Lifting lica Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Lifting lica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Hijaluronski filer (1ml)

Akcija -32% 170 Din.
Hijaluronski filer (1ml) - 170 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Botoks - 3 regije

Akcija -50% 200 Din.
Botoks - 3 regije - 200 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Konsultacije i pregled estetskog hirurga - BESPLATNO!

0 Din.
Konsultacije i pregled estetskog hirurga - BESPLATNO!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Lifting lica

Svaka osoba je u potrazi za zdravijim i mlađim izgledom kože lica. Koža lica je platno na kojem ostaju zapisani vreme, emocije i život. Lice govori koliko ste se smejali, bili zabrinuti ili ljuti i kakav živite. Ona predstavlja štit i receptor.

Ukoliko ste se pitali kako možete izgledati deset godina mlađe bez komplikovanih i bolnih hirurških intervencija prepustite se face lifting tretmanima koji imaju veliki uspeh u otklanjanju kako prvih znakova starosti, tako i u otklanjanju većih problema.

 

  

 

Osobe koje se teško odlučuju da pristupe hirurškim metodama a žele da se podmlade treba da isprobaju neke od ovih metoda koje imaju fantastičan učinak na podmlađivanje kože lica.

Mezoniti

Mezoniti ili 3D mezoniti su tanke, biorazgradive niti kojima se omogučava izbegavanje hirurškog fejsliftinga lica. Lifting kože lica mezonitima je minimalno invazivna procedura podizanja i osveženja lica, bez mogućnosti komplikacija i ožiljaka a uz kratkotrajan oporavak.

Biorazgradive i antialergijske 3D mezoniti sastoje se od resorptivnog hirurškog konca koji na sebi ima veliki broj mikroskopski vidljivih zareza. Postavljanjem mezoniti u donji sloj kože zarezi na nitima se urezuju ispod kože a povlačenjem i rasporedjivanjem niti u različitim pravcima zateže se višak kože na  različitim regijama lica ili vrata. Tretman mezonitima se obavlja u lokalnoj anesteziji tokom 30 do 60 minuta nakon čega se pacijent može vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.

Prvobitno rešenje za nehirurški fejslifting su bile neresorptivne zlatne niti. Velika mana ove procedure bila je u nemogućnosti da se nakon procedure koriste neinvazivne metode poput miolifta i radiotalasnog liftinga lica a posebne komplikacije javljale su se sa pucanjem niti ili njenim uočavanjem ispod kože nakon nekoliko godina od intevencije. Razgradivost mezoniti omogućila je izbegavanje navedenih komplikacija uz isti rezultat.

Idealni kandidati za procedure nehirurškog fejslifta mezonitima su osobe oba pola izmedju 35 i 60 godina koje nemaju preveliki višak kože na licu ili vratu a čija koža još uvek ima punoću. Tretman mezonitima je procedura posebno namenjena osobama koje žele da u potpunosti zadrže svoj izgled i oblik lica a da dobiju kako osveženje izgleda tako i bolji kvalitet kože. Podizanjem lica 3D mezonitima može se dobiti  do 50% podizanja lica u odnosu na tradicionalni hirurški lifting. To je razlog zašto procedura nije indikovana za pacijente sa velikim viškom kože.

Da bi organizam razgradio mezoniti potrebno je 9 do 12 meseci. Tokom ovog perioda telo formira vlakna kolagena oko svake niti što trajnost efekta ugradnje mezoniti povećava na 2 do 3 godine. Nakon potpune resorpcije mezoniti moguće je bezbedno ponoviti proceduru u željenim pravcima u zavisnosti od procesa starenja kože i želja pacijenta.

Regije koje se najviše rade mezonitima su:

  • Regija čela - omogućava podizanje obrva, zatezanje gornjih kapaka, ispravljanje asimetrije obrva i redju upotrebu tretmana botoksom.
  • Podizanje jagodica lica uz blagu nadoknadu volumena jagodica.
  • Ispravljanje bora koje se protežu od nosa do usana - nazolabijalnih bora.
  • Ispravljanje ugla usana i podizanje viška kože od ugla usana do brade - marionetske linije.
  • Zatezanje viška kože na vilici.
  • Zatezanje kože vrata
  • Takodje, mezonitima se mogu tretirati i regije na telu kao što su stomak, ruke i unutrašnja strana butina.

Neželjeni efekti nakon tretmana mezonitima

Nakon uradjene intervencije mezonitima na mestima intervencije moguće su male i tanke modrice kao i blag otok. Potpun oporavak od intervencije traje do dve nedelje tokom koje pacijent može uobičajeno obavljati sve svoje obaveze ali sa manjim ograničenjem mimike lica, preporučenim spavanjem na ledjima i izbegavanjem sportskih aktivnosti. Lifting lica mezonitima je nešto agresivnija procedura od aplikacije hijalurona i botoxa pa tako ne može da se tvrdi da če lice istog dana izgledati onako kako će da izgleda nakon oporavka od 2 nedelje iako je rezultat liftinga odmah vidljiv.

Da bi se dugotrajno održao tonus lica tretman mezonitima je poželjno kombinovati sa hijaluronskim filerima, Botoksom, mezoterapijom ili laserskim tretmanima. U kombinaciji sa navedenim procedurama može se trajno i u potpunosti izbeći potreba za hirurškim face liftom.

Lifting lica laserom

Laserski lifting lica jedna je od najvećih prekretnica u savremenoj kozmetičkoj industriji  dokazano najučinkovitija metoda kada je u pitanju uklanjanje znakova starenja kože.

Tretman neinvazivnog laserskog pomlađivanja klijenti biraju kao sredstvo kako bi smanjili znakove starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbeljuje pegice. 

Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera koji, zahvaljujući svetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećenja kože, što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje epiderma. Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija.

Kožulica se pre tretmana mora detaljno očistiti i osušiti. Obavezno je uklanjanje šminke, kreme, ulja, topikalnih anestetika ili proizvoda za samopotamnjivanje. Područje koje treba da se tretira ne sme biti izloženo sunčevoj svetlosti ili solarijumu oko 2 nedelje pre tretmana.

Odmah nakon tretmana područje koje je bilo izloženo laseru biće blago crveno i upaljeno. Crvenilo će nestati nakon par minuta nakon završenog tretmana. Većini klijenata se koža potpuno smiri preko noći te naredni dan već mogu koristiti standardne proizvode za njegu kože i šminku.

Nakon tretmana treba izbegavati izlaganje Suncu najmanje 7 do 10 dana. Ne treba koristiti nikakve kozmetičke proizvode, pa čak ni sapun ukoliko se koža nije smirila. Treba izbegavati tonike, razne serume, pilinge i tešku šminku sve dok se koža potpuno ne smiri. Stavljanje leda na problematično područje može ublažiti i ubrzati oporavak.

Lifting lica cena

Lifting lica laserom može da košta od 3 000 do 10 000 dinara u zavisnosti od toga koja se regija tretira.

Za tretman lifting lica mezonitima treba izdvojiti od 1 200 do 3 800  20 000 dinara za jednu mezonit.

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za lifting lica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata

Akcija -73% 11000 Din.
Mezoniti - neoperativni face lifting donje trećine lica i vrata - 11.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hijaluronski filer (1 ml)

Akcija -26% 19900 Din.
Hijaluronski filer (1 ml) - 19.900 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Terapija krvnom plazmom - PRP tretman

Akcija -46% 14000 Din.
Terapija krvnom plazmom - PRP tretman - 14.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Cellular Matrix (terapija krvnom plazmom + hijaluron)

Akcija -39% 22000 Din.
Cellular Matrix (terapija krvnom plazmom + hijaluron) - 22.000 din! Estetic Anti Aging Medical Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

Akcija -46% 1899 Din.
Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom - 1.899 din! Bellissima S nega lica i tela!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Uvećanje usana, jagodica i popunjavanje bora

Akcija -28% 21600 Din.
Uvećanje usana, jagodica i popunjavanje bora po super ceni od 21.600 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

PRP mezoterapija - lice, vrat i dekolte i dermaroler

Akcija -40% 18000 Din.
PRP mezoterapija lica vrata i dekoltea + dermaroler po ceni od 18.000 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti kapaka

Akcija -70% 5950 Din.
Neoperativni fejslifting 3D Mezoniti kapaka po ceni od 5.950 din samo u Laser centru DreamSkin!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti donje trećine lica (obrazi, podbradak)

Akcija -70% 11950 Din.
Neoperativni fejslifting 3D Mezoniti donje trećine lica - obrazi, podbradak, po ceni od 11.950 din samo u Laser centru D...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea

Akcija -51% 2900 Din.
Mezoterapija lica, vrata i dekoltea po ceni od 2.900 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Akcija -29% 4100 Din.
Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom - 4.100 din! Samo u Kozmet...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Akcija -30% 3900 Din.
Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Akcija -29% 4100 Din.
Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom - 4.100 din! Samo u Kozmet...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Akcija -30% 3900 Din.
Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Akcija -30% 3900 Din.
Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u Kozmetičkom salonu Stil!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

FACE LIFTING - zatezanje lica

Akcija -30% 2800 Eur
FACE LIFTING - zatezanje lica po ceni od 2.800 evra samo u Centru za estetsku hirurgiju Dr Branislav Piščević!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

FACE LIFTING - zatezanje lica

Akcija -30% 2800 Eur
Zatezanje kože na licu - FACE LIFTING po ceni od 2.800 evra samo u Centru za estetsku hirurgiju Dr Branislav Piščević!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermapen lica

Akcija -50% 2490 Din.
Dermapen lica - 2.490 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserski tretman lica "Crna lutkica" (karbonski piling)

Akcija -51% 2950 Din.
Laserski tretman lica "Crna lutkica" (karbonski piling) - 2.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle

Akcija -67% 1000 Din.
Mezoterapija bez igle - 1.000 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zatezanje podbratka "ALMA" laserom

Akcija -44% 50 Eur
Zatezanje podbratka "ALMA" laserom - 50 evra! Dermatološka Ordinacija Diva!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Hijaluronski filer (1ml)

Akcija -24% 190 Eur
Hijaluronski filer (1ml) - 190 evra! Dermatološka Ordinacija Diva!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Zatezanje podbratka "ALMA" laserom

Akcija -44% 50 Eur
Zatezanje podbratka "ALMA" laserom - 50 evra! Diva Laser Centar!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli

Akcija -50% 2000 Din.
Mezoterapija bez igle + vitaminski kokteli - 2.000 din! Kozmetički salon - GM beauty studio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Radiotalasni face lifting - 1 tretman

Akcija -40% 3000 Din.
Radiotalasni face lifting - 1 tretman - 3.000 din! Dermamedicus!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Radiotalasni face lifting - 3 tretmana

Akcija -47% 8000 Din.
Radiotalasni face lifting - 3 tretmana - 8.000 din! Dermamedicus!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Akcija -18% 1800 Din.
Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800 din samo u Bali Detox centru....
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Akcija -18% 1800 Din.
Anti stres tretman lica - piling, rucni lifting, maska po ceni od 1.800 din samo u Bali Detox centru....
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

15.09.2017
Petar Jankulovski
Koliko mi se cini, svaki lifting lica je na neki svoj nacin onako malo skuplji. U danasnje vreme zaista lifting lica moze da se uradi bez nekih vecih muka i problema. Sve druge stvari su samo koliko mogu da vidim jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga.
20.01.2017
Ivana Petrovic
Sto se mene licno tice, iako sam zena, smatram da su mnogi od ovih tretmana napravaljeni samo zbog toga da se zenama uzme novac.
11.01.2017
Stojance Ristovski
Licno mislim da je ovo tretman koji manje vise svima moze pre ili kasnije da pomogne. Medjutim, koliko samo mogu da vidim i vise nego isplati.
11.01.2017
Jovana Milinkovic
Moje licno misljenje je da je lifting lica, bas onako dobar tretman ali da on u svakom slucaju mora onako dobro i debelo da se plati.
30.12.2016
Milen Jovanovic
Moje licno misljenje je da osnovni kritetijum prilikom izbor aza tretman lica treba da bude kvalitet i korisnost.
21.12.2016
Lea Stankovic
Licno sam probala lifting lica. Nekako mi se cini da je ovo bas jedan dobar kozmeticki tretman. Ako se po tom pitanju za njega odlucite, samo treba da posetite neko provereno mesto.
14.12.2016
Filip Milutinovic
Ako se vec odlucujete da nekoj dermatoloskoj ordinacija platite ovaj tretman, onda je u svakom slucaju bolje da vam to uradi neko ko je bas kvalitetan.
05.12.2016
Simona Vucinic
Do sada sam zaisat nekoliko puta koristila ove tretmana i mogu da kazem da sam se uvek osecala mladoliko i hidrirano.
02.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Moja zena stalno ide na ovaj kozmeticki tretman I na jos neke tretmana. Kaze mi da je bas zadovoljna I da se oseca podmladjeno I hidrirano.
28.11.2016
Marta Dencevic
Po ovom pitanju samo treba da posetite dermatolku ordinaciju Dermannova i vise nista po tom pitanju nemate da se brinete.
17.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju kvalitetnog lifitnga lica, samo treba da posetite kozmeticki salon Eva Hx i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.
09.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju liftinga lica, ubedljivo je najbolje resenje za vas da se oko toga posavetuje sa Jegdom Novkovic.
28.10.2016
Todor Markovic
Zaista ne mogu da razumem zene koje ne vode nesto previse racuna o svom fizickom izgledu. Mislim da su to na prvom mestu zene koje ne ce previse sebe.
20.09.2016
Janko Zivanovic
Ukoliko vec trazite neki kvalitetan kozmeticki salon gde biste mogli da uradite neki lifting lica, onda u svakom slucaju treba da posetite kozmeticki salon Pumpkin.
06.09.2016
Petar Jankovic
Ukoliko planirate d auradite kvalitetan lifting lica, onda je u svakom slucaju idealno resenje da posetite studio lepote IN. To je studio lepote koji mozete da posetite tokom radnog vremena i u ciji kvalitet mozete i licno da se uverite.
02.09.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan lifitng lica, onda je u svakom slucaju potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Odnosno, bar u Beogradu to vise nije problem da pronadjete neko strucno mesto po ovom pitanju.
17.08.2016
Marko Petrovic
I ja se cesto pitam koji je stvarni efekat kozmetickih tretmana koje zene upraznjavaju. Moja zena recimo stalno upraznjava te tretmane a ja na njenom licu ne vidim nikakvu znacajniju promenu.
01.08.2016
Dusan Markovic
Ja se generalno ljutim kada mi zena trazi novac za neki kozmetiicki tretman. Pre svega, stalno radi neke kozmeticke tretmane i zaista vise nisam siguran da li joj ti isti tretmani i pomazu. U svakom slucaju, pre neki dan mi je rekla da bi uradila lifting lica, pa vas na ovom mestu pitatam da li taj tretman moze da ima neki efekat.
29.07.2016
Jana Stankovic
Ukoliko zelite da uradute neki kvalitetan lifting lica, onad je u svakom slucaju potrebno da budete spremni da izdvojite minimum 50 eura. To je neka prosecna cena po kojoj se kalitetan lifting lica moze dobiti u Beogradu. U svakom slucaju postoji dosta salona u kojima moze da se uradi kvalitetan lifting lica.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Cula sam da po pitanju liftinga lica Avangard In salon lepote koji se nalazi na Zvezdari ima i vise nego uspesno reputaciju. E sad, cula sam takodje i da cene generelano nisu previse skupe, mada to je Beograd u pitanju pa je sve pitanje koliko ko moze da se isprsi.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Moje prijateljice kada rade lifting lica, obicno se opredeljuju da to urade laserom. obicno je potrebno za lifiting lica izdojiti oko 5000-6000 dinara. Naravno, ne treba puno trositi reci i reci da je kvalitetan kozmeticki tretman potrebno dobro platiti.