Dodaj firmu

Mg Mobile Xiaomi servis

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Xiaomi servis

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Beograd

E-mobilni Xiaomi servis

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Xiaomi servis MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Xiaomi servis Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Možda nikada niste čuli za Xiaomi mobilne telefone a kamoli Xiaomi servis? Ako je to slučaj – uskoro ćete čuti. Sa druge strane, ukoliko ste ljubitelj mobilnih aparata, tada zasigurno znate za ovu mladu kinesku kompaniju, čija je osnovna delatnost proizvodnja elektronike, a ono po čemu su najpoznatiji i prepoznatljivi to su smartfoni.

Xiaomi servis mobilnih telefona

Interesantno je da je ceo svet poludeo za ovom markom mobilnih uređaja, a jedan od osnovnih razloga zbog koga je to tako, jeste sjajan odnos između cene i kvaliteta. To bi značilo da za svoj novac dobijate zaista maksimalno, a to je upravo nešto što ljudi vole pri kupovini bilo čega, pa i telefona.

Popravka Xiaomi telefona

Ova kineska kompanija počela je sa radom 2010. godine, a svoj prvi telefon izbacuju godinu dana kasnije. Napredak im je bio veoma brz, pošto su 2018. god. stigli čak na četvrto mesto na svetu kada je reč o isporučenim mobilnim uređajima.

Servis Xiaomi telefona

Impresivan podatak je da je Xiaomi ušao u Ginisovu knjigu rekorda sa prodajom koja nije zapamćena ranije, a ona iznosi 2.1 mobilni telefon za svega dvanaest časova!

Osim što imaju sjajan i optimalan odnos cena naspram kvaliteta, Xiaomi radi na svom marketingu, pri čemu imaju moderan pristup. To bi značilo da pažljivo osluškuju želje, zahteve i potrebe korisnika, kao i sve nove ideje, trudeći se da svemu tome izađu u susret. To je jedna od tajni zbog čega njihova prodaja beleži vrtoglavi rast.

Popravljanje Xiaomi telefona

Cena je potpuno razumna za jednog prosečnog potrošača, pri čemu on dobija vrlo kvalitetan mobilni uređaj, i kada je reč o softveru i kada se radi o hardveru. Xiaomi telefoni su spremni za vrhunska dostignuća, jer imaju odličnu kombinaciju izuzetnih procesora i dosta RAM memorije.

Pri svemu tome, kompanija je obratila pažnju na izdržljivost baterije, tako da će vaš Xiaomi raditi glatko, pouzdano, sigurno.

Zamena stakla na Xiaomi telefonima

Ipak, nakon duže upotrebe, svakako će biti potreban servis i Xiaomi aparata, ma koliko da su kvalitni i dobri. Zamena stakla je jedna od najčešćih usluga koja se inače radi na svim telefonima, jer svi živimo veoma brzo, pa tako polomimo staklo, tj. ekran aparata, nakon čega nam on postaje neupotrebljiv dok se ne izvrši zamena.

Dekodiranje Xiaomi mobilnih telefona

Ukoliko je telefon zaključan na određenu mrežu, to znači da ne može da radi sa karticom drugog mobilnog operatera. Ovo se rešava dekodiranjem u odabranom servisu.

Xiaomi servis cena:

Cena servisiranja Xiaomi telefona zavisi od toga kakav kvar je u pitanju, stoga je veoma nezahvalno davati neke informacije unapred. Naša preporuka jeste da odnesete svoj mobilni aparat u obližnji servis Xiaomi uređaja, gde će serviser nakon pregleda i dijagnostike, moći da vam kaže u čemu je tačno kvar i koliko košta da se on otkloni, kako bi vam telefon radio kao i prvog dana kada ste ga kupili.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane