Dodaj firmu

Mg Mobile servis i dekodiranje Sony telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Dekodiranje Sony telefona

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Sony telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Sony telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje Sony telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje Sony telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje Sony telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Kome da se obratite kada vam zatreba dekodiranje Sony telefona? Zaključan Sony svakako nije ono što želite. Vama je potreban telefon koji će biti podjednako funkcionalan na svim mrežama. Kada je neki mobilni uređaj zaključan, to bi značilo da je verovatno uzet uz ugovor i određeni paket kod nekog od operatera. Operateri podešavaju telefon da može raditi samo u njihovoj mreži i to je praksa koja se koristi svuda u svetu. Razlog je jednostavan – što više korisnika koji će se zadržati što duže vreme.

Međutim, vaše zakonsko pravo jeste da modifikujete telefon po sopstvenoj volji. Shodno tome, dekodiranje je legalan postupak koji se obavlja u servisima mobilnih telefona. 

Otključavanje Sony mobilnih telefona

Korisnike obično muče neke nedoumice kada je reč o dekodiranju, pa ćemo pokušati da razjasnimo o čemu se tačno radi:

- prilikom dekodiranja ne gubite garanciju na svoj kupljeni uređaj;

- ne gube se nikakve funkcije na vašem telefonu;

- neće nestati važni podaci iz memorije, poput slika, video zapisa i slično;

- ni na koji način vaš Sony neće biti oštećen.

Kako se vrši dekodiranje Sony telefona?

Na dva načina:

- ličnim dolaskom u servis mobilnih telefona;

- dekodiranje putem fabričkog koda bez dolaska u servis.

Najpre ćemo objasniti prvi način. Kada dođete u servis i ponesete svoj Sony, od njegovog modela zavisi kojom brzinom će biti dekodiran. Ovaj postupak može potrajati i do dva dana, a može se obaviti i na licu mesta. 

Sa druge strane, ako se odlučite za dekodiranje putem fabričkog koda, potrebno je da saopštite IMEI broj i tačan naziv modela vašeg mobilnog telefona. IMEI broj je obično petnaestocifreni ili šesnaestocifreni serijski broj koji se nalazi na nalepnici ispod baterije telefona, a moguće ga je pronaći i u podešavanjima. 

Posle toga, kada bude potvrđeno da je moguće dekodirati vaš uređaj, stići će vam uplatnica sa dogovorenim iznosom koji bi trebalo da uplatite u najbližoj banci, pošti ili putem web bankinga.

Pošto legne uplata, u najkraćem roku biće vam dostavljen fabrički kod za dekodiranje Sony telefona, kao i uputstvo kako da to uradite, mada je procedura više nego jednostavna, i ne možete pogrešiti. 

Kada ukucate celu šifru, telefon će vas kratko obavestiti da je sada otključan. 

U praksi, 99% telefona je moguće dekodirati, ali kao što smo naveli, vreme za koje će to biti obavljeno, kao i cena koju je potrebno platiti, varira od modela do modela.

Dekodiranje Sony telefona – cena:

Ako je model vašeg Sony mobilnog telefona stariji od 2 godine, cena dekodiranja se kreće od 400 do 1300 dinara.

Prosečna cena je od 2000 do 2900 dinara, a putem fabričkog koda, cena je u proseku 6000 dinara, bez dolaska u servis.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane