Dodaj firmu

TV servis IT servis centar

IT Servis Centar pruža kompletnu uslugu servisiranja laptop, desktop i tablet računara za firme, ali i fizička lica. Naš tim čine iskusni serviseri koji poseduju neke od najpriznatijih sertifikata u IT industriji i u svom radu koriste origin...
Pročitaj više

Poručnika Spasića i Mašere 14
Čukarica, Beograd

TV servis Moj Servis 011

U svakoj situaciji možete da računate na nas, jer pored mogućnosti servisiranja u našem lokalu, nudimo rad na terenu, kao i uslugu preuzimanja i vraćanja uređaja na željenu adresu
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC
Novi Beograd, Beograd

TV servis Laptop Expert servis

Laptop Expert Beograd je kompanija koja neprestano raste, postavlja nove standarde i unapređuje kvalitet usluge kada je servis laptopova u pitanju. Dajemon garanciju na naše usluge, a klijentima nudimo i TOP uslugu – dolazak po uređaj i vrać...
Pročitaj više

Kraljice Natalije 17
Stari grad, Beograd

TV servis Obrenovac

Bilo da posedujete televizor starije ili novije generacije kod koga se javlja neki problem u radu, Obrenovac TV servis je prava adresa za Vas. Pored svih vrsta televizora, u servisu se vrši popravka i prodaja daljinskih upravljača za sve vr...
Pročitaj više

Kralja Aleksandra I 59 (kod Doma kulture)
Obrenovac, Beograd

TV servis Vuk Beograd

Bilo da Vam je potrebna popravka televizora starije ili novije generacije, TV servis Vuk Beograd je pravi izbor za Vas. Pored popravke LED, LCD ili klasičnih CRD televizora, domen našeg rada podrazumeva i servis svih vrsta monitora vodećih s...
Pročitaj više

Niška 2a, Kaluđerica
Beograd

TV servis Emgel

Olakšajte sebi obavljanje svakodnevnih kućnih poslova, uz belu tehniku Emgel proverenog kvaliteta. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman malih kućnih aparata i televizora vodećih proizvođača. Takođe, posedujemo 25 godina iskustva u se...
Pročitaj više

Višnjička 110a, lok3
Palilula, Beograd

TV servis Miki

Naši klijenti kažu da smo jedan od najboljih tv servisa u gradu. Nastavićemo da ispunjavamo Vaša očekivanja - kratak rok servisa i uspešno otklanjanje kvarova kako na novim tako i na starim modelima televizora…
Pročitaj više

Belička 4
Voždovac, Beograd

TV servis BGD Energy

Servis malih kućnih aparata BGD Energy nalazi se preko puta sportske hale Arena na opštini Novi Beograd i vrši servis i popravku malih kućnih aparata i ostale tehnike
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 72, lok7 (kod Arene)
Novi Beograd, Beograd

TV servis DC elektronik plus

Popravka svih tipova televizora, audio aparata, računara i laptopova.
Pročitaj više

Rableova 17
Zvezdara, Beograd

TV SERVIS BEOGRAD

Dobro odradjen TV servis jako je vazan za kasniji ugodjaj ispred TV aparata. Verujemo da će se mnogi naši čitaoci složiti sa konstatacijom da je televizor na neki način, kao pridruženi član naše porodice. Nešto kao kućni ljubimac. I kada smo sami kod kuće, i uključimo TV, čini nam se da imamo društvo.

U doba dok nije postojao internet, TV je mnogim ljudima bio kao „prozor u svet“. Pomoću TV programa su se saznavale najvažnije informacije iz zemlje i sveta, pratile su se serije i filmovi, gledale fudbalske utakmice i ostali sportski program... Isto je i danas, samo mnogo više, u smislu nivoa kvaliteta i samih uređaja i sadržaja koji pratimo.

Popravka televizora

Nekada smo imali dva do tri kanala, a danas, uz pomoć kablovske televizije, imamo na raspolaganju preko stotinu, pa često ne znamo šta prvo da pogledamo. Iz tog razloga, nije retkost da jedno domaćinstvo ima nekoliko televizora u kući, jer različita interesovanja imaju mame i tate, bake i deke i najmlađi članovi.

Servis Samsung televizora

Televizor je jedan vredan radnik, jer se često dešava da danonoćno bude uključen. Čim se probudimo, očekuje nas jutarnji program, sa najsvežijim informacijama, a posle toga se smenjuju razni zanimljivi sadržaji, pa ko ima vremena, može ceo dan da „prikuje“ oči za TV ekran.

Servis Sony televizora

Naravno, koliko god vaš uređaj bio kvalitetan i skupo plaćen, može se dogoditi neki kvar, u nekom trenutku, baš zbog toga što ga toliko volite i koristite. Tu na scenu stupaju TV servisi sa svojim uslugama.

Servis LG televizora

Postoji dosta firmi koje se bave tom vrstom delatnosti, a da iza sebe imaju tradiciju, često dugu i par decenija. Obično tradicija garantuje i kvalitet u pružanju usluga, pa vaš televizor slobodno možete poveriti vrhunskim stručnjacima sa iskustvom. 

Servis Toshiba televizora

Oni će otkloniti sve kvarove i nedostatke, bilo da je u pitanju LCD, Plazma, LED ili 3D tehnologija TV uređaja.

Popravka LCD televizora

Često se ljudi dvoume da li da kupe plazma televizor ili LCD. Za plazmu, postoji mišljenje da su njene boje prirodnije za ljudsko oko, dok LCD televizore odlikuje izuzetna oštrina slike. Izbor je naravno, težak, ali nećete pogrešiti ni u jednom slučaju, jer kod TV aparata obično cena prikazuje i kvalitet. 

Naravno da televizori nisu isto što i nekad, kada su bili „debeli“ sa zaobljenim ekranom. Upravo razvoj tehnike i tehnologije, primorava stručna lica u servisima na stalna usavršavanja, praćenje stručnih seminara, obavljanje raznih obuka i treninga, sve da bi se propratili standardi proizvođača kao i zahtevi korisnika. 

Servis Panasonic televizora

Profesionalnim TV serviserima, imperativ je – kvalitet pružene usluge, i u tom smislu se pri popravci LCD  i ostalih televizora koriste isključivo originalni rezervni delovi. Svakako da sa delom koji je sumnjivog porekla i kvaliteta, vaš televizor ne bi radio ispravno ili bi radio dobro ali samo kratkotrajno, što stručna lica sebi svakako neće dozvoliti, jer bi to bila anti-reklama za njihov servis. 

Servis Philips televizora

Korišćenjem originalnih rezervnih delova TV uređajima se obezbeđuje duži vek trajanja, ali i kvalitet prilikom korišćenja. Upotrebom takvih delova, televizor se čuva kako bi zadržao prvobitne performanse, baš kao kada je bio potpuno nov i kada ste ga doneli iz prodavnice. 

Servis Vox televizora

Ljudima je veoma bitno da dobiju garanciju na pružene usluge, jer i to je znak da je ona profesionalno obavljena. Popravke se vrše u najkraćem mogućem roku, ali se i posle isteka garancije, takođe možete osloniti na stručno osoblje servisa. 

Servis Neo televizora

Pored profesionalne usluge, zagarantovane su i konkurentne cene. Ukoliko je do kvara došlo, možete svoj TV uređaj doneti lično u servise, koji često imaju obezbeđena parking mesta, a u slučaju da niste u mogućnosti da donesete aparat u servis, omogućeno je da potpuno besplatno serviseri dođu do vas i da izvrše pregled na licu mesta.

Servis Vivax televizora

Na sajtovima TV servisera, možete pronaći linkove, klikom na koje se otvara poseban formular koji je potrebno popuniti, da bi se zakazao termin za terensku popravku televizora.

Servis Crown televizora

Postoji i takozvani Pick-up servis, pa serviseri dolaze do vas, preuzimaju uređaj i odnose isti u svoje prostorije, gde će se obaviti popravka. Isto tako, uređaj će vam biti i vraćen, kada bude u „top formi“. 

Servis Fox televizora

Kao što vidite, ne postoji situacija sa vašim TV prijemnikom koja ne može biti rešena, ni kada je u pitanju popravka kvara, ni kada je po sredi preuzimanje TV aparata, dovoljno je da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta i da se dogovorite oko svih detalja.

TV servis – cena:

Cena popravke zavisi od toga kakav kvar je u pitanju i koji rezervni deo treba zameniti, pa možete očekivati raspon cena od 500 dinara za uslugu dijagnostike, sve do 8000 dinara za zamenu određenih delova. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane