Dodaj firmu

OTKUP mobilnih telefona (064/9876543)

KUPUJEMO mobilne telefone, tablete, laptopove, smart televizore, dslr fotoaparate i objektive, konzole i video igre, akcione kamere, pametne satove, luksuzne švajcarske satove.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10E (YUBC)
Novi Beograd, Beograd

Dobri telefoni - otkup Iphone

Maćoni Iphone telefoni - vrsimo otkup i prodaju Iphone mobilnih telefona i Apple uredjaja. Ukoliko zelite da kupite dobar polovan Iphone ili Mac racunar ili da prodajte vas Apple uredjaj pozovite i raspitajte se na nase kontakt telefone.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Lajtnet - prodaja iphone telefona

Uživajte u proverenom Apple kvalitetu po pristupačnoj ceni, posetite firmu Lajtnet na Vračaru. U našoj ponudi očekuju Vas uvek aktuelni modeli iPhone telefona i drugih Apple uređaja. Još jedna prednost koju nudimo je mogućnost zamene starog Apple uređaja za novi.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

E-mobilni servis iPhone polovni mobilni telefoni

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Kupi Mac - otkup i prodaja iphone telefona

Kupi Mac nudi Vam mogućnost da Vaš stari Apple uređaj zamenite za novi, brzo i jednostavno. Samo kod nas možete izvršiti trenutnu zamenu iPhone telefona, uz najbolje uslove u gradu. Takođe, nudimo veliki izbor opreme za sve Apple uređaje.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

iPhone polovni Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

iPhone polovni Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

iPhone polovni Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

iPhone polovni 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

iPhone polovni 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

OBG servis i otkup telefona

Servis, prodaja i otkup mobilnih telefona. Popravka konzola za igrice. Brza i efikasna popravka istog dana u Beogradu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 209
Voždovac, Beograd

Interesuju vas iPhone polovni telefoni? Često postavljano pitanje je zašto su iOS i iPhone bolji od Androida i njihovih telefona? Kada govorimo o softveru, činjenica je da je korisnički interfejs koji se može naći na Apple iPhone uređaju (iOS) zapravo jedan od najjednostavnijih operativnih sistema koji postoje u mobilnim uređajima. 

Apple iPhone je od 2007. pa do danas sinonim za kvalitet. iPhone je uvek dobijao nove i kvalitetne materijale koji su deo hardvera. Apple, recimo, samo jednom godišnje osvežava svoju proizvodnu liniju, a ponekad i ređe. Možda se pitate zašto je to dobro? Iz razloga što, kada kupite najnoviji iPhone u tom trenutku, znate da će on biti najnoviji cele naredne godine i da ne postoji bolji iOS uređaj od toga koga držite u ruci.

Polovni iPhone telefoni

Danas je imati ovakav telefon stvar prestiža, naročito među mladim ljudima. Čak i deca u osnovnoj školi žele iPhone uređaj. Kao što se vidi iz našeg teksta, u pitanju su zaista vredni aparati, koji ne koštaju malo, pa ih stoga nije lako ni priuštiti. 

U prodavnicama koje se bave prodajom polovnih iPhone telefona, ima uređaja koji su sasvim novi, ili se vode pod „stari jedan dan“. Često na sebi još uvek imaju foliju, a vi ćete biti prvi koji će uključiti telefon. 

Dešava se da ljudi dobiju na poklon iPhone, a da već imaju jedan, ili im to nije omiljeni model, pa se odlučuju da isti daju u otkup. Naravno, čim telefon izađe iz prodavnice, on više nije nov, i dobija zvanje polovnog, iako u stvari, nije korišten. 

Sve to omogućava drugim kupcima da dođu do svog iPhone telefona po nešto povoljnijoj ceni od tržišne.

iPhone prodaja

Naravno, što je telefon stariji, ali ako je još uvek pod garancijom i njegova cena je niža. Pošto se radi o visoko kvalitetnim uređajima, i ukoliko su bili u upotrebi godinu dana, kada kupite takav telefon, to vas neće ometati da vodite duge razgovore, igrate zahtevne igrice, te da surfujete internetom, bez bojazni da će se iPhone ugasiti, jer je baterija slaba. 

Ako volite Apple telefone, pogledajte modele Apple iPhone 6s Plus, Apple iPhone 6s, Apple iPhone 6, Apple iPhone 5S...

iPhone zamena

Pretpostavimo da imate stari model Apple telefona, i sada želite noviji model, ali koji je korišten. U prodavnicama mobilnih telefona koji se bave prodajom polovnih aparata, možete pronaći bogatu ponudu, i uz doplatu, za svoj stari iPhone dobiti noviji model.

U obrnutoj situaciji, ako imate sasvim nov iPhone i nije vam potreban, već želite drugačiji i manje zahtevan telefon, uvek možete zameniti uređaj u specijalizovanoj prodavnici, i u ovom slučaju, razlika u ceni će biti isplaćena vama.

iPhone u ruci, želja je mnogih ljudi, a prodavnice polovnih uređaja su jedan od načina da ostvarite taj svoj san.

iPhone polovni – cena:

Cene se kreću od 105 evra za Apple iPhone 4 32GB, koji je star 16 meseci, preko 150 evra za Apple iPhone 5 16GB koji je korišten jednu godinu, zatim 385 evra za Apple iPhone 6 16GB, koji je upotrebljavan par meseci, sve do 839 evra za Apple iPhone 6s 128GB, koji se vodi pod star jedan dan…

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane