Dodaj firmu

Mg Mobile Sony servis

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Sony servis MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Sony servis Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Sony servis V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Sony servis Viktor Mob

Nabavite sve za Vaš telefon na jednom mestu, posetite prodavnicu mobilnih telefona Viktor Mob 1 u Bulevaru. Pored uvek aktuelnih modela telefona, u okviru našeg servisa nudimo sve vrste popravki, kao i širok asortiman prateće opreme po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 194
Zvezdara, Beograd

Belville Mob Shop prodaja i servis mobilnih telefona

Jedan od najsavremenijih servisa u Beogradu, Belville Mob Shop nudi profesionalan servis za sve modele telefona vodećih svetskih proizvođača, uz upotrebu originalnih delova. Osim toga, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14g, lok 1, (zgrada Maslačak)
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih telefona IV phone

Servis mobilnih telefona IV phone je pravo mesto gde možete brzo i efikasno da rešite svaki problem u radu Vašeg telefona. Naš iskusni tim je specijalizovan za rad sa vodećim brendovima telefona koji su dostupni na našem tržištu. Takođe, vršimo otkup i zamenu telefona.
Pročitaj više

Nemanjina 36, Resavska 34 (preko puta SKC a)
Savski venac, Beograd

Sony servis Viktor Mob

Servis mobilnih telefona Viktor Mob nudi sve za Vaš telefon na jednom mestu: servisiranje, prodaja telefona uvek aktuelnih modela, kao i širok asortiman prateće opreme. Pored mobilnih telefona, vršimo i servisiranje računara vodećih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Dubrovačka 2a
Zemun, Beograd

Sony servis Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Sony servis Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Koji je najbolji Sony servis? Ako od mobilnog telefona želite nešto više – za vas su Sony modeli. Korisnici operativnog sistema Android obično se žale da im baterija traje kratko i da telefon često mora biti na punjaču. Da bi predupredio ovaj problem, Sony u svojoj ponudi predstavlja telefone čija baterija ima produžen vek trajanja, i tako zvani, Baterry STAMINA režim, koji funkcioniše tako što se isključuju pozadinske funkcije koje nisu korišćene, na primer, WiFi mreža, i na taj način telefon može bez punjenja raditi i do dva dana duže. 

Kada birate Sony, dobijate telefon sa ekranom zavidne veličine i visoke rezolucije, tanak aparat, lagan i moćnih softverskih karakteristika. Međutim, svaka moćna mašina može da se pokvari, pa tako i vaš Sony. Srećom, postoji „lekar“ za te boljke, a to je serviser u odabranom servisu mobilnih telefona.

Servis Sony telefona

Korisnici obično žele da znaju koliko će koštati popravka njihovog mezimca. Međutim, to najčešće nije moguće reći dok se mobilni aparat ne testira i ne otvori. Ljudi ponekad žele takve informacije i preko telefona. Iz tog razloga neki servisi ne naplaćuju uslugu dijagnostikovanja kvara, dok sama procedura popravke traje najkraće moguće vreme, a obično je to do 24 časa.

Ukoliko je potrebno ugraditi neki deo, a pošto se koriste samo originalni rezervni delovi, nekada se mora kratko sačekati da se on nabavi. Profesionalci u servisima znaju da vam je telefon neophodan, stoga će se on kod svog „doktora“ zadržati što je kraće moguće.

Kvarovi ili problemi zbog kojih se Sony donosi kod servisera su:

- instalacija softvera

- reparacija stakla

- instaliranje srpskog menija i programa po želji

- otključavanje telefona

- ubacivanje mapa u navigacije

- zamena rezervnih delova...

Servis Sony telefona – spašavanje izgubljenih podataka

Skoro nijedan podatak nije zauvek izgubljen. Čak ni onda kada je permanentno obrisan. Iz tog razloga, izgubljene podatke nazvaćemo – privremeno nestalim. 

Stručna lica servisa za popravku mobilnih telefona, znaju koliko je to veliki stres kada izgubite važne informacije, ili vam nestanu drage uspomene. Ljude ponekad hvata panika zbog toga, ali je potrebno znati da se sve može rešiti, uz znanje i opremu koju poseduju serviseri. Zaštita privatnosti podataka se podrazumeva i to je strogo poštovana procedura, bilo da vaš Sony donosite u servis kao fizičko lice ili kao kompanija.

Po nekim statistikama, procenat uspešnosti u rešavanju problema sa mobilnim aparatima penje se čak do 99 posto, stoga nema razloga da vaš Sony ostane pokvaren i da negde u ćošku skuplja prašinu, oporavak vašeg ljubimca je izvestan ako ga prepustite u ruke profesionalaca.

Sony servis – cena:

Da bi Sony bio kao nov, potrebno je izdvojiti za sledeće usluge:

Instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara;

Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara;

Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara;

Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara. 

Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara.

Ako serviser radi na vašem Sony-ju sat vremena, biće vam naplaćeno 1000 dinara u proseku.  

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane