Dodaj firmu

Mg Mobile servis i dekodiranje Lenovo telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dekodiranje Lenovo telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Lenovo telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje Lenovo telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Lenovo telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Lenovo telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Sta podrazumeva dekodiranje Lenovo telefona? Na početku teksta o otključavanju Lenovo telefona, istaći ćemo da je Lenovo što se tiče mobilnih telefona, relativno nova kompanija na našem tržištu, pa i generalno na svetskom. Iz tog razloga broj podržanih modela za dekodiranje nije preterano veliki. Naravno, ta situacija će se vremenom promeniti kako Lenovo bude izbacivao nove modele u svojoj ponudi mobilnih telefona.

Iz tog razloga, dobro je da se najpre raspitate da li je vaš model Lenovo mobilnog aparata na listi podržanih modela.

Otključavanje Lenovo telefona

Da malo približimo temu dekodiranja, odnosno otključavanja, pa ćemo istaći da je ova usluga potrebna onda kada je telefon zaključan tako da može raditi samo na jednoj mreži, a na drugima ne. 

Ovo je normalna i uobičajena poslovna praksa svih velikih svetskih kompanija, pa i naših mobilnih operatera, čiji je cilj da se korisnici što duži vremenski period vežu za određenu kuću. Ipak, klijenti neretko žele da promene operatera, pa se obraćaju servisima radi usluge dekodiranja, odnosno, otključavanja telefona.

Dekodiranje Lenovo telefona se može izvršiti kada su oni zaključani na neku domaću ili na određenu inostranu mrežu. 

Ponekad je potrebno ostaviti vaš Lenovo mobilni telefon u servisu na dan ili dva, a to sve zavisi od modela telefona kao i načina dekodiranja.

Ipak, u najvećem broju slučajeva, otključavanje vašeg Lenova je moguće na licu mesta, kada dođete u servis.

Dekodiranje Lenovo telefona – iskustva

Postoji i varijanta da ne morate dolaziti lično u servis, i da se sve može završiti iz fotelje, odnosno putem e-maila i web bankinga.

Dekodiranje iz fotelje se vrši na osnovu fabričkih kodova. 

Najpre što je potrebno da uradite jeste da kontaktirate željeni servis mobilnih telefona, te da dostavite podatke o vašem Lenovu, kao što su tačan naziv i model vašeg telefona i IMEI broj.

IMEI broj obično ima 15-16 cifara i nalazi se na nalepnici ispod baterije vašeg Lenova, ali ga možete pronaći i u podešavanjima. IMEI broj je zapravo serijski broj telefona.

Nakon toga, servis vam odgovara da li je moguće otključavanje vašeg aparata. Ako jeste, biće vam poslata uplatnica koju bi trebalo regulisati, kao što smo naveli, putem web bankinga, ili uplatom u najbližoj pošti ili banci. 

Posle tridesetak minuta do sat vremana, od trenutka kada uplata legne, vama stiže potrebni fabrički kod, kao i uputstvo kako da ga primenite. Sve je veoma jednostavno i Lenovo će uskoro biti dekodiran, te će moći da radi na svim mrežama mobilnih operatera.

Dekodiranje Lenovo telefona – cena:

Da biste otključali vaš Lenovo telefon, potrebno je izdvojiti u proseku 2000 dinara, ali sve je u zavisnosti od modela aparata.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane