Dodaj firmu

E-mobilni servis i punjači za mobilne telefone

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Punjači za mobilne telefone V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Kupi Mac - otkup i prodaja iphone telefona

Kupi Mac nudi Vam mogućnost da Vaš stari Apple uređaj zamenite za novi, brzo i jednostavno. Samo kod nas možete izvršiti trenutnu zamenu iPhone telefona, uz najbolje uslove u gradu. Takođe, nudimo veliki izbor opreme za sve Apple uređaje.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Lajtnet - prodaja iphone telefona

Uživajte u proverenom Apple kvalitetu po pristupačnoj ceni, posetite firmu Lajtnet na Vračaru. U našoj ponudi očekuju Vas uvek aktuelni modeli iPhone telefona i drugih Apple uređaja. Još jedna prednost koju nudimo je mogućnost zamene starog Apple uređaja za novi.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Balkanfone - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

MB mobil shop servis i prodaja mobilnih telefona i opreme

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Punjači za mobilne telefone neophodni su za rad telefona. Da bi mobilni telefon to i bio, odnosno da bi mogao svuda gde i mi, mora imati bateriju napunjenu strujom. A to se postiže upotrebom punjača. Mnogi ljudi ne znaju da je dobar punjač od presudne važnosti za vek trajanja baterije.

Verovatno ste svi vi čuli za slučajeve gde je loš punjač „spržio“ telefon. To su punjači koji nisu originalni, kupljeni su po nekim smešnim cenama, a tom prilikom vi ste neodgovoran vlasnik skupog uređaja, ako ste ga priključili na nešto neprovereno.

Punjači za mobilne

Punjači su zapravo, veoma bitan dodatak za svaki mobilni telefon. Nije loše uvek ga imati pri ruci, jer smart telefoni zaista „gutaju“ snagu baterije, pa će vam punjač možda zatrebati i na poslu, ili u automobilu, na primer.

Svi mi koristimo, putem mobilnog telefona, razne multimedijalne sadržaje, gledamo TV program i filmove, surfujemo internetom, igramo zahtevne igrice, vodimo duge razgovore... Iz svih tih razloga, punjači su nam neophodni tokom celog dana, jer nikada ne znamo kada će telefon pokazati da je ostalo još samo 10% baterije.

Kućni punjači AAA za mobilne telefone

Ovakve punjače svako od nas ima i koristi. Ukoliko ne znate koji je punjač najbolji za vaš  telefon, pravilan savet uvek možete dobiti u prodavnicama opreme za mobilne telefone.

Kućni punjači za mobilne telefone

Ovo je druga vrsta punjača za mobilne aparate, tako da bez obzira od kog je proizvođača vaš telefon i koji je model, prodavnice mobilnih telefona i dodatne opreme imaju širok izbor originalnih modela. 

Jako je važno istaći da su punjači atestirani i sa garancijom. 

Auto punjači za mobilne telefone na izvlačenje

Kao što ime govori, ovo je punjač koji ćete koristiti u vašem automobilu. Ponekad možete biti danima na putovanju, a telefon vam je uvek potreban. Ovo je jedan dodatak u vašim kolima koji vam omogućava da brzo i jednostavno napunite svoj mobilni telefon i dok ste u pokretu. 

Zašto se zove auto punjač na izvlačenje? Iz tog razloga što je napravljen tako da se kabal izvlači iz samog punjača, što je vrlo značajno, jer zauzima manje prostora u kaseti automobila.

Auto punjači sa spiralnim kablom za mobilne telefone

Ponovo govorimo o punjenju mobilnog telefona dok ste u pokretu. U odnosu na gore pomenuti auto punjač, ovde je razlika u tome što auto punjač poseduje kvalitetni spiralni kabal. Ovakav punjač garantuje veoma brzo punjenje vašeg telefona,  a ono što je najvažnije jeste da su svi punjači atestirani i da dolaze sa garancijom. 

Za svaki mobilni telefon, nebitno od kog proizvođača ili koji je model u pitanju, može se naći odgovarajući originalni punjač: kućni punjači za iPhone, punjači za Samsung mobilne telefone, auto punjači za Blackberry, kućni punjači za LG, punjači za Sony mobilne, auto punjači za HTC i Huawei, punjači za Nokia mobilne telefone, Microsoft, auto punjači za Lenovo mobilne, kućni punjači za Alcatel mobilne telefone...

Futrolu ili foliju, možete imati ali i ne morate, mada je uvek poželjno, ali punjač je zaista neophodan, jer bez njega je mobilni telefon „mrtav“. Da biste uživali u korišćenju svog ljubimca, ali i da biste sprečili neželjene štetne posledice, kupujte isključivo originalne punjače sa garancijom u prodavnicama mobilnih telefona.

Punjači za mobilne telefone – cena:

Cene se kreću u rasponu od 390 dinara do 2990 dinara za Sony prenosni punjač za mobilni telefon.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane