom tretmanu obim stomaka smanjuje od 1 pa čak do 6cm, a obim bokova od 1 pa čak do 2, 5cm (postignuti rezultati u našem salonu). Tretmani se obično rade u ciklusima od 5.

Za glatku i negovanu kožu bez neželjenih dlačica, u salonu Aestetica zaslužan je GPFast Diode Laser koji postavlja nove standarde u epilaciji. Smatra se najefikasnijim diodnim sistemom kojim se bezbolno, brzo i efikasno mogu tretirati svi tipovi kože, kao i sve vrste dlačica (svetle i tamne). Još jedna prednost ovog lasera je što se može primeniti i na onim delovima tela gde do sada nije bilo moguće raditi epilaciju, kao što je intimna zona.

Zahvaljujući brzini u radu i savremenom sistemu za hlađenje, tretmani ovim laserom su potpuno bezbolni, tako da se ne zahteva period oporavka. Tretmani se obično rade u serijama u razmaku od 4 do 6 nedelja, a za postizanje maksimalnih rezultata, minimalno se preporučuje 6-8 tretmana.

Postanite i ostanite lepi – Salon Aestetica!

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 12-20h
subota od 10-14h
nedelja neradna

Pratite nas putem društvenih mreža:

Facebook:

Instagram:

Salon Aestetica, Dr Ilije Kolovića 64, Kragujevac

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Kozmetički studio Derma, Kopaonička 1II/2, Kragujevac
  Studio lepote Beauty Queen, Daničićeva 120, soliter Y, Kragujevac
  Centar za negu i oblikovanje tela Aurora Studio 888, Janka Veselinovića 29, lokal 2, Kragujevac
  Relax time studio lepote, Zorana Đinđića 19/1, Kragujevac
  Kozmetički salon Beauty Basic, Nikole Pašića 7a, stan 5, Kragujevac