Dodaj firmu

Zamena flet kabla MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Zamena flet kabla Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Zamena flet kabla V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Zamena flet kabla V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašo...
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Lajtnet - servis iphone telefona

Ukoliko Vam je potrebna brza i pouzdana popravka iPhone telefona, servis Lajtnet je prava adresa za Vas. Posebno ističemo da smo jedna od prvih firmi u Beogradu koja je počela sa servisiranjem Apple uređaja primenjujući najnovija tehnološka...
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

R Mobile shop - oprema i servis za mobilne telefone

R Mobile Shop nalazi se na Paliluli. U ponudi je veliki asortiman opreme za mobilne telefone; maske, punjači, slušalice, zvučnici.
Pročitaj više

Ilije Garašanina 22
Palilula, Beograd

Zamena flet kabla Db Mobil Shop Dule

Servis mobilnih telefona Db Mobil Shop Dule nalazi se na Galenici. U avom asortimanu ima veliki broj mobilnih telefona, najnovije generacije, ali i najmodernije prateće opreme; maske, punjače, futrole, slušalice...
Pročitaj više

Momčila Radivojevića 49, Nova Galenika
Zemun, Beograd

Zamena flet kabla Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Zamena flet kabla Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Kako se radi zamena flet kabla? Postoje razni kvarovi koji se mogu desiti na mobilnim telefonima, a neispravan flet kabal je jedan od njih. Uvek je dobro znati servise koji vrše zamenu flet kabla na svim modelima mobilnih uređaja.

Može se reći da je ovo veoma čest kvar i to kod takozvanih slajder mobilnih telefona ili onih koji su na preklop. Ukoliko vam se ovo dogodi, manifestovaće se tako što će vam nestati slika na displeju, ili će se dešavati povremeni prekidi. 

To se može dogoditi iako je LCD displej ispravan, odnosno nije ni napukao niti je polomljen. 

Šta vam se još može dogoditi uslet neispravnog flet kabla? Na ekranu mogu vam se razlivati boje, moguće je da cela tastatura odbija da radi, ili da neki od tastera ne reaguju... Naravno da vas sve ovo sprečava da koristite mobilni telefon i to iskustvo čini prilično frustrirajućim ili čak nemogućim.

Šta je flet kabal?

Ovo je kabal koji povezuje displej telefona sa matičnom pločom, pa je sasvim logično, ako se ta veza naruši ili prekine, da telefon neće raditi kako treba.  Flet kabal je tanka providna folija, odnosno deo koji povezuje dva dela telefona koji su na preklop ili slajd. 

Pošto vi svoj telefon često otvarate i zatvarate, može doći do prekida flet kabla na slajd i preklop telefonima. Kod nekih servisa čija je specijalnost zamena flet kabla, ova usluga je veoma povoljna.

Kako se radi zamena flet kabla?

Vi sami, ako biste pokušali da otvorite telefon i da zamenite ovaj deo, našli biste se u čudu, jer je to zapravo jednostavna procedura, ali je ne može uraditi laik, već samo stručno lice. 

Stoga je neophodno da vaš mobilni uređaj donesete u odabrani servis, gde će se zamena flet kabla veoma brzo rešiti, a vaš ljubimac ponovo će biti u funkciji. 

Flet kabal se jednostavno rutinski zameni, i to najčešće prilikom samog dolaska, a nekada se završi u toku radnog dana. 

Profesionalni servisi za mobilne telefone raspolažu velikim izborom flet kablova, za sve vrste i modele mobilnih telefona, pa su u mogućnosti da vam izađu u susret bilo koji aparat da imate.

Ljudi obično vole da znaju cenu kao i za koje vreme će biti obavljena ova intervencija. Može se reći da su neki flet kablovi veoma laki za promeniti, dok kod drugih je sama zamena nešto komplikovanija, pa je shodno tome potrebno više vremena a i cena je nešto viša. 

Naravno, uvek bitnu ulogu igra koji model telefona vi imate, pa da biste dobili konkretnu informaciju, potrebno je da pozovete servise mobilnih telefona i raspitate se o detaljima.

Zamena flet kabla – cena:

Cene se kreću u rasponu od 1500 do 1900 dinara, ali sve zavisi od modela telefona, stariji modeli imaju niže cene i obratno. Takođe, na cenu utiče i vreme koje je potrebno za zamenu flet kabla.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane