Dodaj firmu

Interesuju vas iPhone polovni telefoni? Često postavljano pitanje je zašto su iOS i iPhone bolji od Androida i njihovih telefona? Kada govorimo o softveru, činjenica je da je korisnički interfejs koji se može naći na Apple iPhone uređaju (iOS) zapravo jedan od najjednostavnijih operativnih sistema koji postoje u mobilnim uređajima. 

Apple iPhone je od 2007. pa do danas sinonim za kvalitet. iPhone je uvek dobijao nove i kvalitetne materijale koji su deo hardvera. Apple, recimo, samo jednom godišnje osvežava svoju proizvodnu liniju, a ponekad i ređe. Možda se pitate zašto je to dobro? Iz razloga što, kada kupite najnoviji iPhone u tom trenutku, znate da će on biti najnoviji cele naredne godine i da ne postoji bolji iOS uređaj od toga koga držite u ruci.

Polovni iPhone telefoni

Danas je imati ovakav telefon stvar prestiža, naročito među mladim ljudima. Čak i deca u osnovnoj školi žele iPhone uređaj. Kao što se vidi iz našeg teksta, u pitanju su zaista vredni aparati, koji ne koštaju malo, pa ih stoga nije lako ni priuštiti. 

U prodavnicama koje se bave prodajom polovnih iPhone telefona, ima uređaja koji su sasvim novi, ili se vode pod „stari jedan dan“. Često na sebi još uvek imaju foliju, a vi ćete biti prvi koji će uključiti telefon. 

Dešava se da ljudi dobiju na poklon iPhone, a da već imaju jedan, ili im to nije omiljeni model, pa se odlučuju da isti daju u otkup. Naravno, čim telefon izađe iz prodavnice, on više nije nov, i dobija zvanje polovnog, iako u stvari, nije korišten. 

Sve to omogućava drugim kupcima da dođu do svog iPhone telefona po nešto povoljnijoj ceni od tržišne.

iPhone prodaja

Naravno, što je telefon stariji, ali ako je još uvek pod garancijom i njegova cena je niža. Pošto se radi o visoko kvalitetnim uređajima, i ukoliko su bili u upotrebi godinu dana, kada kupite takav telefon, to vas neće ometati da vodite duge razgovore, igrate zahtevne igrice, te da surfujete internetom, bez bojazni da će se iPhone ugasiti, jer je baterija slaba. 

Ako volite Apple telefone, pogledajte modele Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5S...

iPhone zamena

Pretpostavimo da imate stari model Apple telefona, i sada želite noviji model, ali koji je korišten. U prodavnicama mobilnih telefona koji se bave prodajom polovnih aparata, možete pronaći bogatu ponudu, i uz doplatu, za svoj stari iPhone dobiti noviji model.

U obrnutoj situaciji, ako imate sasvim nov iPhone i nije vam potreban, već želite drugačiji i manje zahtevan telefon, uvek možete zameniti uređaj u specijalizovanoj prodavnici, i u ovom slučaju, razlika u ceni će biti isplaćena vama.

iPhone u ruci, želja je mnogih ljudi, a prodavnice polovnih uređaja su jedan od načina da ostvarite taj svoj san.

iPhone polovni – cena:

Cene se kreću od 105 evra za Apple iPhone 4 32GB, koji je star 16 meseci, preko 150 evra za Apple iPhone 5 16GB koji je korišten jednu godinu, zatim 385 evra za Apple iPhone 6 16GB, koji je upotrebljavan par meseci, sve do 839 evra za Apple iPhone 6s 128GB, koji se vodi pod star jedan dan…

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Idi na vrh strane