Vratite se na mobilnu verziju sajta
Dermapen Dermapen - saznajte sve što vas zanima vezano za dermapen, kako izgleda tretman, kao i cene i akcije za dermapen tretman www.navidiku.rs DermapenDERMAPEN Beograd, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Novi Beograd, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Čukarica, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Savski venac, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Stari grad, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Vračar, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Kragujevac, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Novi Sad, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Mladenovac, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN Voždovac, Dermapen tretman cena i iskustvo DERMAPEN , Dermapen tretman cena i iskustvo

Dermapen

Dermapen mnogi svrstavaju u glavne antiage tretmane 21. veka.  Tretman se sastoji iz procedure kojom se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetički aktivnih supstanci. Ovom jednostavnom, a efikasnom procedurom zasnovanom na finoj igličastoj penetraciji koja se dubinski može precizno kontrolisati, mogu se ostvariti estetski efekti slične onim kod laserskog tretmana.
U odnosu na Dermaroler ovo je efikasniji postupak jer su iglice neuporedivo tanje a njihova specifična gustina znatno veća. Skin needling ili Micro needling je antaging procedura kojom se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetički aktivnih supstanci. Fiziološka osnova je veoma jednostavna i ima za cilj da  stvori programirana i kontrolisana mikro oštećenja na koži, koja će onda na te nadražaje prirodno reagovati povećanom produkcijom kolagena i novih ćelija u toj zoni kože.
Zavisno od dubine penetracije iglica, Dermapen-om se mogu postići različiti stepeni rejuvenacije kože: od jednostavnog poboljšanja apsorpcije kozmetičkih proizvoda do kliničkog tretmana raznih oštećenja, ožiljaka i bora.

Dermapen tretman

Dermapen je vrsta mezoterapije koja je postala glavna i po efektu zasigurno najbolja metoda kada su u pitanju sledeće stvari:
  • Otklanjanje ožiljaka (i ožiljaka od akni)
  • Bora
  • Hiperpigmentacije (fleke)
  • Antiage tretman protiv starenja kože
  • Sužavanje pora
  • Revitalizacija umorne kože
  • Tretiranje celulita
  • Strije
  • Tretmani protiv opadanja kose
Efekti dermapenom postižu se farmakološkim dejstvom preparata, jer dermapenom omogućava da koktel prodre dublje u kožu baš tamo gde treba da ispolji svoje dejstvo i fizičkom stimulacijom kože mikroubodima, jer podstiče kožu na samoregeneraciju.
Tretman se izvodi tako što se na savršeno očišćenu kožu nanosi se koktel smešan od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, vitaminskih kompleksa, aminokiselina itd, a nakon toga se dermapenom prelazi po koži. Koji će se koktel koristiti zavisi od tipa i stanja kože kao i od efekta koji treba  da se postigne.
Dermapen koristi fine i tanke iglice, tako da se prilikom ovog tretmana oseća samo blago peckanje. Kod klijenata koji su osetljiviji na bol koristi se anestetik u obliku kreme. Nakon svakog tretmana vide se efekti i poboljšanje, ali najbolji rezultat se postiže u seriji od 4 do 5 tretmana.
Broj tretmana zavisi od izbora koktela, životnog doba klijenta, stepena izloženosti suncu i naslednih faktora. Kada se radi u seriji, razmak izmedju tretmana je od 2 do 4 nedelje.
Nakon tretmana dermapenom klijent dobija čistiju kožu sa manje bora i ujednačen ten. Koža postaje blistava, mlađa, odmorna i revitalizovana.
Posle DermaPen tretmana, za vreme faze oporavka kože, treba izbegavati izlaganje sunčevim zracima i dejstvu toplotnog zračenja.

Dermapen tretman cena

Za jedan dermapen tretman potrebno je izdvojiti oko 5 000 dinara.  U zavisnosti od broja tretmana uglavnom se određuje i cena. Optimalan broj tretmana je od 4 do 5 na šta se može u pojedinim salonima obiti i popust ukoliko se uzima odjednom.
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na tretman DERMAPEN

Tretman lica dermapenom

popust 25%

Tretman lica dermapenom

Tretman lica dermapenom - 2.990 din! Kozmetički salon Plava Princeza!...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000din./2.990din.

Firma: Kozmetički salon Plava Princeza
Vilovskog 16,

62d:01h:31m

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

popust 36%

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože) - 4.500 din...Pročitajte više

Cena kupona: 7.000din./4.500din.

Firma: Deus Fizio nega lica i tela
Bulevar Zorana Djindjića 22,

61d:01h:31m

PRP (vampirski tretman) lica ili regija kose (klasičnom metodom ili dermapenom)

popust 39%

PRP (vampirski tretman) lica ili regija kose (klasičnom metodom ili dermapenom)

PRP (vampirski tretman) lica ili regija kose (klasičnom metodom ili dermapenom) ...Pročitajte više

Cena kupona: 180€/110

Firma: Beauty Zone Estetik Studio
Vojvode Vlahovića 43i,

61d:01h:31m

Mezoterapija lica dermapenom

popust 46%

Mezoterapija lica dermapenom

Mezoterapija lica dermapenom po ceni od 3.500 din samo u Studiju lepote Lady 9!...Pročitajte više

Cena kupona: 6.500din./3.500din.

Firma: Studio lepote Lady 9
Prvomajska 2d,

46d:01h:31m

Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana)

popust 33%

Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana)

Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana) -...Pročitajte više

Cena kupona: 15.000din./9.990din.

Firma: Salon lepote Gospodjica
Ace Joksimovića 55,

27d:01h:31m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Dermapen
Napišite komentar:
Sinisa Peric

Četvrtak, 20.09.2018. 01:59

Ukoliko zelite da uradite kvalitetan dermapen tretman onda budite spremni da dobro platite. Neka prosecna cena za tu vrstu tretmana se krece od nekih 5000 dinara pa na vise. Naravno, sve zavisi sta vam je potrebno i kakav problem tacno imate. U svakom slucaju, cuo sam da u danasnje vreme postoji dosta kozmetickih salona u kojima mozete da izvedete ovu vrstu tretmana.

Stojance Ristovski

Ponedeljak, 15.05.2017. 11:55

Mora da moze on debelo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Marina Zivkovic

Četvrtak, 16.03.2017. 07:30

Bas sam skoro radila dermapen i mogu vam samo reci da sam sa njim i vise nego zadovoljna.

Milen Jovanovic

Sreda, 15.03.2017. 09:47

Sto se mene licno tice za razlicite tretmane nikada nisam stedeo novac.

Filip Milutinovic

Sreda, 08.02.2017. 09:10

Sto se ovoga tice, samo treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Mada, tamo gde postoji kvalitet treba imati i dosta novca.

Jovana Milinkovic

Utorak, 07.02.2017. 01:11

Sto se tice dermapena, samo treba da znate da je potrebno da se ozbiljno oko ovoga posavetujete sa nekim strucnim licem. Sve drugo je daleko manje vazno.

Mihajlo Nastasovic

Petak, 27.01.2017. 07:54

Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da zanted a dermapen uvek mora bas onako debelo da se plati.

Lea Stankovic

Sreda, 11.01.2017. 09:48

Sto se ovoga licno tice, mislim da je dermapen i vise nego dobro resenje za pojedine ljude. Jedini je problem u tom sto dermapen puno kosta.

Todor Markovic

Utorak, 10.01.2017. 10:57

Sto se mene licno tice, veoma je vazno da se dermapen kao terapija uradi kako je to najbolje kako se kojim slucajem desilo da dovede do negativnih i sporednih efekata.

Simona Vucinic

Sreda, 21.12.2016. 10:16

Ne mora da znaci nuzno da je za dermapen potrebno dosta novca. U krajnjem slucaju mozda pronadjete i neke malo vece popuste.

Janko Zivanovic

Sreda, 21.12.2016. 07:15

Ja licno da sam zensko nikada ne bih bacao nesto previse novca na ovakve tetmane. Mislim da je to generalno i svima vama ostalima preporucljivo da uradite.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 05.12.2016. 10:47

Ja se nikada ne bih usudila da uradim pojedine terapije kao sto je primera radi dermapen da se prethodno ne posavetujem sa nekim strucnim licem.

Petar Jankovic

Petak, 02.12.2016. 01:59

Po pitanju ove vrste zahvata, samo mozete da budete potpuno sigurni da se necete pokajati.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 17.11.2016. 02:29

Kada pricamo o kvalitetnom dermapenu, ubedljvio najbolje resenje za vas je Dream Skin.

Ivan Stojanovic

Petak, 28.10.2016. 12:31

Nisam do sada cuo za dermapen ali sam cuo za jedan odlican salon za masazu kakav je Eko Sanus.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 27.10.2016. 02:16

Dermapen je tretman koji zaista ne kosta toliko ali koji se definitivno u danasnje vreme kada je vecina koza upaljena od razne prljavstine isplati uraditi.

Marko Petrovic

Utorak, 06.09.2016. 09:11

Ordinacija Opal je svakako jedan od najboljih centara u Beogradu u kojima moze da se uradi kvalitetan dermopen. Kvalitetan dermopen je nesto u sta mozete da imate puno poverenje.

Dusan Markovic

Četvrtak, 01.09.2016. 08:53

Prepostavljam da je ovo neka nova i moderna terapija. Dermapen je zbog toga najbolje kada biste mogli da uradite tako da ne narustie svoje zdravlje ili u krajnjem slucaju fizicki izgled.

Jana Stankovic

Petak, 29.07.2016. 10:16

Ih, mislim da je ta cena od 5.000 dinara nesto malo jaca cena. U svakom slucaju mislim da je potrebno da se raspitate na nekoliko mesta po pitanju troskova. Ukoliko se odlucite da tako uradite, onda je u svakom slucaju potrebno da prikupite informacije sa nekoliko strana.

Biljana Brankovic

Sreda, 27.07.2016. 12:07

Ukoliko zelite da uradite kvalitetan dermapen tretman onda budite spremni da dobro platite. Neka prosecna cena za tu vrstu tretmana se krece od nekih 5000 dinara pa na vise. Naravno, sve zavisi sta vam je potrebno i kakav problem tacno imate. U svakom slucaju, cula sam da u danasnje vreme postoji dosta kozmetickih salona u kojima mozete da izvedete ovu vrstu tretmana.

Ivana Petrovic

Utorak, 28.06.2016. 11:11

Ovo je definitivno jedan od najkvalitenijih tretmana koji postoje. Ukoliko se vec odlucite za njega onda je svakako potrebno da izdvojite vecu sumu novca, ali je zato efekat za dame velicanstven.