Dodaj firmu

Dobri telefoni - otkup Iphone

Maćoni Iphone telefoni - vrsimo otkup i prodaju Iphone mobilnih telefona i Apple uredjaja. Ukoliko zelite da kupite dobar polovan Iphone ili Mac racunar ili da prodajte vas Apple uredjaj pozovite i raspitajte se na nase kontakt telefone.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Lajtnet - servis iphone telefona

Ukoliko Vam je potrebna brza i pouzdana popravka iPhone telefona, servis Lajtnet je prava adresa za Vas. Posebno ističemo da smo jedna od prvih firmi u Beogradu koja je počela sa servisiranjem Apple uređaja primenjujući najnovija tehnološka dostignuća.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Viper - Dekodiranje iPhone telefona

Zamena ekrana i reparacija stakala na mobilnim telefonima Samsung i iPhone u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 91
Novi Beograd, Beograd

Mg Mobile servis i dekodiranje iPhone telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dekodiranje iPhone telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje iPhone telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje iPhone telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje iPhone telefona Viktor Mob

Nabavite sve za Vaš telefon na jednom mestu, posetite prodavnicu mobilnih telefona Viktor Mob 1 u Bulevaru. Pored uvek aktuelnih modela telefona, u okviru našeg servisa nudimo sve vrste popravki, kao i širok asortiman prateće opreme po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 194
Zvezdara, Beograd

Belville Mob Shop prodaja i servis mobilnih telefona

Jedan od najsavremenijih servisa u Beogradu, Belville Mob Shop nudi profesionalan servis za sve modele telefona vodećih svetskih proizvođača, uz upotrebu originalnih delova. Osim toga, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14g, lok 1, (zgrada Maslačak)
Novi Beograd, Beograd

Dekodiranje iPhone telefona Viktor Mob

Servis mobilnih telefona Viktor Mob nudi sve za Vaš telefon na jednom mestu: servisiranje, prodaja telefona uvek aktuelnih modela, kao i širok asortiman prateće opreme. Pored mobilnih telefona, vršimo i servisiranje računara vodećih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Dubrovačka 2a
Zemun, Beograd

Dekodiranje iPhone telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje iPhone telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Kada je potrebno dekodiranje iPhone telefona i sta je to zaključan telefon? Nekome će pasti na pamet da je to telefon koji je lozinkama zaštićen od radoznalih pogleda na poruke ili listu poziva, ali telefon „pod ključem“ ipak znači nešto drugo. 

Na primer, ako vaš iPhone stiže iz neke druge zemlje sveta, može se desiti da je podešen da radi samo u toj mreži i da ne može da prihvati domaće mreže poput MTS-a, Telenora ili VIP-a. Da biste takav zaključan telefon mogli da koristite, neophodno je njegovo dekodiranje.

Postupak dekodiranja telefona je zapravo – njegovo otključavanje i osposobljavanje da može raditi u mreži po izboru korisnika.

Otključavanje iPhone

Potrebno je znati da je dekodiranje legalan postupak u Srbiji, jer je zakonsko pravo svakog korisnika da uređaj modifikuje po sopstvenoj volji.

Pri tome, neće se izgubiti nikakvi podaci sa vašeg iPhone-a, niti će se oštetiti neke njegove funkcije. Vi nećete izgubiti garanciju na svoj telefon, samo će on biti funkcionalan onako kako vi želite.

Interesantno je da se dekodiranje iPhona pomalo razlikuje u odnosu na dekodiranje drugih telefona. Neke modele je potrebno otključavati čak i do sedam dana, i cena može izaći i do 20000 dinara. To naravno, nije pravilo, pa je potrebno da pozovete servis, kontaktirate e-mailom ili dođete lično, da bi se mogla definisati cena ove usluge. 

Potrebno je da znate na koju mrežu je zaključan vaš iPhone, odnosno sa kojom SIM karticom trenutno radi. Ukoliko ipak ne znate odakle je iPhone donešen to jest sa koje je mreže, to se jednostavno može saznati putem IMEI broja vašeg iPhone telefona. 

IMEI broj se može naći na fioci za SIM karticu. Drugi način da saznate ovaj broj jeste da uključite iPhone i pritisnete slovo i za informacije koje se nalazi na početnom ekranu pre otključavanja, i tom prilikom će vam telefon prikazati IMEI broj.

Uklanjanje korisničkih šifri sa iPhone telefona

Ukoliko niste prvi vlasnik, pored dekodiranja telefona, biće potrebno i ukloniti korisničke šifre koje su ranije podešene. Vaš iPhone će tražiti da unesete određene šifre, google nalog, patern kojeg ne možete da se setite jer ga niste vi aktivirali. 

Neki ljudi pokušavaju sami da reše ovaj problem, ali je to u najvećem broju slučajeva nemoguće, pa se napravi još veći problem, koji posle zahteva dugotrajnije rešavanje.

Savetujemo vam da kontaktirate izabrani servis mobilnih telefona i konsultujete se oko cene usluge dekodiranja vašeg iPhone-a. U većini dekodiranja se isto uspešno i brzo završi po veoma povoljnoj ceni.

Dekodiranje iPhone telefona – cena:

Potrebno je da se utvrdi model vašeg iPhone telefona, pa će vam biti rečena tačna cena. U proseku, dekodiranje se plaća od deset evra do čak 20000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane