Dodaj firmu

Mg Mobile LG servis

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - LG servis

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

LG servis Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

LG servis V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Belville Mob Shop prodaja i servis mobilnih telefona

Jedan od najsavremenijih servisa u Beogradu, Belville Mob Shop nudi profesionalan servis za sve modele telefona vodećih svetskih proizvođača, uz upotrebu originalnih delova. Osim toga, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14g, lok 1, (zgrada Maslačak)
Novi Beograd, Beograd

LG servis MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

LG servis Viktor Mob

Servis mobilnih telefona Viktor Mob nudi sve za Vaš telefon na jednom mestu: servisiranje, prodaja telefona uvek aktuelnih modela, kao i širok asortiman prateće opreme. Pored mobilnih telefona, vršimo i servisiranje računara vodećih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Dubrovačka 2a
Zemun, Beograd

LG servis Viktor Mob

Nabavite sve za Vaš telefon na jednom mestu, posetite prodavnicu mobilnih telefona Viktor Mob 1 u Bulevaru. Pored uvek aktuelnih modela telefona, u okviru našeg servisa nudimo sve vrste popravki, kao i širok asortiman prateće opreme po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 194
Zvezdara, Beograd

LG servis Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

LG servis Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar LG servis? “LG, Life's Good" – to je istina kada vaš LG telefon radi besprekorno. Ali, šta ako se pokvari? Onda život baš i nije dobar i hitno nam je potrebna popravka, pošto u današnje savremeno doba, svakodnevnica bez mobilnog aparata skoro je nezamisliva.

Samo u toku jednog radnog dana obavi se više desetina poziva, koji traju po nekoliko sati, i to je priča iz biznis-dana prosečnog čoveka. Kada ne bismo imali mobilne telefone pokraj sebe, to bi bilo kao da su nam “ruke vezane”. Hoćemo nekoga da pozovemo – ali nemamo čime; potrebni smo nekome – ali taj neko ne može da nas dobije. Ipak, LG mora biti tu kraj nas! Ispravan, i u punoj snazi!

Servis LG telefona

Može se slobodno reći da je servisiranje smart telefona jedan veoma ozbiljan posao, kome se pristupa pažljivo i profesionalno. Nikada nije preporučljivo da sami pokušavate da rešite kvar ili da vam u pomoć priskoči dobronamerni komšija, koji se razume u sve i svašta; to najčešće vodi tome da ćete vašem LG-u morati da kažete zauvek zbogom, a to nikako ne želite.

Posao servisiranja telefona je posao koji rade stručna lica i njima bi to trebalo prepustiti. Recimo, dosta grešaka sa softverom se dešava prilikom update-a ili reinstalacije telefona koji se urade na neadekvatan način.

Srećom, postoji lek za ovu situaciju, pa će vam u servisu LG telefona ponuditi boot repair mobilnih telefona, odnosno unbrick, ili srpskim jezikom rečeno – reparaciju softvera.

Touch screen ili ekran osetljiv na dodir, kakav danas poseduju svi pametni telefoni, veoma je osetljiv i na razna oštećenja. Obzirom na to da su ovo ekrani visoke rezolucije, čak i mala ogrebotina noktom, na primer, kasnije može predstavljati velikim problem pri korišćenju i to više nije “to”.

Dobra vest jeste da se i sam touch screen može zameniti, samo ćete morati da sačekate jedno vrlo kratko vreme ukoliko u LG servisu nema ekrana za vaš model mobilnog telefona. 

U principu, sve popravke se završavaju u roku od 24 časa, jer se zna da je život bez mobilnih aparata nezamisliv, kako poslovni, tako i privatni.

Servis LG telefona – spasavanje podataka

Svakome se desi da nehotice izbriše neke važne informacije, ili slike, i da posle misli kako su bespovratno izgubljenje. To što vam je vaš LG saopštio da je permanetno izbrisan video zapis ili fotografija, ništa ne mora da znači profesionalnim serviserima. Čak i ako je matična ploča neispravna, i telefon van funkcije, moguće je sve podatke spasiti uz pomoć odgovarajuće opreme i znanja stručnih lica u LG servisu.

Ljudi se često javljaju zbog toga što im je nestala istorija pregledanja sa Google, lista poziva, istorija poruka, sms, sa Vibera i WhatsApp-a, kao i Facebook i Messenger poruke; a tu su i problemi poput spasavanja podataka iz raznih aplikacija, e-mail poruka, već spomenutih slika i video materijala, podataka iz Dropbox-a, kao i lista korišćenih WiFi mreža… I svi drugi podaci na zahtev klijenta mogu biti vraćeni, uz maksimalno poštovanje zaštite podataka. 

Delovi koji se ugrađuju u vaš LG telefon su originalni, a u to se možete uveriti tako što ćete dobiti garanciju na ugrađeni deo kao i garanciju na izvršenu popravku.

Sada, kada je vaš LG popravljen, “Life's Good” – again!

LG servis – cena:

Da bi vaš LG bio kao nov, potrebno je izdvojiti u proseku 1000 dinara za radni sat servisera, a neke od cena bi bile:

Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara; 

Instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara;

Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara;

Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara.

Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane