Dodaj firmu

Dečije igračke Dexy Co

Kao jedan od najvećih uvoznika i distributera najpopularnijih igračaka za decu „Dexy Co“ je stvorio prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja.
Pročitaj više

Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Novi Beograd, Beograd

OBG servis i otkup telefona

Servis, prodaja i otkup mobilnih telefona. Popravka konzola za igrice. Brza i efikasna popravka istog dana u Beogradu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 209
Voždovac, Beograd

Trotineti za decu su oduvek bili popularni, i ako se prisete roditelji sadašnjih klinaca, znaće da su ih i oni vozili. Jednostavno, veoma je zanimljivo, kada stavite jednu nogu na trotinet, to jest na mesto koje je predviđeno za to, a drugom nogom se odupirete od podloge, i tako gurate sebe napred, dostižući određenu brzinu.

Trotineti verovatno nikada neće izgubiti na svojoj popularnosti.

Dečiji trotineti

U skladu sa napred navedenom konstatacijom, možemo da kažemo i činjenicu da se sada prave električni trotineti, pa ih voze i stariji sugrađani a ne samo deca.

Ipak, za decu se najčešće kupuju obični trotineti, koji se pokreću snagom mišića.

Trotinet za decu

Trotineti za decu su prikazani u raznim veb šopovima, tako da sa svojim mališanima možete da pogledate šta je to što bi njima najviše odgovaralo. Postoje zaista različiti modeli.

Trotinet za devojčice

Devojčice često žele da imaju sve ono što i dečaci, u smislu igračaka, pa nije retkost da zažele i da voze trotinet. Postoje modeli koji su namenjeni baš klincezama, i koji su na takav način dizajnirani. Oni su obično nekih drugih boja, kao što su crvena, roze, pink i slično, tako da ih to odvaja od trotineta za dečake.

Trotinet za dečake

Trotineti za dečake su više sportskog izgleda, dok su modeli za devojčice možda više elegantnog dizajna. Dečaci su smeliji, pa vole nešto bržu vožnju, i često se i takmiče ko je brži u ovoj vožnji.

Trotineti za decu prodaja

Ako nameravate da svoje dete obradujete trotinetom, tada je najbolje da sve informacije prikupite preko interneta, tj. da pogledate web shopove. Ovi veb shopovi su jako lepo osmišljeni, tako da su na njima prikazani svi modeli.

Trotineti za bebe

Pored ostalih, tu su trotineti i za bebe, i njihova uloga može da bude i ta što će bebe lakše da prohodaju, ako imaju trotinet da ga guraju. Naravno, trebalo bi uvek paziti kada beba gura trotinet, kako to radi, odnosno, budite uvek u neposrednoj blizini.

Električni trotineti za decu

Električni trotineti su osvojili svet, tako da su popularni i oni modeli za decu. Njihova cena je nešto viša, ali će se vaše dete neizmerno obradovati. Naravno, bitno je da obučite dete kako da ovaj trotinet koristi, s obzirom na to da on može da razvije nešto veću brzinu od običnog trotineta.

Polovni trotineti za decu

Ako želite da uštedite, tada ćete kupiti originalne, ali polovne i dobro očuvane trotinete za decu. Informišite se o svim detaljima, pre nego što obavite kupovinu polovnog trotineta.

Trotineti za decu cena

Cena trotineta za decu varira, od najjednostavnijih modela koji su sa najpovoljnijom cenom, do skupljiv varijanti kao što su električni trotineti. Trotineti za bebe su jeftiniji, a naravno, na cenu će uticati kakav je model u pitanju kao i vaša odluka da li birate novi trotinet za decu ili onaj model koji je već korišten.

*Cene su prikazane samo orijentaciono. Za sve bliže i preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na istoj stranici našeg portala na kojoj upravo čitate ovaj informativni tekst o temi.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane