Kondilomi Beograd

Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 193a
Beograd
Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 193a
Beograd
Adresa: Molerova 11
Beograd
Adresa: Golsvordijeva 6
Beograd
Adresa: Mije Kovacevica 10a
Beograd
Adresa: Tiršova 7
Beograd
Adresa: Miloja Zakića 10, ( prilaz 2 ), Filmski grad
Beograd
Adresa: Baje Pivljanina 83
Beograd
Adresa: Bulevar Despota Stefana 204 z
Beograd
Adresa: Knjeginje Zorke 39/7
Beograd
Adresa: Vladimira Popovića 52
Beograd
Adresa: Kičevska 13a
Beograd
Adresa: Molerova 11
Beograd
Adresa: Gajeva 10-12, ( u blizini Djeram pijace )
Beograd
Adresa: Koce Popovica 7
Beograd
Adresa: Ilije Stojadinovića 20/5
Beograd
Adresa: Palmotićeva 33/1
Beograd
Adresa: Veselina Čajkanovića 3, Medaković
Beograd
Adresa: Braničevska 2
Beograd
Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 95/4
Beograd
Adresa: Alekse Nenadovića 8 i Gandijeva 122g
Beograd
Adresa: Kralja Milutina 53
Beograd
Adresa: Svetozara Markovica 52, Beograd
Beograd
Adresa: Požeška 67a, Banovo Brdo
Beograd
Adresa: Baba Višnjina 37
Beograd
Adresa: Prote Mateje 9
Beograd
Adresa: Nikolaja Gogolja 16, Beograd
Beograd

Kondilomi Novi Sad

Adresa: Doža Đerđa 25
Novi Sad
Adresa: Temerinska 55
Novi Sad
Adresa: Uroša Predića 4
Novi Sad
Adresa: Kosovska 7a
Novi Sad
Adresa: Miše Dimitrijević 89
Novi Sad

Kondilomi Kragujevac

Adresa: Kopaonička 1II/2
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Kondilomi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Lasersko uklanjanje kondiloma

Akcija -33% 8000 Din.
Lasersko uklanjanje kondiloma po ceni od 8.000 din samo u Ginekološkoj ordinaciji Viva!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska vaporizacija manjeg broja kondiloma

Akcija -60% 4000 Din.
Laserska vaporizacija manjeg broja kondiloma po ceni od 4.000 din samo u Gnekološko akušerskoj ordinaciji Filia!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Uklanjanje do 10 kondiloma korišćenjem radio talasa kod muškaraca i žena

Akcija -61% 3900 Din.
Uklanjanje do 10 kondiloma korišćenjem radio talasa kod muškaraca i žena po ceni od 3.900 din samo u Gracia Medika polik...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Kondilomi

Kondilome uzrokuju određeni tipovi HPV virusa (Humani Papiloma Virus). To je visoko zarazna polno prenosiva bolest. Njihovo prenošenje je veoma teško kontrolisati, stoga su oni jako rasprostranjeni. 

Drugačiji nazivi za kondilome su polne bradavice ili genitalne bradavice. Potrebno je da znamo, da je HPV virus uzročnik raka grlića materice kod žene i odmah po otkrivanju virusa neophodno je započeti lečenje. 

Kondilomi – kako se prenose?

Humani Papiloma Virus, odnosno, kondilomi, prenose se putem polnog odnosa, bilo da je u pitanju regularan seks, bilo da je oralni ili analni seks. Kondilome takođe možete dobiti i u direktnom kontaktu sa zaraženom kožom ili sluzokožom. 

Zašto je tako teško zaštititi se? Iz razloga što vaš partner može biti prenosnik virusa iako on nema na sebi vidljivih simptoma. Ova bolest je postala svetska epidemija, jer je dovoljan samo dodir sa zaraženom kožom ili kontakt preko telesnih tečnosti prilikom seksa da biste se zarazili. Polne bradavice lako možete dobiti čak i ako koristite kondom kao zaštitu.

Statistike pokazuju da skoro 60% seksualno aktivnih žena biva inficirano virusom HPV i to najčešće uzrasta između 20 i 24 godine, dok taj broj kod žena posle 40 godina opada.

Kondilomi simptomi

Polne bradavice su uglavnom male roze tačkice ili narasli plikovi ili jedan plik (šiljasti kondilomi), koji izgledaju kao male bradavice. Mogu biti i crvene, roze i bele fleke u genitalnom predelu i to su takozvani ravni kondilomi. 

Ukoliko ste imali seks sa zaraženom osobom, posle tri meseca, u najčešćem slučaju, primetićete prve simptome. Virus se aktivira kada vam je organizam oslabljen, recimo ako ste bolesni ili radite naporno i spavate nedovoljno i nekvalitetno. 

Simptomi su vidljiviji kod muškaraca, nego kod žena, ali kod njih postoji povećana mogućnost za rak grlića materice. 

Kondilomi u trudnoći

Odmah da vas ohrabrimo, u većini slučajeva, kondilomi ne uzrokuju probleme ni za bebu ni za majku za vreme trudnoće. Zbog malog rizika da se virus prenese vaginalnim porođajem, a zbog povećanog rizika od hirurškog zahvata, carski rez se obično preporučje samo trudnicama koje imaju komplikovan slučaj kondiloma.

Kondilomi – lečenje

Lečenje kondiloma pod kojim se zapravo podrazumeva njihovo uklanjanje, radi se dosta uspešno, to je dobra vest, a manje dobra jeste da ne postoji lek koji će iz vašeg organizma zauvek odstraniti HPV virus. Pozitivna strana priče jeste da se u većini slučajeva, organizam vremenom sam očisti od virusa. 

Samo skidanje kondiloma je prilično jednostavno. Postoji nekoliko metoda.

Uklanjanje kondiloma radiotalasima

Radiohirurgija je medicinska tehnika u kojoj se tkivo uklanja ili uništava upotrebom električne energije. Radio talasi umesto skalpela obavljaju funkciju sečenja tkiva koga je potrebno odstraniti. Izuzetna preciznost kao i minimalno oštećenje okolnog tkiva, preporučuje ovu metodu. 

Spaljivanje kondiloma

Pravi naziv je elektrokauterizacija, a ovim postupkom se spaljuju kondilomi visoko-frekventnom strujom, što omogućava uklanjanje kondiloma sa penisa, vagine i u okolini anusa. Gubitak krvi prilikom ove intervencije je veoma mali. Ova metoda biće primenjena ukoliko je područje na kome se nalaze polne bradavice malo. Primićete lokalnu anesteziju koja će privremeno umrtviti tkivo, te će bol koji ćete osećati biti zanemarljiv. Ozdravljenje se očekuje u periodu od 2 do 4 nedelje, a po jednoj studiji koja je rađena na temu elektrokauterizacije, odnosno spaljivanja kondiloma, efikasnost je u 82% slučajeva.

Uklanjanje kondiloma laserom

Ova metoda se primenjuje kada polne bradavice pokrivaju veću površinu, odnosno, kada su dosta raširene. Ukoliko ste trudni, vaš lekar će vam preporučiti ovu metodu za uklanjanje kondiloma, jer se smatra sigurnom u tom periodu. Statistika pokazuje da je metoda skidanja genitalnih bradavica laserom uspešna kod oko 50% pacijenata. 

Uklanjanje kondiloma hirurški – isecanje kondiloma

Ova metoda se primenjuje kada su u pitanju vidljive polne bradavice na penisu, vagini ili okolini anusa. Hirurška metoda bi podrazumevala isecanje kondiloma hirurškim nožem – skalpelom. Bradavice na grliću materice mogu biti uklonjene laserskom tehnikom. Ako se plašite bola, ne brinite, uz lokalnu anesteziju nećete ništa značajno osetiti. Ova metoda se koristi kada se kondilomi vraćaju iako su preduzete druge metode njihovog uklanjanja. Takođe, i ako su polne bradavice veoma raširene, i biće dovoljan jedan tretman.

Krioterapija – uklanjanje kondiloma tečnim azotom

Obolelo tkivo, odnosno kondilomi biće smrznuti tečnim azotom. Može biti potrebno do tri tretmana. Kondilomi u uretri ili u anusu obično zahtevaju više tretmana jer se nalaze duboko unutra, udaljeni od otvora. Statistika kaže da krioterapija otklanja kondilome u čak 90% slučajeva. 

Uklanjanje kondiloma – cena

Uklanjanje kondiloma radiotalasima ili laserom u lokalnoj anesteziji 4800 do 7000 dinara.

Cena dermatološkog pregleda, od 2000 do 3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Katarina Perisic
Koliko je meni poznato kondilomi predstavljaju polno prenosu bolest. To je bolest koja se u najvecem broju slucajeva prenosi putem seksulanog odnosa. Zbog toga je uvek bolje spreciti nego leciti, tako da je najbolje resenje prevencija i pravilan izbor partnera.
Ivana Petrovic
Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda su to kondilomi. Bez njih se u svakom slucaju kako god da okrenete, ne moze. Uvek su posmatrano sa mnogih nivoa kondilomi bili veoma zahtevni. Sve druge stvari su koliko samo mogu da vidim cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.
Petar Jankulovski
Sto se kondiloma tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Sve drugo je cisto gubljenje.
Stojance Ristovski
Kako god da okrenete, ovo je nesto sto treba da se debelo plati.
Marina Zivkovic
Ipak su kondilomi jedan problem koji nije bas toliko veliki.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, osnovni je problem pre svega u tome sto svi kondilomi dosta moraju da se plate. Oko toga, zaista po meni nema nista toliko cudno.
Jovana Milinkovic
U danasnje vreme, mogu oni sasvim uspesno da se izlece bez nekih vecih problema. Sve drugo je losije po vas kako god da okrenete.
Lea Stankovic
Sto se tice kondiloma, samo treba da znate da je veoma bitno da potrazite bas neko strucno mesto gde taj problem moze da se resi.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, osnovna stvar sa kondilomima je u tome da se na vreme otkriju. Ako to budete uradili tada, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Simona Vucinic
Po pitanju kondiloma, samo treba da znate da je prva i osnovna stvar da budte bas onako uporni.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, sto se kondiloma tice je najvaznije od svega da se opredelite za kvalitet. Sve drugi je manje vazno.
Todor Markovic
Sva sreca pa do sada zaisat nisam imao nekih vecih problema sa kondilomima.
Marta Dencevic
Posto kondilomi bas mogu da budu onako nezgodni veoma je vazno da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem u koje po mom misljenju mozete da imate puno poverenje.
Janko Zivanovic
Koliko je meni poznato, kondilomi i nisu toliko velik problem ali j e usvakom slucaju veoma bitno da se adekvatno posvetite njegovom resevanju. sto je jos vaznije, to trebad a bude na vreme.
Ljubinka Sreckovic
U slucaju problema sa kondilomima, samo treba da posetite ginekolosku ordinaciji Gracia Medica. U tom slucaju ce oni biti kao rukom odneseni.
Nikolina Pantelic
Definitivno je najbolje da se po pitanju kondoloma obratite nekom strucnom i proverenom mestu kao sto je to primera radi Skinmedic.
Jana Stankovic
Po pitnaju kondiloma, ubedljiov je onda najbolje resenje ukoliko biste mogli da posetite ordinaciju Lovic.
Biljana Brankovic
Jako dugo sam imala problem sa kondilomima, sve dok zapravo nisam posetila ordinaciju Diva gde sam se i licno uverila u kvalitet.
Petar Jankovic
E, i ja sam cuo dosta pozitivnih preporuka po pitanju dr. Ristin.
Ivan Stojanovic
Ukoliko imate velikih problema sa kondilomima, onda je definitivno najbolje resenje za vas da posetite centar za kozmetologiju dr. Ristin.
Marko Petrovic
Sad, problem je u tome sto maldi uglavom ne vode racuna o prevenciji, odnosno ne vode racuna o tome sa kime spavaju. Na kraju kada zapadnu u neki problem onda im je djavo kriv.
Dusan Markovic
Koliko je meni poznato kondilomi predstavljaju polno prenosu bolest. To je bolest koja se u najvecem broju slucajeva prenosi putem seksulanog odnosa. Zbog toga je uvek bolje spreciti nego leciti, tako da je najbolje resenje prevencija i pravilan izbor partnera.
Ivana Petrovic
Moze li neko da mi objasni sta su to tacno kondilomi i ukoliko predstavljaju neku bolest koliko je tesko da se izleci?