Dodaj firmu

Mg Mobile servis i dekodiranje Samsung telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil -Dekodiranje Samsung telefona

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Samsung telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Samsung telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje Samsung telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Samsung telefona V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Samsung telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Samsung telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Dekodiranje Samsung telefona znači – otključavanje telefona, u ovom slučaju vašeg Samsunga. Može se dogoditi da ste svoj aparat doneli iz Amerike ili Kanade. Ovi modeli imaju drugačije oznake modela u odnosu na modele Samsunga iz ostatka sveta. Potrebno je naglasiti da se dekodiranje uspešno vrši na licu mesta, bez menjanja IMEI broja telefona. 

Zaključan telefon znači da ga možete koristiti samo u jednoj jedinoj mreži i to je najčešće mreža operatera od koga ste kupili telefon uz ugovornu obavezu. Velike kompanije zaključavaju telefone iz jednostavnog razloga što žele da svoje klijente što duži vremenski period vežu za sebe.

Potrebno je naglasiti da je dekodiranje telefona legalan postupak u Srbiji, jer je kupac telefona slobodan po zakonu da uređaj modifikuje po sopstvenoj volji.

Načini dekodiranja Samsung telefona

Postoje dva načina kako se ova procedura može sprovesti.

Jedan postupak je dekodiranje telefona fabričkom metodom, putem usb kabla, u samom servisu mobilnih telefona. Svakako je značajno da znate da usled dekodiranja nećete izgubiti garanciju ukoliko ste Samsung kupili kod nekog od operatera.

Na ovaj način IMEI broj telefona se ne menja, ili stručnim žargonom kazano – telefon se ne ROOT-uje. 

Drugi način za dekodiranje vašeg Samsunga jeste uz pomoć fabričkog koda. Kao i u prvom opisanom primeru, nećete izgubiti garanciju. 

Dekodiranje Samsung telefona na daljinu

Nije u pitanju neka magija, ovo je zapravo veoma jednostavna procedura. Dakle, vaš dolazak u servis nije neophodan, sve se može lepo završiti i na daljinu. Samo otključavanje se vrši generisanjem potrebnih kodova za dekodiranje na osnovu modela telefona i IMEI broja. 

Kod za otključavanje šalje vam se putem e-maila, ali vi pre toga morate da izvršite uplatu na račun servisa za mobilne telefone koji će pružiti ovu uslugu. Potrebno je takođe da pronađete podatke kao što su tačan i potpun naziv vašeg telefona kao i IMEI broj, a njih ćete videte ispod baterije vašeg aparata ili ćete ih naći u podešavanjima. 

Od servisa će vam stići i uputstvo kako da ceo postupak jednostavno izvedete. 

Dekodiranje Samsunga – iskustva

Važno je znati da se dekodiranjem telefona uz pomoć fabričkih kodova garantovano ne briše ništa iz memorije vašeg Samsunga, niti se aparat oštećuje na bilo koji način. 

Ukoliko se odlučite za uslugu dekodiranja bez dolaska u servis, uplatu možete izvršiti putem web bankinga, ili uplatom u najbližoj pošti ili banci. 

Rokovi su takođe bitni, pa tako je potrebno naglasiti da po prijemu vaše uplate, u roku od jednog do dvadeset četiri časa, na vašu e-mail adresu stiže kod za otključavanje vašeg Samsunga kao i uputstvo za njegovo unošenje. U praksi, u najvećem broju slučajeva, kod stiže odmah.

Dekodiranje Samsung telefona – cena:

Cene se kreću od 400 do 3000 dinara, za dekodiranje telefona fabričkom metodom putem usb kabla na licu mesta u izabranom servisu, dok za dekodiranje vašeg Samsunga uz pomoć fabričkog koda, cena je od 3000 do 4800 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane