Hemijski piling Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Hemijski piling
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hemijski piling za lečenje akni - paket od 3 tretmana

Akcija -44% 12200 Din.
Hemijski piling lica za lečenje akni - paket od 3 tretmana po ceni od 12.200 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hemijski piling

Postoje razne vrste podmlađivanja kože, a za hemijski piling, odnosno, za efekte koji se ovom metodom postižu, može se reći da su i dalje su „zlatni standard“ u odnosu na sve druge načine. 

Šta je, zapravo, hemijski piling? To je procedura poboljšanja kvaliteta i strukture kože tokom dugog vremenskog perioda. 

Hemijski piling lica

Ovo je medicinski tretman prilikom koga lekar na kožu nanosi rastvore određenih kiselina sa ciljem uklanjanja oštećenog sloja kože. Uklonjeni sloj će se obnoviti novim i zdravijim slojem kože. 

Ukoliko na koži imate pigmentaciju, odnosno mrke mrlje, izazvane suncem ili nekim drugim uticajima; akne, fine bore ili ožiljke nastale zbog akni; ako imate grubu kožu koja je oštećena usled dejstva sunca ili je rezultat prirodnog procesa starenja – hemijski piling će biti efikasna metoda koja vam može pomoći da se vaše lice osveži i deluje mlađe.

Podela hemijskih pilinga

U zavisnosti od dubine, izdvajamo:

-površni hemijski pilinzi

-srednje duboki hemijski pilinzi

-duboki hemijski pilinzi.

Sve ove metode mogu se primenjivati na licu, vratu, rukama i nogama, šakama.

Hemijski pilinzi voćnim kiselinama

U zavisnosti od koncentracije, hemijski pilinzi voćnim kiselinama mogu biti blagi, i pomoću njih se uklanja masnoća i poboljšava izgled kože; srednje jaki pilinzi – njih sprovodi obučeno lice u cilju lečenja određenih promena na koži. Kiseline značajno ubrzavaju lečenje akni, što je posebno bitno tinejdžerima. Blage voćne kiseline uklanjaju masni sloj kože i oslobađaju pore od ćelija koje su izumrle. Time će aktivne supstance lakše prodreti u vašu kožu. 

Neostratini pilinzi svrstavaju se u najbolje pilinge sa voćnim kiselinama. Kombinuju se pilinzi sa 35%, 50% i 70% voćnih kiselina, a vi ćete već posle prvog tretmana uočiti vidljivu promenu. Ukoliko na vašoj koži postoji dugotrajno crvenilo od ožiljaka, ili vam je koža masna, ovakva vrsta pilinga biće posebno prigodna za vas. Imaćete jedan tretman mesečno.

Vitalise peel pilinzi

Ovo su blagi pilinzi, namenjeni podmlađivanju kože, ali isto tako imaju protivupalno i antiseptičko dejstvo na površinski sloj kože. Tretmani će vam biti zakazani jednom u tri nedelje a nakon serije od četiri tretmana, vaša koža biće hidrirana i osvežena. Ako ste pušač, pa vam lice možda od cigareta deluje pomalo uvelo, ova metoda će biti dobar izbor za vas.

Hemijski pilinzi se najčešće primenjuju sa kozmetičkim tretmanima čišćenja lica. Iz tog razloga, aktivne supstance duboko prodiru pod kožu. 

Hemijski piling trihlorsirćetnom kiselinom

Ovakav piling ima veću jačinu i primenjuju ga obučeni lekari. Lečenje ožiljaka, finih bora, proširenih pora, kao i oštećenja kože od sunca – sve je to u domenu hemijskog pilinga trihlorsirćetnom kiselinom. Tretmanom se stimulišu ćelije koje proizvode kolagen i elastin, koji su odgovorni za lep i mladalački izgled naše kože. 

Posle završenih tretmana, potrebno je zaštiti se od sunčevog zračenja, jer je u toku regeneracija vaše kože.

Hemijski piling – cena

U zavisnosti od dubine, cene se kreću od 4000 do 12000 dinara;

U zavisnosti od broja fleka, od 4000 do 10000 dinara;

Duboke bore oko očiju i nausnica, od 15000 do 30000 dinara, sve do tretmana celog lica od 50000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Dragana Misic
Ukoliko trazite mesto, gde biste mogli da uradite kvalitetan hemijski piling, ona je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite kozmeticki salon Stil. To je kozmeticki salon u kojem rade iskljucivo profesionalni kozmeticari koji svojim klijentima stoje na raspolaganju tokom radnog vremena.
Petar Jankulovski
Ako vec pricamo iskren nije ovo ipak tretman koji vam moze pomoci po pitanju svih bolesti. Kako god da okrenete, hemijski piling nikada nije bio ni malo naivan. Kod hemijskog pilinga a posebno u Beogradu je veoma vazno da pronadjete zaisat neku proverenu dermatolosku ordinaciju.
Stojance Ristovski
Meni se licno hemijski piling nista ne svidja. Odnosno, moja zena ga je nekoliko puta do sada radila ali je uvek problem u tome sto se nakon og tretmana bar meni bukvalno nista ne primecuje.
Milen Jovanovic
hemijski piling je deo funkcionalne oblasti estetske hirurgije i zbog toga sa ovom intervencijom ne treba da se igrate. U tom smislu je ipak najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim mestom.
Marina Zivkovic
Ono sto mi moja zena kaze je to da je u Beogradu surova realnost da dermatoloske ordinacije naplacuju veoma visoke cene po pitanju hemisjkog pilinga, narocito ukoliko su po tom pitanju na dobrom glasu.
Filip Milutinovic
Ukoliko se odlucite za hemijski piling u nekom proverenom leaserskom centru, sigurno ne biste trebali da se pokajate.
Mihajlo Nastasovic
Koliko mogu da vidim ipak je ovo tretman u koji po svemu sudeci mozete da imate puno poverenje.
Jovana Milinkovic
Oridnacija za plasticnu hirurgiju Colovic je mesto u koje mozete da imate puno poverenje kada govorimo o kvalitetnom hemijskom pilingu.
Lea Stankovic
Moje licno misljenje je da po pitanju hemijskog pilinga posetite dermatolosku ordinaciju Dr. Centar.
Simona Vucinic
Po pitanju veoma kvalitetnog a u isto vreme i povoljnoj hemisjkog pilinga, definitivno treba da se obratite estetskom centru Be You.
Marta Dencevic
Po pitanju hemijskog pilinga lica, smatram da je ubedljivo najbolje resenje da posetite ordinaciju Orea i da se bas tamo licno uverie u kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vam je vec potreban kvalitetan hemijski piling, ubedljiov je onda najbolje resenje za vas da posetite salon Stil.
Todor Markovic
Hemijski piling je po savetu moje zene ipak mozda najbolje da uradite u lasersokm centru DreamSkin.
Nikolina Pantelic
Po pitanju hemijskog pilinga, zaista ne treba nesto previse da oklevate. Po meni je himijski piling zaisat i vise nego kvalitetan tretman.
Janko Zivanovic
Hemijski piling je nesto sto moze samo da doprinese vasem estetskom izgledu a nije nikako nesto sto moze da vam naskodi.
Petar Jankovic
I moja zene cesto ide na kozmeticke tretmane razlicite prirode i svrhe kod doktora Bojic i bas mi je rekla da je i vise nego zadooljna.
Ivan Stojanovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetan estetki piling, onda je definitivno najbolje resenje za vas da posetite centar Dr Bojic. To je centar u kojem radi iskljucivo vrhunski profesionalac u kojeg mozete da imate puno poverenje.
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da uradite kvalitetan hemjski piling, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Ukoliko odlucite suprotno, rizikujete da narusite kult estetike i lepote kod jedne zene.
Dusan Markovic
Ako nista bar u danasnje vreme postoji dosta tih detmatoloskih salona u kojima kvalitetno mozete dobiti odredjene tretmane. To se na ravno odnosi i na tretman kakav je hemijski piling.
Jana Stankovic
Kada pricamo o kvalitetnom hemijsko pilingu, onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite Prima Harmonija salon lepote. To je salon lepote u koji mozete imati puno poverenje i slobodno ga posetiti tokom radnog vremena.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite mesto, gde biste mogli da uradite kvalitetan hemijski piling, ona je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da posetite kozmeticki salon Stil. To je kozmeticki salon u kojem rade iskljucivo profesionalni kozmeticari koji svojim klijentima stoje na raspolaganju tokom radnog vremena.
Ivana Petrovic
Nisam do sada koristila ovaj metod ali moje prijateljice jesu. Kazu da im dosta podmladi kozu. Naravno, jako je bitno da ovaj tretman uradite na kvalitetnom mesto. Pre svega, zbog toga sto se koriste odredjeni hemijski elementi i jedinjenja pa je vazno da isti budu odredjenog kvaliteta.