Dodaj firmu

Mg Mobile servis i dekodiranje Huawei telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Dekodiranje Huawei telefona

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Huawei telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Huawei telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje Huawei telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Huawei telefona V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Huawei telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Huawei telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Kome da se obratite kada vam zatreba dekodiranje Huawei telefona? Telefon “pod ključem“ svakako vas sprečava da koristite usluge neke druge mobilne mreže osim one preko koje ste zaključili ugovor i uzeli telefon uz tarifni paket. Dekodiranje je legalna procedura, jer je vaše zakonsko pravo da birate kako ćete modifikovati svoj uređaj. 

Iz tog razloga, servisi mobilnih telefona vam nude uslugu otključavanja vašeg aparata, čime će on biti osposobljen da funkcioniše na svim mrežama.

Vaš Huawei mogao je doći i iz inostranstva ili se može dogoditi da vi niste prvi vlasnik. 

Pošto je telefon zaključan na nekoj inostranoj mreži, sa našim mobilnim operaterima neće moći da radi. 

Sa druge strane, ako ste kupili polovan Huawei, on u sebi poseduje određene šifre koje je aktivirao prvi vlasnik i koje je potrebno ukloniti da biste neometano mogli da koristite uređaj. 

Otključavanje Huawei mobilnih telefona

Potrebno je da znate da se može otključati skoro 99% modela ovog proizvođača, ali da je ipak neophodno da se konsultujete sa stručnim licima u servisu pre nego što dođete ili uplatite iznos za dekodiranje putem fabričkog koda.

Na web prezentacijama servisa mobilnih aparata, jasno su istaknuti modeli koji su podržani, ali se uvek dešava da Huawei izbaci neki novi model, pa je stoga potrebno da se informišete još jednom. 

Možete birati dva načina da se obavi ova usluga, a to su dolaskom u vaš servis, što je ekonomski isplativija varijanta i vremenski brža, ili dekodiranje putem koda koji se šalje putem e-mail adrese i vaš dolazak u servis nije neophodan.

U ovom slučaju, uplatu ćete izvršiti putem web bankinga ili uplatom u banci ili pošti. Kod ćete sačekati kratko vreme, obično to biva oko trideset minuta do sat vremena, po prijemu vaše uplate.

Kako se online dekodira Huawei telefon?

Ljudi često greše, pa kada dobiju fabrički kod poslat od strane servisa za mobilne telefone, kucaju isti kao poruku. To je greška. Potrebno je da kod ukucate kao da pozivate nekog i kada to pravilno učinite, nakon što unesete i poslednji znak, Huawei će vam kratko javiti da je dekodiranje završeno.

Međutim, ovo je jednostavna procedura i problema ne bi trebalo da bude, jer putem e-maila, uz fabrički kod za otključavanje, stiže i uputstvo kako da to uspešno obavite.

Dekodiranje Huawei telefona – iskustva

Nemate nikakvog razloga za brigu, jer se ovim postupkom ni na koji način vaš telefon ne oštećuje, sa druge strane, ne gube se nikakvi podaci koji se nalaze u memoriji, niti bilo kakve funkcije. Takođe, Huawei biće i dalje pod garancijom.

Za vaš telefon to je bezbolna procedura koja vama omogućava da svog ljubimca koristite kako god želite, a ne zaključanog samo na jednu mrežu.

Dekodiranje Huawei telefona – cena:

Potrebno je izdvojiti od 600 dinara pa naviše, u zavisnosti od modela i vremena potrebnog za dekodiranje, te uređaja koji se koriste u tu svrhu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane