Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

E-mobilni servis Huawei polovni telefoni

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Otkup mobilnih telefona 065/22 22 125

Prodajte ili zamenite Vaš Android, iPhone ili neki drugi model telefona, pozovite Otkup mobilnih telefona NB Mobile Shop. Pored realne procene, nudimo i najbolju cenu otkupa, a isplata novca se vrši odmah. Takođe, vršimo otkup telefona sa mreže, kao i Sony PS konzola.
Pročitaj više

Novi Beograd
Novi Beograd, Beograd

Huawei polovni telefoni Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Huawei polovni telefoni Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Huawei polovni telefoni Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Huawei polovni telefoni 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Huawei polovni telefoni 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

OBG servis i otkup telefona

Servis, prodaja i otkup mobilnih telefona. Popravka konzola za igrice. Brza i efikasna popravka istog dana u Beogradu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 209
Voždovac, Beograd

Interesuju vas Huawei polovni telefoni? Huawei telefoni su sasvim fit – odnosno, čim uzmete neki model u ruke, primetićete koliko je izuzetno tanak. To može biti svega 6, 5 milimetara, ali to ni po čemu ne umanjuje nijednu karakteristiku niti funkcionalnost ovih smart telefona.

Kada jednom počnete da koristite Huawei, dobićete potpuno iskustvo sa pametnim telefonima, posle koga ništa više neće biti isto. To je sve iz razloga, što se Huawei trudi da sa svojim uređajima unapredi korisničko iskustvo, a to se postiže na više načina.

Huawei polovni telefoni – iskustva

Na primer, postoje modeli Huawei telefona koji imaju zakrivljeno kućište koje je nalik na kap vode. Utisak snažnog prirodnog i tečnog dizajna, rezultat je divno balansirane zakrivljenosti koja perfektno staje u vašu ruku. 

Sa druge strane, razni modeli Huawei telefona nude mogućnost pravljenja panoramskih selfija, što znači da se možete lepo uslikati sa spektakularnom panoramskom pozadinom. Da li se nalazite na moru, planini, ili bilo gde u prirodi, oko Huawei kamere će uhvatiti i najsitnije detalje oko vas, pored vaših nasmejanih lica.

Razumljivo, uređaji sa ovakvim performansama su namenjeni ljudima sa dubljim džepom, ali prodavnice polovnih telefona stvaraju tu neophodnu ravnotežu, odnosno da i ljudi koji žele kvalitet u svakom smislu, za manje novca mogu doći do istog.

Polovni Huawei telefoni

Kod mnogih Huawei modela, možete pronaći infracrvene filtere od plavog stakla, na prednjem i zadnjem sočivu, što sve omogućava da i u uslovima lošeg osvetljenja, vaše fotografije budu oštre, sa jasnim bojama i detaljima.

Često ćete pronaći telefone, koji su „stari jedan dan“, odnosno, nekorišćeni su dati u otkup. Tako da vi možete biti prvi koji će telefon pustiti u rad, a isto tako i prvi skinuti zaštitne folije sa ekrana. Identično je kao da ste i prvi vlasnik, pošto ga isti nije ni uključio. 

Sa druge strane, ostvaruje se ušteda, koja nikome nije beznačajna, pošto ne govorimo o niskim cenama.

Huawei prodaja

Prilikom otkupa telefona, proverava se njegovo opšte stanje kao i ispravnost. Telefoni stari preko dve godine retko se otkupljuju ili ne uopšte, što vama kao kasnijem kupcu osigurava ispravan uređaj sa urednim garantnim listom.

Sitne mane polovnih Huawei telefona mogu biti u estetskom smislu, koje se raznim maskama mogu sakriti, a vama omogućiti kupovinu po nižoj ceni, mada to uopšte i ne mora da bude slučaj, telefon može i vizuelno biti besprekoran.

Huawei zamena

Uvek je moguća zamena telefona, na primer, stari model Huawei za neki super nov; u tom slučaju ćete izvršiti doplatu, i telefon je vaš, za mnogo manje novca, nego da kupujete na klasičan način, bez zamene.

Ako imate odličan model, ali iz nekog razloga vam nije potreban i želite skromniji, i ta varijanta je moguća, pa će vam razlika za vaš Huawei biti isplaćena prilikom zamene.

Možda želite Huawei P8, Huawei Honor7, Huawei P8 Lite, Huawei Ascend G630, Huawei Y6, Huawei Ascend G620S, Huawei Ascend Y550, Huawei Y5, Huawei Y625, Huawei G7...

Huawei nudi nove doživljaje u korišćenju telefona, ne propustite te avanture, dok pri tome štedite vaš novac, a dobijate perfektan uređaj. 

Huawei polovni telefoni – cena:

Cene se kreću od 30 evra za Huawei Ascend Y330, star jednu godinu, preko 90 evra za Huawei Y625, koji je nekorišćen, zatim, 260 evra za Huawei P8 16GB, koji je star jedan mesec, sve do 360 evra za Huawei P8 16GB, koji je nekorišćen.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane