Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

E-mobilni servis i oprema za mobilne telefone

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Oprema za mobilne telefone SVE ZA MOB - SUPER MARKETIC

Firma SMART predstavlja vodeću firmu u segmentu prodaje opreme i delova za mobilne telefone i tablet uređaje.U ponudi je ubedljivo najveći izbor opreme odličnog kvaliteta po garantovano najnižim cenama u Srbiji.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 274
Zvezdara, Beograd

Oprema za mobilne telefone V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Kupi Mac - otkup i prodaja iphone telefona

Kupi Mac nudi Vam mogućnost da Vaš stari Apple uređaj zamenite za novi, brzo i jednostavno. Samo kod nas možete izvršiti trenutnu zamenu iPhone telefona, uz najbolje uslove u gradu. Takođe, nudimo veliki izbor opreme za sve Apple uređaje.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Lajtnet - prodaja iphone telefona

Uživajte u proverenom Apple kvalitetu po pristupačnoj ceni, posetite firmu Lajtnet na Vračaru. U našoj ponudi očekuju Vas uvek aktuelni modeli iPhone telefona i drugih Apple uređaja. Još jedna prednost koju nudimo je mogućnost zamene starog Apple uređaja za novi.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Oprema za mobilne telefone MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

R Mobile shop - oprema i servis za mobilne telefone

R Mobile Shop nalazi se na Paliluli. U ponudi je veliki asortiman opreme za mobilne telefone; maske, punjači, slušalice, zvučnici.
Pročitaj više

Ilije Garašanina 22
Palilula, Beograd

Oprema za mobilne telefone Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Oprema za mobilne telefone Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Oprema za mobilne telefone Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Oprema za mobilne telefone 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Oprema za mobilne telefone 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Balkanfone - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Oprema za mobilne telefone je danas jako raznovrsna. Da li se nekada moglo zamisliti, na primer, pre 30 godina, da će ljudi moći na plaži recimo, da se baškare i gledaju TV na svom telefonu? Da ste takvo pitanje postavili čoveku iz tog vremena, on bi vas pogledao i rekao: „Da, to je moguće, ali samo u SF filmovima!“

Danas, to je realnost. I ne samo televizija, već i svi drugi multimedijalni sadržaji, filmovi, muzika, internet u celosti... Zahtevne video igrice i vođenje dugih telefonskih razgovora, slanje poruka, šerovanje slika... Slikanje zanimljivih fotografija, panoramskih selfija – nasmejana lica u prvom planu a iza puca pogled na planinu, na kojoj se vidi svaki detalj... Video klipovi, sa perfektnom rezolucijom, omogućavaju pravljenje raznih zapisa, koje ćete možda čuvati i mnogo godina kasnije kao drage uspomene...

Mogućnosti zaista ima bezbroj. A da bi mobilni telefon ovako besprekorno i dugovečno radio, svakako mu je potrebna i oprema.

Dodatna oprema za mobilne telefone

Na prvom mestu, potrebno je spomenuti dobru bateriju. Na neki način, ona naš telefon čini „živim“ i „sposobnim za posao“. Danas su u najmasovnijoj upotrebi Li-ion baterije, odnosno litijum-jonske. Njihova specifičnost jeste u tome što postižu kapacitet punjenja od 70-80 posto za svega sat do sat i po vremena, a preostalih 20-30% se puni još toliko vremena. Veoma su kvalitetne i dugotrajne.

Baterije ćemo podeliti na obične, pojačane i originalne baterije. 

Dalje, svaki mobilni telefon mora imati svoj punjač. Naravno, baterija svoju snagu, odnosno, energiju, uzima kroz njega. Punjač je zgodno uvek imati pri ruci, jer se nikada ne zna kada ćemo ostati na oni poslednjih 10% kapaciteta baterije. Zamislite, vodite neki važan razgovor, a veza se prekine? To nikako ne želite.

Još manje želite da imate punjač sumnjivog kvaliteta i porekla, koji bukvalno može da „sprži“ vaš telefon, koji posle toga može biti samo igračka za decu. Stoga je potrebno birati punjače koji su atestirani i koji dolaze sa garancijom.

Punjače delimo na kućne punjače AAA za mobilne telefone, zatim kućne punjače - obične, auto punjače sa spiralnim kablom i auto punjače za mobilne telefone na izvlačenje.

Kada ste se obezbedili baterijom i punjačem, svakako želite da zaštitite svog ljubimca od grebanja i prašine. U tom smislu će vam pomoći futrola za mobilni telefon, jer ona štiti telefon od svih mogućih oštećenja, napravljene su od kvalitetnih materijala i veoma su izdržljive. 

Postoje kožne futrole, bočne i futrole na izvlačenje, futrole za dame, kao i futrole za pojas, koje su jako praktične ako ste stalno u akciji i pokretu, a želite da vam mobilni aparat uvek bude dostupan i pri ruci.

Nije važno koji model telefona imate, postoje varijante za sve, kao i razne boje i dezeni, po vašem ukusu.

Oprema za mobilne

Zaštita za ekran, uvek će vam biti potrebna. Moderni smart telefoni poseduju velike ekrane, visoke rezolucije, pa se i najmanje ogrebotine mogu primetiti, sa ekrana se ne mogu ukloniti a pri tome znatno smetaju pri samom korišćenju. Zamislite ružnu crtu po sredini ekrana dok surfujete internetom ili gledate film?

Da se to ne bi dogodilo, zaštita za ekran u vidu folije, svakako je neophodna. Ovakva folija neće ni u kom smislu smanjiti osetljivost vašeg touch screen-a, niti je vidljiva; sa druge strane, ne morate stalno brisati ekran od otisaka prstiju, koji se pojavljuju nakon svake upotrebe mobilnog aparata.

Maske za mobilne telefone su svakako neizostavne. One savršeno naležu na vaš telefon, imaju postojanu boju koja je identična originalu. To će reći, da nije važno od koga je proizvođača vaš aparat, niti koji je model, maske postoje za svakog od njih. Što se same ugradnje maske tiče, to će biti urađeno u prodavnici u kojoj ste i kupili ovaj deo opreme za vaš telefon.

Dodatna oprema za mobilne telefone još podrazumeva pastu za poliranje displeja, držač za mobilne...

Sve što vam je potrebno za kvalitetan i besprekoran rad vašeg mobilnog ljubimca, možete pronaći u prodavnicama mobilnih telefona i dodatne opreme, kako bi uživanje u njegovom korišćenju bilo potpuno.

Oprema za mobilne telefone – cena:

Maske  za mobilni, od 650 do 690 dinara;

Baterije za mobilne telefone, od od 1000 do 2460 dinara;

Punjači za mobilne aparate, od 390 do 2990 dinara;

Futrole, od 199 do 499 dinara;

Folije za ekrane mobilnih telefona, od 500 do 700 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane