Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Mikrodermoabrazija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Mikrodermoabrazija

Ovo je jedna vrlo dugačka reč, a značenje joj nije toliko komplikovano kao što se može u prvi mah pomisliti. Mikrodermoabrazija je mehanički piling mrtvih ćelija epiderma dijamantskom sondom. Pilingom se šalju signali u dublje slojeve kože, a time se podstiče stvaranje kolagena i elastina. 

Čim završite tretman, vaša koža će izgledati svežije i glatkije. Suština je da sve aktivne supstance koje su nanete na kožu, posle mikrodermoabrazije, prodiru lakše u derm. 

Mikrodermoabrazija – kada se radi?

Ova metoda se može sprovesti kod svih tipova kože, osim izuzetno tankih i osetljivih. Ukoliko imate masnu ili kožu koja ima akne, vi ste kandidat za ovu intervenciju. Takođe, ako ste imali akne ranije, a sada su vam ostali ožiljci, koji su ružni i treba ih korigovati; ukoliko imate strije ili bore – mikrodermoabrazija je preporučljiva za vas.

Trebalo bi znati, da je ovo tehnika kojom se koža podmlađuje, poboljšaće se izgled sive kože, kože sa hiperpigmentacijama, pegama, kao i kože zahvaćene foto starenjem. 

Mikrodermoabrazija – kako se radi?

Ova metoda se može kombinovati sa ultrazvukom, laserom i dermo-elektroporacijom – to bi značilo – mezoterapija bez igle. Mikrodermoabrazija je kontrolisani mehanički piling koji uklanja nečistoće i mrtve ćelije kože. Prilikom ove tehnike se prelazi aparatom preko kože koji osim što skida i ljušti odumrli sloj sa kože, on takođe i usisava nečistoću uz pomoć blagog vakuuma. U zavisnosti od regije koja se tretira, podešava se dubina delovanja. 

Kako sve to deluje? 

Ultrazvuk pomaže apsorpciju aktivnih supstanci, a dubokom mikromasažom podstiče ćelijski metabolizam.

Dermo-elektroporacijom se posle mikrodermoabrazije omogućava lakši prodor aktivnih supstanci u dublje slojeve derma (kože) gde ostvaruju svoju biološku aktivnost. 

Mikrodermoabrazija – iskustva

Prilikom izvođenja tretmana biće vam prijatno, i sve će trajati oko 30 minuta. Vaš lekar će vam savetovati da se tretmani ponove, da bi se dobili optimalni rezultati. Jedino što može da vam se ne dopadne, ali je to zanemarljivo, složićete se, jeste prolazno crvenilo, koje se povlači nakon nekoliko sati. To bi značilo, da posle izlaska iz ordinacije, vi praktično odmah možete nastavljati da obavljate svoje svakodnevne obaveze i aktivnosti.

Kome se ipak ne preporučuje mikrodermoabrazija?

Trebalo bi napomenuti, da ovaj tretman, ma koliko koristan i efikasan bio, ipak nije preporučljiv za određene kategorije ljudi. Ukoliko imate duboke ožiljke, nedavni herpes ili bradavice na mestu tretiranja, aktivne akne, nestabilni dijabetes i još neka stanja o kojima bi trebalo da obavestite lekara. 

Prednost mikrodermoabrazije je u tome što je to neinvazivna, sigurna i nehirurška metoda. 

Mikrodermoabrazija – cena

Cene se kreću u rasponu od 2000 do 2200 dinara.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

19.05.2017
Jovana Milinkovic
Sigurno da mora ona da se debelo plati. To je naravno prvi i osnovni problem.
24.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se ove mikrodermoabrazije tice, sigurno se pre ili kasnije necete odlcuite za nesto sto je skupo ali kvalitetno.
11.04.2017
Lea Stankovic
U svakom slucaju je ovo aktivnost koja nije ni malo laka niti jednostavna. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
27.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Ona jednostavno jeste problem koji i nije bas toliko cest kod nas ali je svakako problem koji nije ni bas tako jednostavan.
24.03.2017
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ona nije ni malo jeftina. Sve drugo je samo pitanje vremena.
10.03.2017
Todor Markovic
Sto se ovoga tice i dalje je kvalitet veoma bitan ali tako bar ne razmislja vecina ljudi, vec oni gledaju kako ce sto jefitnije da prodju.
07.03.2017
Marta Dencevic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ukoliko se odlucite za mikrodermoabraziju zaista treba da potrazite neko strucno i provereno mesto po pitanju pve aktivnosti.
20.02.2017
Janko Zivanovic
Sto se nje licno tice, samo treba da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je losije resenje.
02.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko se samo meni cini, sve veci broj zena je zadovoljan bas sa ovim tretmanom.
20.01.2017
Petar Jankovic
Tesko je u danasnje vreme pronaci kvalitet za male pare.
04.01.2017
Nikolina Pantelic
Samo treba da se odlucite za bas neki kvalitetan estetski studio i vise nista po tom pitanju ne treba da brinete.
15.12.2016
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, mikrodermoabrazija je ipak nesto sto treba da prepustite nekom profesionalcu a ne da se nesto posebno sa tim igrate.
29.11.2016
Jana Stankovic
Licno smatram da je po pitanju mikrodermoabrazije, uebdljivo najbolje resenje da posetite ordinaciju MSB. To je mesto sa visegodisnjom tradicijom i iskustvom.
10.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni tretmani sa mikrodermoabrzijom ubedljivo je onda najbolje resenje za vas da se po tom pitnaju opredelite iskljucivo za strucno lice kao sto je primera radi Dr. Branislav Piscevic.
21.09.2016
Marko Petrovic
Mikrodermoabrazija je terapija koja je na prvom mestu namenjena zenama. To je terapija u koju zbog toga mozete da imate puno poverenje da ce imati neke pozitivne efekte.
18.08.2016
Dusan Markovic
Mikrodermoabrazija je kozmeticki tretman koji je poznat po tome sto je poprilicno zahtevan ali ne toliko komplikovan. Podrazumeva upotrebu odredjene sonde kojom se otklanjaju mrtve celije na kozi.
18.07.2016
Marina Zivkovic
Moze li neko da mi objasni sta to tacno predstavlja mikrodermoabrazija? Koje su to cene po kojima ona moze da se izvede i kome je na prvom mestu namenjen taj tretman.