Dodaj firmu

Zamena flet kabla BS Mobile

BS Mobile servis i prodaja mobilnih telefona nalazi se u ulici Miloša Trebinjca 7, u Pančevu. Sve na jednom mestu - servis i prodaja novih i polovnih mobilnih telefona i prateće opreme.
Pročitaj više

Miloša Trebinjca 7
Pančevo

Zamena flet kabla Mobilni svet Pančevo

Servis i prodaja mobilnih telefona Mobilni svet Pančevo - Servis svih vrsta mobilnih telefona, prodaja novih i polovnih telefona, kompletna dodatna oprema za mobilni telefon.
Pročitaj više

Vojvode Radomira Putnika 22
Pančevo

Kako se radi zamena flet kabla? Postoje razni kvarovi koji se mogu desiti na mobilnim telefonima, a neispravan flet kabal je jedan od njih. Uvek je dobro znati servise koji vrše zamenu flet kabla na svim modelima mobilnih uređaja.

Može se reći da je ovo veoma čest kvar i to kod takozvanih slajder mobilnih telefona ili onih koji su na preklop. Ukoliko vam se ovo dogodi, manifestovaće se tako što će vam nestati slika na displeju, ili će se dešavati povremeni prekidi. 

To se može dogoditi iako je LCD displej ispravan, odnosno nije ni napukao niti je polomljen. 

Šta vam se još može dogoditi uslet neispravnog flet kabla? Na ekranu mogu vam se razlivati boje, moguće je da cela tastatura odbija da radi, ili da neki od tastera ne reaguju... Naravno da vas sve ovo sprečava da koristite mobilni telefon i to iskustvo čini prilično frustrirajućim ili čak nemogućim.

Šta je flet kabal?

Ovo je kabal koji povezuje displej telefona sa matičnom pločom, pa je sasvim logično, ako se ta veza naruši ili prekine, da telefon neće raditi kako treba.  Flet kabal je tanka providna folija, odnosno deo koji povezuje dva dela telefona koji su na preklop ili slajd. 

Pošto vi svoj telefon često otvarate i zatvarate, može doći do prekida flet kabla na slajd i preklop telefonima. Kod nekih servisa čija je specijalnost zamena flet kabla, ova usluga je veoma povoljna.

Kako se radi zamena flet kabla?

Vi sami, ako biste pokušali da otvorite telefon i da zamenite ovaj deo, našli biste se u čudu, jer je to zapravo jednostavna procedura, ali je ne može uraditi laik, već samo stručno lice. 

Stoga je neophodno da vaš mobilni uređaj donesete u odabrani servis, gde će se zamena flet kabla veoma brzo rešiti, a vaš ljubimac ponovo će biti u funkciji. 

Flet kabal se jednostavno rutinski zameni, i to najčešće prilikom samog dolaska, a nekada se završi u toku radnog dana. 

Profesionalni servisi za mobilne telefone raspolažu velikim izborom flet kablova, za sve vrste i modele mobilnih telefona, pa su u mogućnosti da vam izađu u susret bilo koji aparat da imate.

Ljudi obično vole da znaju cenu kao i za koje vreme će biti obavljena ova intervencija. Može se reći da su neki flet kablovi veoma laki za promeniti, dok kod drugih je sama zamena nešto komplikovanija, pa je shodno tome potrebno više vremena a i cena je nešto viša. 

Naravno, uvek bitnu ulogu igra koji model telefona vi imate, pa da biste dobili konkretnu informaciju, potrebno je da pozovete servise mobilnih telefona i raspitate se o detaljima.

Zamena flet kabla – cena:

Cene se kreću u rasponu od 1500 do 1900 dinara, ali sve zavisi od modela telefona, stariji modeli imaju niže cene i obratno. Takođe, na cenu utiče i vreme koje je potrebno za zamenu flet kabla.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane