Dodaj firmu

Lenovo servis MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Lenovo servis Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Lenovo servis V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Servis mobilnih telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Lenovo servis Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Koji je najbolji Lenovo servis? Možda su mnogi od vas, naših čitalaca, imali laptop Lenovo, pa uvidevši koliko je Lenovo „zakon“ kada su računari u pitanju, poželeli su i mobilni telefon istog proizvođača. I naravno – nisu se razočarali, čak naprotiv. Odlične softverske karakteristike krase i telefon poput laptopa, kao i hardverske, u smislu pefektno stilizovanog telefona.

Još neke od prednosti su na strani Lenovo telefona zbog čega ljudi često biraju ovu marku kao svoj prvi izbor: baterija uglavnom traje duže, što je dobro ako ste velika pričalica, i korisnik zahtevnih igrica, te interneta i svih multimedijalnih sadržaja; i druga stvar je odlična kamera kod ovih aparata, koju kada probate, sve ostale će biti lošije.

Naravno, ni Lenovo mobilni telefon nije neuništiv, mada se to tako čini na početku našeg teksta, gde navodimo glavne prednosti. Može biti neka banalna situacija u pitanju, kao što je prosuta čaša vode preko touch screen-a ili pad telefona na beton.

Servis Lenovo mobilnih telefona

„Ništa nije dovoljno veliko i moćno da za njega nema leka“, kaže jedna stara izreka, pa tako i kada je bilo koji problem sa vašim Lenovo ljubimcem u pitanju. Važno je samo da ne pokušavate sami da rešite problem, ili da ga dajete u ruke nekom „stručnom licu“, koje zapravo to nije. Epilog svega toga samo može biti još veći kvar, koji zatim iziskuje više novca za otklanjanje, naročito ako se uzme u obzir da sat rada servisera iznosi u proseku oko hiljadu dinara.

Međutim, novac je mala stavka ako će popravka biti uspešna, i ako ćete se vratiti normalnom korišćenju vašeg mezimca. Kupovina novog mobilnog uređaja nije uvek ni jedino niti najbolje rešenje. Naprotiv – često je najskuplje.

Svaki touch screen se može zameniti, i svaki deo, ako je kojim slučajem, otkazao, može se nadoknaditi novim rezervnim originalnim delom. 

Korisnici često dolaze u servis jer im se telefon gasi, ponekad ne može da se puni, međutim, sve što je potrebno da znate jeste da se u servisima vrše sve vrste softverskih i hardverskih popravki.

Tako možete poželeti instalaciju kompletnog operativnog sistema, ili instaliranje nekog određenog programa; možda želite meni na srpskom jeziku radi lakšeg snalaženja prilikom korišćenja telefona; čest zahtev je i ubacivanje mapa u navigacije kao i otključavanje telefona.

Vaš Lenovo je na neki način i moderni spomenar – u njemu su slike vaših najdražih članova porodice, prijatelja, kolega, kućnih ljubimaca... Razni smešni video zapisi, ali i mnoge korisne informacije koje se tiču vašeg posla, na primer.

Ako se i desi da iz nekog razloga ove podatke izgubite, znajte da je to samo privremeno. Dolazak u profesionalni servis podrazumeva da će podaci biti vraćeni, zahvaljujući pre svega znanju, a zatim i profesionalnoj opremi zaposlenih u servisima mobilnih telefona.

I ukoliko je matična ploča vašeg Lenova neispravna, ako telefon neće da se uključi – sve se da rešiti, podaci će uskoro biti na vašem ekranu, a ono na šta se obavezuju zaposleni u servisima jeste maksimalno poštovanje privatnosti, bilo da dolazite kao fizičko lice ili kao kompanija. 

Na kraju, napomenućemo da skoro da i nema problema koji je nerešiv; složićemo se da vaš Lenovo mobilni telefon zaslužuje drugu šansu; stoga dozvolite mu da i dalje bude vaš verni pratilac 24 časa dnevno, tako što ćete ga opraviti u profesionalnom servisu.

Lenovo servis – cena:

Da bi vaš Lenovo mobilni telefon bio u punoj formi, potrebno je izdvojiti:

Instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara;

Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara; 

Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara;

Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara.

Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara. 

Jedan sat rada servisera biće naplaćen u proseku po ceni od 1000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane