Dodaj firmu

Mg Mobile Nokia servis

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Nokia servis

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

E-mobilni Nokia servis

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Nokia servis MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Nokia servis Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Nokia servis V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Nokia servis Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Nokia servis Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Koji je najbolji Nokia servis? Svi se sećamo stare dobre „cigle“ zvane Nokia 3310! Mnogima je ostao do dan danas omiljeni model telefona, čak i u moru novih i fenomenalnih aparata. Biće, ipak, da prva ljubav zaborava nema!

Posle toga su stigle mnoge druge generacije Nokia telefona, a sve njih redom odlikuje visok kvalitet kako softvera tako i hardvera. Retko ćete čuti nekoga da ima ili je imao Nokia telefon a da istim nije bio prezadovoljan.

Iako ovako kvalitetni, ipak se mogu pokvariti, kao i bilo koji drugi uređaj. Za mnogo kvarova smo zaslužni mi sami, jer pokušavamo da čačkamo nešto oko softvera, za šta nismo stručni; zbog toga platimo u servisu mnogo više za otklanjanje kvara, nego da smo lepo otišli i platili željenu uslugu, i to mnogo manje novaca.

Sa druge strane, pošto se Nokia uvek nalazi pored nas kad pijemo kafu ili sok prilikom rada za kompjuterom, ili smo u pokretu, lako je možemo pokvasiti ili nam može pasti na pod; tom prilikom može se razbiti osetljivi ekran, oštetiti neki unutrašnji deo i mi smo u problemu. Ali – samo dok se ne obratimo servisu za Nokia mobilne telefone.

Servis za Nokia mobilne telefone

Mnogi servisi će vam ponuditi uslugu besplatne dijagnostike kvara. Razlog tome je što ljudi često pitaju koliko će koštati popravka, ali to se ni ne može reći dok se „pacijent“ ne prelgeda. Kada stručno lice otvori vašu Nokiu, može vam reći i cenu za njenu popravku.

Može se desiti da vam je potrebno dekodiranje, ubacivanje srpskog menija, instaliranje softvera; instaliranje operativnih sistema i mapa; zamena flet kablova i pomenutih ekrana osetljivih na dodir – touch screen; svi hardverski i softverski problemi biće otklonjeni, a pri tome će se koristiti najsavremenija oprema kao i originalni delovi koji će biti ugrađeni.

Na rezervne delove dobijate garanciju, na šest meseci ili godinu dana, kao i na izvršenu uslugu. Nokia će vam biti vraćena u najkraćem vremenskom roku, čim kvar bude bio dijagnostikovan, telefon popravljen, i naravno – testiran, da bi sada bio u potpuno ispravnom i funkcionalnom stanju.

Nokia servis – iskustva

Zahvaljujući profesionalnim servisima za Nokia mobilne telefone, svi kvarovi će biti rešeni brzo, efikasno i profesionalno. Mnogi servisi se mogu pohvaliti 99 postotnim uspehom u rešavanju svih softverskih i hardverskih problema. 

Posebno zanimljivo svima je spašavanje izgubljenih podataka. Pošto se oni mogu vratiti, nazvaćemo ih privremeno izgubljenim. Čak i ako vaša Nokia ne pokazuje „znake života“, to jest nije u funkciji, ili je neispravna matična ploča – sve je rešivo, zahvaljujući savremenoj opremi i znanju profesionalnih servisera.

Cene servisiranja uglavnom zavise od prirode kvara kao i od delova koji će eventualno biti ugrađeni, te od vremenskog perioda koji je bio potreban da se popravka izvrši. 

Šanse za popravku vaše Nokie uvek su sasvim realne, ukoliko neko nestručan nije pokušavao da reši problem, pa pri tome još više zabrljao, što će vas sve dodatno koštati, ili kvar neće ni biti moguće otkloniti. Bilo kakav problem da imate, prava adresa za vas su servisi za Nokia mobilne telefone. 

Nokia servis – cena:

Kada svratite u Nokia servis, očekuje vas:

Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara; 

Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara; 

Instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara;

Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara.

Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara;

Originalni rezervni deo biće posebno naplaćen, a za radni sat servisera potrebno je izdvojiti u proseku 1000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane