Vratite se na mobilnu verziju sajta
Lifting lica Lifting lica - saznajte iskustva korisnika nekih od tretmana za face lifting, kao i cene i akcije za lifting lica www.navidiku.rs Lifting licaLIFTING LICA Beograd, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Šabac, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Novi Sad, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Novi Beograd, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Čukarica, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Palilula, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Savski venac, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Stari grad, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Vračar, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Zvezdara, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Kragujevac, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Mladenovac, face lifting cena, Lifting lica cena LIFTING LICA Voždovac, face lifting cena, Lifting lica cena

Lifting lica

Svaka osoba je u potrazi za zdravijim i mlađim izgledom kože lica. Koža lica je platno na kojem ostaju zapisani vreme, emocije i život. Lice govori koliko ste se smejali, bili zabrinuti ili ljuti i kakav živite. Ona predstavlja štit i receptor.
Ukoliko ste se pitali kako možete izgledati deset godina mlađe bez komplikovanih i bolnih hirurških intervencija prepustite se face lifting tretmanima koji imaju veliki uspeh u otklanjanju kako prvih znakova starosti, tako i u otklanjanju većih problema.
 
  
 
Osobe koje se teško odlučuju da pristupe hirurškim metodama a žele da se podmlade treba da isprobaju neke od ovih metoda koje imaju fantastičan učinak na podmlađivanje kože lica.

Mezoniti

Mezoniti ili 3D mezoniti su tanke, biorazgradive niti kojima se omogučava izbegavanje hirurškog fejsliftinga lica. Lifting kože lica mezonitima je minimalno invazivna procedura podizanja i osveženja lica, bez mogućnosti komplikacija i ožiljaka a uz kratkotrajan oporavak.
Biorazgradive i antialergijske 3D mezoniti sastoje se od resorptivnog hirurškog konca koji na sebi ima veliki broj mikroskopski vidljivih zareza. Postavljanjem mezoniti u donji sloj kože zarezi na nitima se urezuju ispod kože a povlačenjem i rasporedjivanjem niti u različitim pravcima zateže se višak kože na  različitim regijama lica ili vrata. Tretman mezonitima se obavlja u lokalnoj anesteziji tokom 30 do 60 minuta nakon čega se pacijent može vratiti uobičajenim dnevnim aktivnostima.
Prvobitno rešenje za nehirurški fejslifting su bile neresorptivne zlatne niti. Velika mana ove procedure bila je u nemogućnosti da se nakon procedure koriste neinvazivne metode poput miolifta i radiotalasnog liftinga lica a posebne komplikacije javljale su se sa pucanjem niti ili njenim uočavanjem ispod kože nakon nekoliko godina od intevencije. Razgradivost mezoniti omogućila je izbegavanje navedenih komplikacija uz isti rezultat.
Idealni kandidati za procedure nehirurškog fejslifta mezonitima su osobe oba pola izmedju 35 i 60 godina koje nemaju preveliki višak kože na licu ili vratu a čija koža još uvek ima punoću. Tretman mezonitima je procedura posebno namenjena osobama koje žele da u potpunosti zadrže svoj izgled i oblik lica a da dobiju kako osveženje izgleda tako i bolji kvalitet kože. Podizanjem lica 3D mezonitima može se dobiti  do 50% podizanja lica u odnosu na tradicionalni hirurški lifting. To je razlog zašto procedura nije indikovana za pacijente sa velikim viškom kože.
Da bi organizam razgradio mezoniti potrebno je 9 do 12 meseci. Tokom ovog perioda telo formira vlakna kolagena oko svake niti što trajnost efekta ugradnje mezoniti povećava na 2 do 3 godine. Nakon potpune resorpcije mezoniti moguće je bezbedno ponoviti proceduru u željenim pravcima u zavisnosti od procesa starenja kože i želja pacijenta.
Regije koje se najviše rade mezonitima su:
  • Regija čela - omogućava podizanje obrva, zatezanje gornjih kapaka, ispravljanje asimetrije obrva i redju upotrebu tretmana botoksom.
  • Podizanje jagodica lica uz blagu nadoknadu volumena jagodica.
  • Ispravljanje bora koje se protežu od nosa do usana - nazolabijalnih bora.
  • Ispravljanje ugla usana i podizanje viška kože od ugla usana do brade - marionetske linije.
  • Zatezanje viška kože na vilici.
  • Zatezanje kože vrata
  • Takodje, mezonitima se mogu tretirati i regije na telu kao što su stomak, ruke i unutrašnja strana butina.
Neželjeni efekti nakon tretmana mezonitima
Nakon uradjene intervencije mezonitima na mestima intervencije moguće su male i tanke modrice kao i blag otok. Potpun oporavak od intervencije traje do dve nedelje tokom koje pacijent može uobičajeno obavljati sve svoje obaveze ali sa manjim ograničenjem mimike lica, preporučenim spavanjem na ledjima i izbegavanjem sportskih aktivnosti. Lifting lica mezonitima je nešto agresivnija procedura od aplikacije hijalurona i botoxa pa tako ne može da se tvrdi da če lice istog dana izgledati onako kako će da izgleda nakon oporavka od 2 nedelje iako je rezultat liftinga odmah vidljiv.
Da bi se dugotrajno održao tonus lica tretman mezonitima je poželjno kombinovati sa hijaluronskim filerima, Botoksom, mezoterapijom ili laserskim tretmanima. U kombinaciji sa navedenim procedurama može se trajno i u potpunosti izbeći potreba za hirurškim face liftom.

Lifting lica laserom

Laserski lifting lica jedna je od najvećih prekretnica u savremenoj kozmetičkoj industriji  dokazano najučinkovitija metoda kada je u pitanju uklanjanje znakova starenja kože.
Tretman neinvazivnog laserskog pomlađivanja klijenti biraju kao sredstvo kako bi smanjili znakove starenja i izlaganja suncu vidljive na licu i vratu. Lasersko pomlađivanje smanjuje crvenilo na licu, izgled otvorenih pora, hrapavost kože i plitke bore te učvršćuje kožu i izbeljuje pegice. 
Rezultati se postižu pomoću snažnog diodnog lasera koji, zahvaljujući svetlosnom postupku, omogućava kontrolu termalnog oštećenja kože, što vodi ka postepenom remodeliranju kolagena uz očuvanje epiderma. Tretman laserskog pomlađivanja poboljšava ten kože te stimulira kožu da bude zdravija i otpornija.
Kožulica se pre tretmana mora detaljno očistiti i osušiti. Obavezno je uklanjanje šminke, kreme, ulja, topikalnih anestetika ili proizvoda za samopotamnjivanje. Područje koje treba da se tretira ne sme biti izloženo sunčevoj svetlosti ili solarijumu oko 2 nedelje pre tretmana.
Odmah nakon tretmana područje koje je bilo izloženo laseru biće blago crveno i upaljeno. Crvenilo će nestati nakon par minuta nakon završenog tretmana. Većini klijenata se koža potpuno smiri preko noći te naredni dan već mogu koristiti standardne proizvode za njegu kože i šminku.
Nakon tretmana treba izbegavati izlaganje Suncu najmanje 7 do 10 dana. Ne treba koristiti nikakve kozmetičke proizvode, pa čak ni sapun ukoliko se koža nije smirila. Treba izbegavati tonike, razne serume, pilinge i tešku šminku sve dok se koža potpuno ne smiri. Stavljanje leda na problematično područje može ublažiti i ubrzati oporavak.

Lifting lica cena

Lifting lica laserom može da košta od 3 000 do 10 000 dinara u zavisnosti od toga koja se regija tretira.
Za tretman lifting lica mezonitima treba izdvojiti od 1 200 do 3 800  20 000 dinara za jednu mezonit.
*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za lifting lica predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite neki od kozmetickih salona gde mozete raditi LIFTING LICA

Lifting lica :
Lifting lica Beograd:
Lifting lica Šabac:
Lifting lica Novi Sad:
Lifting lica Kragujevac:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu LIFTING LICA

Radiotalasni lifting lica

popust 25%

Radiotalasni lifting lica

Radiotalasni lifting lica - 1.500 din! Drama Queen - Centar za lepotu i epilacij...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.500din.

Firma: Drama Queen Centar za lepotu i epilaciju
Slovačka 17,

84d:14h:25m

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

popust 10%

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting i maska za lice po ceni od 1.800...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.800din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

72d:14h:25m

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

popust 10%

Anti stres tretman lica - piling, ručni lifting, maska

Anti stres tretman lica - piling, rucni lifting, maska po ceni od 1.800 din samo...Pročitajte više

Cena kupona: 2.000din./1.800din.

Firma: Masaze Bali Detox
Skadarska 9, Skadarska 1,

72d:14h:25m

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

popust 46%

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom

Super ponuda! Radiotalasni lifting lica kolagenom po ceni od 1.899 din samo u Sa...Pročitajte više

Cena kupona: 3.500din./1.899din.

Firma: Deus Fizio nega lica i tela
Bulevar Zorana Djindjića 22,

67d:14h:25m

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

popust 29%

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonus...Pročitajte više

Cena kupona: 5.750din./4.100din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

02d:14h:25m

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

popust 30%

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 5.550din./3.900din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

02d:14h:25m

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

popust 29%

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonusa i anti-age efektom

Tretman sa visoko aktivnim C vitaminom za regeneraciju, poboljšanje tonus...Pročitajte više

Cena kupona: 5.750din./4.100din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

02d:14h:25m

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

popust 30%

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 5.550din./3.900din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

02d:14h:25m

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

popust 30%

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom

Tretman sa conotoxinom za podmlađivanje i sa lifting efektom - 3.900 din! Samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 5.550din./3.900din.

Firma: Kozmeticki salon Stil
Marka Oreskovica 12, Beograd,

02d:14h:25m

Radiotalasi lifting lica, vrata i dekoltea

popust 44%

Radiotalasi lifting lica, vrata i dekoltea

Radiotalasi lifting lica, vrata i dekoltea - 1.400 din! Astrum kozmetički studio...Pročitajte više

Cena kupona: 2.500din./1.400din.

Firma: Astrum kozmetički studio
Cara Dušana 44,

57d:14h:25m

Uvećanje usana, jagodica i popunjavanje bora

popust 28%

Uvećanje usana, jagodica i popunjavanje bora

Uvećanje usana, jagodica i popunjavanje bora po super ceni od 21.600 din samo u ...Pročitajte više

Cena kupona: 30.000din./21.600din.

Firma: Kozmeticki Salon Impressio
Jurija Gagarina 135, Beograd,

47d:14h:25m

PRP mezoterapija - lice, vrat i dekolte i dermaroler

popust 40%

PRP mezoterapija - lice, vrat i dekolte i dermaroler

PRP mezoterapija lica vrata i dekoltea + dermaroler po ceni od 18.000 din samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 30.000din./18.000din.

Firma: Kozmeticki Salon Impressio
Jurija Gagarina 135, Beograd,

47d:14h:25m

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea

popust 51%

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea

Mezoterapija lica, vrata i dekoltea po ceni od 2.900 din samo u Kozmetičkom salo...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./2.900din.

Firma: Kozmeticki Salon Impressio
Jurija Gagarina 135, Beograd,

47d:14h:25m

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti kapaka

popust 70%

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti kapaka

Neoperativni fejslifting 3D Mezoniti kapaka po ceni od 5.950 din samo u Laser ce...Pročitajte više

Cena kupona: 20.000din./5.950din.

Firma: Laser centar DreamSkin
Trnska 27,

35d:14h:25m

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti donje trećine lica (obrazi, podbradak)

popust 70%

Neoperativni Fejslifting 3D Mezoniti donje trećine lica (obrazi, podbradak)

Neoperativni fejslifting 3D Mezoniti donje trećine lica - obrazi, podbradak, po ...Pročitajte više

Cena kupona: 40.000din./11.950din.

Firma: Laser centar DreamSkin
Trnska 27,

35d:14h:25m

Hollywood flash - anti aging tretman lica

popust 33%

Hollywood flash - anti aging tretman lica

Hollywood flash - anti aging tretman lica po ceni od 4.000 din samo u Kozmetičko...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.000din.

Firma: Kozmeticki salon Womanizer
Mlatišumina 13/2, prvi sprat,

21d:14h:25m

Hijaluronski fileri - 1 kubik

popust 26%

Hijaluronski fileri - 1 kubik

Hijaluronski fileri - 1 kubik - 20.000 din! Ginekoločka ordinacija Dr Đorđević!...Pročitajte više

Cena kupona: 27.100din./20.000din.

Firma: Ginekoloska ordinacija Dr Djordjevic
Veselina Čajkanovića 3, Medaković,

10d:14h:25m

HIDRALIFT tretman

popust 33%

HIDRALIFT tretman

HIDRALIFT tretman po ceni od 4.000 din samo u Endermološkom centru LPG!...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./4.000din.

Firma: Endermološki Centar LPG
Terazije 29, ( II Sprat ),

06d:14h:25m

FACE LIFTING - zatezanje lica

popust 30%

FACE LIFTING - zatezanje lica

FACE LIFTING - zatezanje lica po ceni od 2800 evra samo u Centru za estetsku hir...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000€/2.800

Firma: Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic
Koste Racina 16,

00d:14h:25m

FACE LIFTING - zatezanje lica

popust 30%

FACE LIFTING - zatezanje lica

Zatezanje kože na licu - FACE LIFTING po ceni od 2800 evra samo u Centru za este...Pročitajte više

Cena kupona: 4.000€/2.800

Firma: Plasticni i Estetski hirurg Dr Branislav Piscevic
Koste Racina 16,

00d:14h:25m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Lifting lica
Napišite komentar:
Petar Jankulovski

Petak, 15.09.2017. 11:09

Koliko mi se cini, svaki lifting lica je na neki svoj nacin onako malo skuplji. U danasnje vreme zaista lifting lica moze da se uradi bez nekih vecih muka i problema. Sve druge stvari su samo koliko mogu da vidim jedno prosto gubljenje vremena i nista vise od toga.

Ivana Petrovic

Petak, 20.01.2017. 08:04

Sto se mene licno tice, iako sam zena, smatram da su mnogi od ovih tretmana napravaljeni samo zbog toga da se zenama uzme novac.

Stojance Ristovski

Sreda, 11.01.2017. 09:43

Licno mislim da je ovo tretman koji manje vise svima moze pre ili kasnije da pomogne. Medjutim, koliko samo mogu da vidim i vise nego isplati.

Jovana Milinkovic

Sreda, 11.01.2017. 07:38

Moje licno misljenje je da je lifting lica, bas onako dobar tretman ali da on u svakom slucaju mora onako dobro i debelo da se plati.

Milen Jovanovic

Petak, 30.12.2016. 11:58

Moje licno misljenje je da osnovni kritetijum prilikom izbor aza tretman lica treba da bude kvalitet i korisnost.

Lea Stankovic

Sreda, 21.12.2016. 08:29

Licno sam probala lifting lica. Nekako mi se cini da je ovo bas jedan dobar kozmeticki tretman. Ako se po tom pitanju za njega odlucite, samo treba da posetite neko provereno mesto.

Filip Milutinovic

Sreda, 14.12.2016. 05:43

Ako se vec odlucujete da nekoj dermatoloskoj ordinacija platite ovaj tretman, onda je u svakom slucaju bolje da vam to uradi neko ko je bas kvalitetan.

Simona Vucinic

Ponedeljak, 05.12.2016. 09:54

Do sada sam zaisat nekoliko puta koristila ove tretmana i mogu da kazem da sam se uvek osecala mladoliko i hidrirano.

Mihajlo Nastasovic

Petak, 02.12.2016. 08:06

Moja zena stalno ide na ovaj kozmeticki tretman I na jos neke tretmana. Kaze mi da je bas zadovoljna I da se oseca podmladjeno I hidrirano.

Marta Dencevic

Ponedeljak, 28.11.2016. 01:17

Po ovom pitanju samo treba da posetite dermatolku ordinaciju Dermannova i vise nista po tom pitanju nemate da se brinete.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 17.11.2016. 11:41

Po pitanju kvalitetnog lifitnga lica, samo treba da posetite kozmeticki salon Eva Hx i da se bas na tom mestu licno uverite u kvalitet.

Nikolina Pantelic

Sreda, 09.11.2016. 12:38

Po pitanju liftinga lica, ubedljivo je najbolje resenje za vas da se oko toga posavetuje sa Jegdom Novkovic.

Todor Markovic

Petak, 28.10.2016. 10:58

Zaista ne mogu da razumem zene koje ne vode nesto previse racuna o svom fizickom izgledu. Mislim da su to na prvom mestu zene koje ne ce previse sebe.

Janko Zivanovic

Utorak, 20.09.2016. 11:50

Ukoliko vec trazite neki kvalitetan kozmeticki salon gde biste mogli da uradite neki lifting lica, onda u svakom slucaju treba da posetite kozmeticki salon Pumpkin.

Petar Jankovic

Utorak, 06.09.2016. 09:02

Ukoliko planirate d auradite kvalitetan lifting lica, onda je u svakom slucaju idealno resenje da posetite studio lepote IN. To je studio lepote koji mozete da posetite tokom radnog vremena i u ciji kvalitet mozete i licno da se uverite.

Ivan Stojanovic

Petak, 02.09.2016. 08:57

Ukoliko vam je potreban kvalitetan lifitng lica, onda je u svakom slucaju potrebno da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Odnosno, bar u Beogradu to vise nije problem da pronadjete neko strucno mesto po ovom pitanju.

Marko Petrovic

Sreda, 17.08.2016. 10:35

I ja se cesto pitam koji je stvarni efekat kozmetickih tretmana koje zene upraznjavaju. Moja zena recimo stalno upraznjava te tretmane a ja na njenom licu ne vidim nikakvu znacajniju promenu.

Dusan Markovic

Ponedeljak, 01.08.2016. 10:46

Ja se generalno ljutim kada mi zena trazi novac za neki kozmetiicki tretman. Pre svega, stalno radi neke kozmeticke tretmane i zaista vise nisam siguran da li joj ti isti tretmani i pomazu. U svakom slucaju, pre neki dan mi je rekla da bi uradila lifting lica, pa vas na ovom mestu pitatam da li taj tretman moze da ima neki efekat.

Jana Stankovic

Petak, 29.07.2016. 10:01

Ukoliko zelite da uradute neki kvalitetan lifting lica, onad je u svakom slucaju potrebno da budete spremni da izdvojite minimum 50 eura. To je neka prosecna cena po kojoj se kalitetan lifting lica moze dobiti u Beogradu. U svakom slucaju postoji dosta salona u kojima moze da se uradi kvalitetan lifting lica.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 11:14

Cula sam da po pitanju liftinga lica Avangard In salon lepote koji se nalazi na Zvezdari ima i vise nego uspesno reputaciju. E sad, cula sam takodje i da cene generelano nisu previse skupe, mada to je Beograd u pitanju pa je sve pitanje koliko ko moze da se isprsi.

Marina Zivkovic

Sreda, 29.06.2016. 12:27

Moje prijateljice kada rade lifting lica, obicno se opredeljuju da to urade laserom. obicno je potrebno za lifiting lica izdojiti oko 5000-6000 dinara. Naravno, ne treba puno trositi reci i reci da je kvalitetan kozmeticki tretman potrebno dobro platiti.