Dodaj firmu

Mg Mobile servis i dekodiranje Alcatel telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Dekodiranje Alcatel telefona

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Alcatel telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Alcatel telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje Alcatel telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Alcatel telefona V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Alcatel telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Alcatel telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Sta podrazumeva dekodiranje Alcatel telefona? Možda vam ovaj Francuz stiže direktno iz Francuske. U tom slučaju, verovatno je podešen na način na koji ne može da funkcioniše na domaćim mrežama, poput VIP-a, Telenora ili MTS-a. 

U drugom slučaju, možda je Alcatel već imao svog prvog vlasnika, vi ste drugi, pa će vam pored same usluge dekodiranja ili otključavanja telefona, biti potrebna i usluga uklanjanja korisničkih šifri.

Samostalne akcije dekodiranja telefona ne preporučujemo, ovo je posao za stručna lica, koja će isti obaviti za svega pet minuta pošto vaš Alcatel telefon donesete u ovlašćeni servis mobilnih aparata.

Otključavanje Alcatel telefona

Svi svetski ali i domaći mobilni operateri, zaključavaju telefone koji se dobijaju uz određene pakete i uz ugovor, kako bi svoje korisnike što duže vreme zadržali kod sebe. To je uobičajena poslovna praksa, ali dinamika korišćenja usluga mobilne telefonije je takva da klijenti ipak žele da promene mobilne mreže. U tom slučaju će im biti potrebna usluga dekodiranja.

Nakon otključavanja telefona, on će biti osposobljen da radi na bilo kojoj mreži. Potrebno je istaći da:

- dekodiranje je zakonsko pravo svakog korisnika da bira kako će modifikovati svoj uređaj;

- otključavanjem telefona se ne gubi garancija;

- dekodiranjem se ne gube funkcije telefona, niti se on oštećuje na bilo koji način;

- otključavanjem aparate se ne brišu i ne uništavaju bilo kakvi podaci u vašem Alcatel-u.

Kako se vrši dekodiranje Alcatel telefona?

Moguća su dva načina – dolazak u servis lično sa telefonom, ili bez dolaska, gde se sve završava uz pomoć e-maila.

Kao što smo napomenuli u tekstu iznad, kada dođete u servis, završićete uspešno posao za svega pet minuta.

Kada se vaš Alcatel dekodira na daljinu, odnosno bez prisustva servisera, to se obavlja tako što se nakon slanja vašeg IMEI broja i tačnog naziva telefona, odnosno modela Alcatel-a, pošalje uplatnica koju bi trebalo regulisati u najbližoj banci, pošti ili putem web bankinga. Najkasnije 30 minuta pošto uplata legne servisu za mobilne telefone, šalje vam se fabrički kod za dekodiranje vašeg Alcatel-a. Biće poslato i uputstvo radi lakšeg snalaženja. 

Ako ne znate šta je to IMEI broj, reći ćemo da je to petnaestocifreni ili šesnaestocifreni broj koji se nalazi na nalepnici ispod baterije, ili ga možete pronaći u podešavanjima telefona.

Za cenu ove usluge, uvek se možete raspitati telefonom, slanjem e-maila ili dolaskom lično u servis. U praksi, 99% telefona može da se uspešno otključa.

Dekodiranje Alcatel telefona – cena:

Za otključavanje Alcatel mobilnog uređaja potrebno je izdvojiti od 600 dinara pa naviše, a sve u zavisnosti od modela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane