Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

E-mobilni servis i zaštitne folije za mobilni

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Zaštitne folije za mobilni V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Kupi Mac - otkup i prodaja iphone telefona

Kupi Mac nudi Vam mogućnost da Vaš stari Apple uređaj zamenite za novi, brzo i jednostavno. Samo kod nas možete izvršiti trenutnu zamenu iPhone telefona, uz najbolje uslove u gradu. Takođe, nudimo veliki izbor opreme za sve Apple uređaje.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Lajtnet - prodaja iphone telefona

Uživajte u proverenom Apple kvalitetu po pristupačnoj ceni, posetite firmu Lajtnet na Vračaru. U našoj ponudi očekuju Vas uvek aktuelni modeli iPhone telefona i drugih Apple uređaja. Još jedna prednost koju nudimo je mogućnost zamene starog Apple uređaja za novi.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Zaštitne folije za mobilni MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

R Mobile shop - oprema i servis za mobilne telefone

R Mobile Shop nalazi se na Paliluli. U ponudi je veliki asortiman opreme za mobilne telefone; maske, punjači, slušalice, zvučnici.
Pročitaj više

Ilije Garašanina 22
Palilula, Beograd

Zaštitne folije za mobilni Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Zaštitne folije za mobilni Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Zaštitne folije za mobilni Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Zaštitne folije za mobilni SVE ZA MOB - SUPER MARKETIC

Firma SMART predstavlja vodeću firmu u segmentu prodaje opreme i delova za mobilne telefone i tablet uređaje.U ponudi je ubedljivo najveći izbor opreme odličnog kvaliteta po garantovano najnižim cenama u Srbiji.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 274
Zvezdara, Beograd

Zaštitne folije za mobilni 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Zaštitne folije za mobilni 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Balkanfone - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Cemu sluze zaštitne folije za mobilni? Svi volimo čist i sjajan ekran mobilnog telefona. Međutim, ako se igde otisci prstiju najlakše vide, to je upravo ekran našeg ljubimca. Zamislite, nanosite puder na lice i šminkate se, a neko vas zove i vi dohvatite mobilni; ili druga situacija, ručate, a telefon zvoni ili stiže neka notifikacija...

Pomislićete svi sada, da nije preporučljivo ukrasti nečiji telefon, jer biste bili lako uhvaćeni upravo po otiscima prstiju, naročito ako nemate naviku da redovno brišete ekran telefona. Šalu na stranu, niko ne voli aljkavost i neurednost, pa da bismo izbegli te neprijatne situacije, moramo kupiti zaštitnu foliju, koja će čuvati čistoću našeg malog prijatelja.

Zaštitne folije za mobilne telefone

Naravno da je ekran najvažniji kod telefona, jer nam on omogućuje jasnu sliku svega što želimo da vidimo. Pomenuto prljanje prstima je jedna nevolja, a druga je – grebanje. Neoprezan pokret noktom – i eto ružne brazde, tanke ili duboke, nebitno, ali onda će ta crta uvek biti preko svih slika i slova, te će vam korišćenje mobilnog telefona zaista biti otežano i više neće predstavljati zadovoljstvo.

Sve te situacije skraćuju vek samom telefonu. A vi ponovo i ponovo, iznova i iznova, čistite i čisitie, posle svakog korišćenja... Pa, kome ovo ne bi dosadilo? Rešenje se krije u zaštitnim folijama, koje se stavljaju preko ekrana.

Folije za mobilne

Možda ćete se sada zapitati, ako stavim foliju preko touch screen ekrana, da li će on biti jednako osetljiv? Odgovor je – da, folija nimalo ne umanjuje osetljivost vašeg ekrana. Sve će biti isto kao i da nemate foliju, osim što je vaš telefon zaštićen. Boje, kontrast, jačina i oštrina ekrana, sve je jednako dobro kao i da folije nema.

Sa druge strane, nije preporučljivo da foliju stavljate sami. Možda mislite da to nije neka prevelika mudrost, ali svaki posao traži znanje i iskustvo. Na primer, svaka folija odgovara određenom modelu telefona; stoga je potrebno tačno nacentrirati, folija ne sme odstupati ni za milimetar, jer u protivnom – to nije to, i telefon će delovati neuredno. Takođe, pre stavljanja folije, ruke moraju biti savršeno čiste, a specijalnom krpom se obriše ekran da ne ostanu bilo kakvi tragovi nečistoće i prašine. Tek onda se folija pažljivo postavlja. 

Folije za mobilne telefone – iskustva

Folija je zaista najfunkcionalnija zaštita. Obzirom na to da naši telefoni, koji su svi novije generacije, imaju ekrane visoke rezolucije, čak i najmanje ogrebotine ekrana su jako vidljive i dosta smetaju pri samom korišćenju uređaja. 

Kao što smo naveli, folije za mobilne su potpuno prozirne, da su sasvim neprimetne, debljine su obično oko jednog milimetra. Prodavnice mobilnih telefona nude i da se folija kreira po vašoj želji i meri aparata. Sečene su i oblikovane po dimenzijama i obliku ekrana, tako da se razlikuju za svaki model telefona.

Nije svejedno da li uzimate foliju za iPhone modele, ili foliju za ekran Samsung telefona, LG-a, foliju za HTC, Huawei, ili zaštitnu foliju za Blackberry telefone; folija za Lenovo mobilni ili Sony, Nokia telefone ili Alcatel ili Microsoft modele... 

Nemojte neprestano lickati vaš telefon i mučiti se, pri tome stalno strpeći od mogućih ogrebotina, jednostavno odaberite praktičnu foliju i rešili ste jedan veliki problem, jer su u pitanju „skupe igračke“ koje koristimo svakoga dana i u raznim situacijama.

Zaštitne folije za mobilni – cena:

Potrebno je izdvojiti od 500 do 700 dinara za zaštitne folije za mobilne telefone. Postavljanje folije se naplaćuje u proseku 100 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane