Dodaj firmu

Mg Mobile servis i dekodiranje LG telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Dekodiranje LG telefona

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Dekodiranje LG telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje LG telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje LG telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje LG telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje LG telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Dekodiranje LG telefona je potrebno ukoliko je on podešen da radi samo u jednoj mreži, a mi iz nekog razloga želimo da se prebacimo kod drugog mobilnog operatera. Svuda u svetu je dobra poslovna praksa da se klijenti vezuju za jednu kuću tako što se telefon zaključa i može da radi samo u toj jednoj mreži.

Sa druge strane, zakonsko pravo svakog kupca telefona jeste da ima mogućnost da bira kako će podesiti svoj telefon i čije će usluge koristiti. U tom smislu je dekodiranje telefona legalan postupak koji se sprovodi u našoj zemlji.

Ovo je bilo malo objašnjenje za sve neverne Tome, a u daljem tekstu ćemo vam rastumačiti kako da najlakše otključate svog LG mobilni aparat.

Otključavanje LG telefona

LG bije glas da su kooperativni kada je o dekodiranju reč. Šalu na stranu, da bi se ovaj postupak završio, potrebno je svega pet minuta. Naravno, kada to radi stručno lice. U protivnom, ako vi sami pokušavate i pet sati, samo ćete napraviti haos i na kraju nećete rešiti ništa, osim što ćete platiti više. Razlog za to je jednostavan – posao dekodiranja je potrebno prepustiti profesionalcima a ne da se mi igramo hakera.

Ljude često brine, da li će ovim postupkom otključavanja telefona možda izgubiti dvogodišnju garanciju na isti. Garantni list nam svima omogućava da se osećamo sigurnije, ali razloga za brigu nema jer se dekodiranjem garancija ne gubi.

Druga dilema jeste da li se LG oštećuje na neki način ili mu se gube neke funkcije ili podaci? Opet je odgovor negativan, možete se opustiti, jer je ovo „bezopasna“ procedura, koja ne nanosi nikakvu štetu, već samo dobijate korist, u smislu da imate telefon koji sada može raditi u bilo kojoj mreži.

Daljinsko dekodiranje LG telefona

I bez vašeg fizičkog prisustva u servisu mobilnih telefona, moguće je završiti ovaj posao. Možda se pitate kako? Veoma jednostavno. Najpre se e-mailom obratite željenom servisu, te date detaljne podatke o svom mobilnom telefonu, kao što je model, IMEI broj... Stručno lice će izvršiti proveru da li se vaš telefon može dekodirati, ali to je više rutinska procedura jer se u praksi 99% uređaja uspešno otključava. 

Potom, biće vam poslata uplatnica sa dogovorenim iznosom koju bi trebalo uplatiti u banci, pošti ili putem web bankinga. Nakon što legne uplata, u roku od najčešće pola sata, vama stiže kod koji je potreban za otključavanje vašeg LG-a. Pri tome dobićete i detaljna uputstva kako to da uradite, a svakako ćete biti uspešni jer je postupak veoma jednostavan.

Na kraju, samo ćemo objasniti šta je IMEI broj i kako da ga pronađete na vašem LG-u. IMEI je serijski broj telefona koji se nalazi na nalepnici ispod baterije. Drugi način da doznate ovaj broj jeste da otkucate *#06# na tastaturi vašeg LG telefona ili da IMEI broj pronađete u podešavanjima aparata. Taj broj sadrži obično 15-16 cifara. 

Dekodiranje LG telefona – cena:

Cena za uslugu otključavanja LG telefona u proseku se kreće oko 2000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane