Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dermapen
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože)

Akcija -36% 4500 Din.
Dermapen + odgovarajući kokteli (u zavisnosti od tipa i stanja kože) - 4.500 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman lica dermapenom

Akcija -25% 2990 Din.
Tretman lica dermapenom - 2.990 din! Kozmetički salon Plava Princeza!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermapen lica

Akcija -50% 2490 Din.
Dermapen lica - 2.490 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermapen

Dermapen mnogi svrstavaju u glavne antiage tretmane 21. veka.  Tretman se sastoji iz procedure kojom se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetički aktivnih supstanci. Ovom jednostavnom, a efikasnom procedurom zasnovanom na finoj igličastoj penetraciji koja se dubinski može precizno kontrolisati, mogu se ostvariti estetski efekti slične onim kod laserskog tretmana.

U odnosu na Dermaroler ovo je efikasniji postupak jer su iglice neuporedivo tanje a njihova specifična gustina znatno veća. Skin needling ili Micro needling je antaging procedura kojom se stimuliše proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija kozmetički aktivnih supstanci. Fiziološka osnova je veoma jednostavna i ima za cilj da  stvori programirana i kontrolisana mikro oštećenja na koži, koja će onda na te nadražaje prirodno reagovati povećanom produkcijom kolagena i novih ćelija u toj zoni kože.

Zavisno od dubine penetracije iglica, Dermapen-om se mogu postići različiti stepeni rejuvenacije kože: od jednostavnog poboljšanja apsorpcije kozmetičkih proizvoda do kliničkog tretmana raznih oštećenja, ožiljaka i bora.

Dermapen tretman

Dermapen je vrsta mezoterapije koja je postala glavna i po efektu zasigurno najbolja metoda kada su u pitanju sledeće stvari:

  • Otklanjanje ožiljaka (i ožiljaka od akni)
  • Bora
  • Hiperpigmentacije (fleke)
  • Antiage tretman protiv starenja kože
  • Sužavanje pora
  • Revitalizacija umorne kože
  • Tretiranje celulita
  • Strije
  • Tretmani protiv opadanja kose

Efekti dermapenom postižu se farmakološkim dejstvom preparata, jer dermapenom omogućava da koktel prodre dublje u kožu baš tamo gde treba da ispolji svoje dejstvo i fizičkom stimulacijom kože mikroubodima, jer podstiče kožu na samoregeneraciju.

Tretman se izvodi tako što se na savršeno očišćenu kožu nanosi se koktel smešan od prirodnih ekstrakata, enzima, minerala, vitaminskih kompleksa, aminokiselina itd, a nakon toga se dermapenom prelazi po koži. Koji će se koktel koristiti zavisi od tipa i stanja kože kao i od efekta koji treba  da se postigne.

Dermapen koristi fine i tanke iglice, tako da se prilikom ovog tretmana oseća samo blago peckanje. Kod klijenata koji su osetljiviji na bol koristi se anestetik u obliku kreme. Nakon svakog tretmana vide se efekti i poboljšanje, ali najbolji rezultat se postiže u seriji od 4 do 5 tretmana.

Broj tretmana zavisi od izbora koktela, životnog doba klijenta, stepena izloženosti suncu i naslednih faktora. Kada se radi u seriji, razmak izmedju tretmana je od 2 do 4 nedelje.

Nakon tretmana dermapenom klijent dobija čistiju kožu sa manje bora i ujednačen ten. Koža postaje blistava, mlađa, odmorna i revitalizovana.

Posle DermaPen tretmana, za vreme faze oporavka kože, treba izbegavati izlaganje sunčevim zracima i dejstvu toplotnog zračenja.

Dermapen tretman cena

Za jedan dermapen tretman potrebno je izdvojiti oko 5 000 dinara.  U zavisnosti od broja tretmana uglavnom se određuje i cena. Optimalan broj tretmana je od 4 do 5 na šta se može u pojedinim salonima obiti i popust ukoliko se uzima odjednom.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za izabrani proizvod predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana)

Akcija -33% 9990 Din.
Mezoterapija lica dermapenom Aestetik Dermal i Fusion koktelima (tri tretmana) - 9.990 din! Samo u Salonu lepote Gospođi...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

BB Glow tretman! HIT!

Akcija -42% 5600 Din.
BB Glow tretman! HIT! - 5.600 din! Salon lepote Gospodjica!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica dermapenom

Akcija -46% 3500 Din.
Mezoterapija lica dermapenom po ceni od 3.500 din samo u Studiju lepote Lady 9! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

20.09.2018
Sinisa Peric
Ukoliko zelite da uradite kvalitetan dermapen tretman onda budite spremni da dobro platite. Neka prosecna cena za tu vrstu tretmana se krece od nekih 5000 dinara pa na vise. Naravno, sve zavisi sta vam je potrebno i kakav problem tacno imate. U svakom slucaju, cuo sam da u danasnje vreme postoji dosta kozmetickih salona u kojima mozete da izvedete ovu vrstu tretmana.
15.05.2017
Stojance Ristovski
Mora da moze on debelo da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
16.03.2017
Marina Zivkovic
Bas sam skoro radila dermapen i mogu vam samo reci da sam sa njim i vise nego zadovoljna.
15.03.2017
Milen Jovanovic
Sto se mene licno tice za razlicite tretmane nikada nisam stedeo novac.
08.02.2017
Filip Milutinovic
Sto se ovoga tice, samo treba da znate da je veoma bitno da se odlucite za kvalitet. Mada, tamo gde postoji kvalitet treba imati i dosta novca.
07.02.2017
Jovana Milinkovic
Sto se tice dermapena, samo treba da znate da je potrebno da se ozbiljno oko ovoga posavetujete sa nekim strucnim licem. Sve drugo je daleko manje vazno.
27.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da zanted a dermapen uvek mora bas onako debelo da se plati.
11.01.2017
Lea Stankovic
Sto se ovoga licno tice, mislim da je dermapen i vise nego dobro resenje za pojedine ljude. Jedini je problem u tom sto dermapen puno kosta.
10.01.2017
Todor Markovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da se dermapen kao terapija uradi kako je to najbolje kako se kojim slucajem desilo da dovede do negativnih i sporednih efekata.
21.12.2016
Simona Vucinic
Ne mora da znaci nuzno da je za dermapen potrebno dosta novca. U krajnjem slucaju mozda pronadjete i neke malo vece popuste.
21.12.2016
Janko Zivanovic
Ja licno da sam zensko nikada ne bih bacao nesto previse novca na ovakve tetmane. Mislim da je to generalno i svima vama ostalima preporucljivo da uradite.
05.12.2016
Marta Dencevic
Ja se nikada ne bih usudila da uradim pojedine terapije kao sto je primera radi dermapen da se prethodno ne posavetujem sa nekim strucnim licem.
02.12.2016
Petar Jankovic
Po pitanju ove vrste zahvata, samo mozete da budete potpuno sigurni da se necete pokajati.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Kada pricamo o kvalitetnom dermapenu, ubedljvio najbolje resenje za vas je Dream Skin.
28.10.2016
Ivan Stojanovic
Nisam do sada cuo za dermapen ali sam cuo za jedan odlican salon za masazu kakav je Eko Sanus.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Dermapen je tretman koji zaista ne kosta toliko ali koji se definitivno u danasnje vreme kada je vecina koza upaljena od razne prljavstine isplati uraditi.
06.09.2016
Marko Petrovic
Ordinacija Opal je svakako jedan od najboljih centara u Beogradu u kojima moze da se uradi kvalitetan dermopen. Kvalitetan dermopen je nesto u sta mozete da imate puno poverenje.
01.09.2016
Dusan Markovic
Prepostavljam da je ovo neka nova i moderna terapija. Dermapen je zbog toga najbolje kada biste mogli da uradite tako da ne narustie svoje zdravlje ili u krajnjem slucaju fizicki izgled.
29.07.2016
Jana Stankovic
Ih, mislim da je ta cena od 5.000 dinara nesto malo jaca cena. U svakom slucaju mislim da je potrebno da se raspitate na nekoliko mesta po pitanju troskova. Ukoliko se odlucite da tako uradite, onda je u svakom slucaju potrebno da prikupite informacije sa nekoliko strana.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko zelite da uradite kvalitetan dermapen tretman onda budite spremni da dobro platite. Neka prosecna cena za tu vrstu tretmana se krece od nekih 5000 dinara pa na vise. Naravno, sve zavisi sta vam je potrebno i kakav problem tacno imate. U svakom slucaju, cula sam da u danasnje vreme postoji dosta kozmetickih salona u kojima mozete da izvedete ovu vrstu tretmana.
28.06.2016
Ivana Petrovic
Ovo je definitivno jedan od najkvalitenijih tretmana koji postoje. Ukoliko se vec odlucite za njega onda je svakako potrebno da izdvojite vecu sumu novca, ali je zato efekat za dame velicanstven.