Dodaj firmu

Dekodiranje HTC telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje HTC telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje HTC telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje HTC telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje HTC telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Kada je potrebno dekodiranje HTC telefona? Možda ste uzeli HTC mobilni telefon uz ugovor i određeni paket kod jednog operatera, ali biste ipak želeli da koristite usluge neke druge mobilne mreže? Aparati uzeti na ovakav način, najčešće su zaključani na mrežu. Šta to zapravo znači?

Svaka velika kompanija, pa tako i naši operateri poput Telenora, MTS-a i VIP-a žele da svoje korisnike što duže zadrže kod sebe. U današnje vreme oštre konkurencije, svaki klijent je bitan. 

Sa druge strane, legalno je pravo svakog kupca mobilnog uređaja da bira mrežu čije će usluge koristiti. U tom slučaju, biće vam potrebno dekodiranje aparata kod profesionalnih servisa za mobilne telefone.

Dekodiranje HTC

Zaista nije preporučljivo da se sami igrate hakera. Jednostavno, vi stručno lice niste, i možete načiniti sebi veću štetu nego korist. Kasnije se sve to vraća preko vašeg novčanika, a to je nešto što niko od nas ne želi. 

Posao dekodiranja telefona je nešto što se može u najboljem slučaju završiti za desetak minuta pošto donesete svoj HTC u servis. 

Sa druge strane, moguće je da se ovaj postupak odradi i bez vašeg fizičkog prisustva, tako što ćete putem e-maila poslati servisu za mobilne telefone, određene podatke koji će biti traženi od vas. 

Na ovaj način dekodiranje se obavlja generisanjem potrebnih kodova za otključavanje na osnovu modela telefona i IMEI broja. 

Ovaj kod vi ćete dobiti putem elektronske pošte, ali pre toga morate na osnovu uplatnice, u najbližoj banci ili pošti ili koristeći usluge web bankinga, uplatiti iznos koji je potreban.

Mnogi ljudi ne znaju šta je to IMEI broj niti kako da ga pronađu u svom telefonu. Da biste došli do ovog broja, postoje dva načina: prvi je da IMEI broj pročitate ispod baterije vašeg HTC-a, a drugi način je da isti pronađete u podešavanjima telefona.

Pošto ste servisu saopštili IMEI broj, i izvršili uplatu, vama putem e-maila stižu uputstva kao i pomenuti kod za dekodiranje. Prateći savete, lako ćete izvršiti otključavanje svog ljubimca.

Dekodiranje HTC telefona – iskustva

Potrebno je da znate, da ovim postupkom nećete izgubiti garanciju na svoj uređaj, niti će nestati neke funkcije koje ste koristili. Isto važi i za sve podatke koji su pohranjeni u vašem HTC-u.

Birajte između dva načina da obavite dekodiranje – dolazak lično u servis, ili samostalno otključavanje, putem e-maila, u obe varijante dobićete funkcionalan telefon na način na koji ste želeli, odnosno osposobljen da radi u mreži po izboru.

Dekodiranje HTC telefona – cena:

Za uslugu dekodiranja HTC telefona potrebno je da izdvojite u rasponu od 1300 do 2400 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane