Dodaj firmu

Viper - Samsung servis

Zamena ekrana i reparacija stakala na mobilnim telefonima Samsung i iPhone u Beogradu.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 91
Novi Beograd, Beograd

Mg Mobile servis i Samsung servis

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

E-mobilni Samsung servis

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Samsung servis MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

TITAN Servis Mobilnih Telefona

TITAN Servis mobilnih telefona nalazi se na Voždovcu. Od usluga na raspolaganju su sve usluge brzog servisa; zamena ekrana, reparacija, ekrana,zamena zvučnika, zamena mikrofona, otkup telefona i prodaja opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 125
Voždovac, Beograd

Samsung servis Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Samsung servis V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Samsung servis Viktor Mob

Nabavite sve za Vaš telefon na jednom mestu, posetite prodavnicu mobilnih telefona Viktor Mob 1 u Bulevaru. Pored uvek aktuelnih modela telefona, u okviru našeg servisa nudimo sve vrste popravki, kao i širok asortiman prateće opreme po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 194
Zvezdara, Beograd

Belville Mob Shop prodaja i servis mobilnih telefona

Jedan od najsavremenijih servisa u Beogradu, Belville Mob Shop nudi profesionalan servis za sve modele telefona vodećih svetskih proizvođača, uz upotrebu originalnih delova. Osim toga, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14g, lok 1, (zgrada Maslačak)
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih telefona IV phone

Servis mobilnih telefona IV phone je pravo mesto gde možete brzo i efikasno da rešite svaki problem u radu Vašeg telefona. Naš iskusni tim je specijalizovan za rad sa vodećim brendovima telefona koji su dostupni na našem tržištu. Takođe, vršimo otkup i zamenu telefona.
Pročitaj više

Nemanjina 36, Resavska 34 (preko puta SKC a)
Savski venac, Beograd

Samsung servis Nano Mobil

Nano Mobil je dobro poznato mesto u Zemunu na kome možete brzo, kvalitetno i povoljno rešiti svaki problem vezan za Vaš mobilni telefon. Pored popravke uređaja, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme, kao i otkupom i zamenom telefona, po najboljim cenama.
Pročitaj više

Zmaj Jovina 20
Zemun, Beograd

Samsung servis Viktor Mob

Servis mobilnih telefona Viktor Mob nudi sve za Vaš telefon na jednom mestu: servisiranje, prodaja telefona uvek aktuelnih modela, kao i širok asortiman prateće opreme. Pored mobilnih telefona, vršimo i servisiranje računara vodećih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Dubrovačka 2a
Zemun, Beograd

Samsung servis Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Samsung servis Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar Samsung servis? Moramo priznati da smo svi mi pomalo zaljubljeni u svoj mobilni telefon. A kako i ne bismo, kada ga sa toliko pažnje biramo, izdvojimo značajnu sumu novca da bismo ga kupili, a onda ga mazimo i pazimo, što nam sve bude višestruko vraćeno.

Mobilni telefoni su „multripraktik“ uređaji, koji mogu skoro sve: umesto alarma, bude vas ujutru; imaju kalendar sa važnim događajima; poseduju mali milion različitih aplikacija; moguće je gledanje TV-a, filmova, surfovanje internetom, pravljenje odličnih fotografija i selfija, te video zapisa; i na samom kraju, da spomenemo i vođenje dugih razgovora i slanje poruka, putem mobilne mreže ili besplatno, putem interneta.

Shodno svemu tome, život se u današnje vreme bez mobilnog aparata ne da ni zamisliti, ali šta ćemo ako se naš ljubimac pokvari? Mesta za paniku nema, tu su specijalizovani servisi koji vrše popravke vaših telefona.

Servis Samsung telefona

Samsung je omiljena marka mobilnog aparata velikom broju ljudi. Lep dizajn i veoma dobar softver, neki su od glavnih razloga zašto se ljudi odlučuju za modele ovog proizvođača. 

Sa druge strane, pozitivna korisnička iskustva i tradicija, razlog su više za izbor broj jedan kada je Samsung u pitanju.

Ali, kao i sve na svetu, i dobar telefon može se pokvariti. Kvarova ima mnogo, od prolivene čaše sa vodom preko ekrana, do raznih ogrebotina, te pada telefona...

Samsung servis – iskustva

Ukoliko je potrebno zameniti neki deo, na raspolaganju će vam biti originalni delovi za vaš Samsung. Možda vam je potrebna instalacija softvera, ili reparacija stakla?

Ljudima je često potrebno ubacivanje mapa u navigacije, otključavanje telefona, te instaliranje srpskog menija i programa po želji.

Samsung servis – spasavanje podataka

Svi mi u svom telefonu čuvamo drage uspomene. Nekada se desi da neku važnu fotografiju greškom izbrišemo, i sve bismo dali da možemo da je vratimo, ali mislimo da je bespovratno izgubljena.

Situacija ipak nije beznadežna, naprotiv – rešiva je, jer specijalizovani servisi za Samsung mobilne telefone poseduju znanje kao i svu neophodnu opremu koja je potrebna da se vrate podaci na vaš telefon. Ovo je moguće izvesti i u slučaju kada niste vi sami brisali, već je uređaj otkazao.

Bez obzira na to da li je vaš Samsung ispravan ili ne, moguće je spasiti: listu poziva, slike i video materijal, SMS, Viber, WhatsApp, Facebook i Messenger poruke; vaše E-mail-ove, zatim razne podatke iz aplikacija, istoriju internet pregleda, listu korišćenih WiFi mreža, lokacije, podatke iz Dropbox-a... Kao i sve drugo što je možda vama važno, možete zahtevati da se vrati na vaš mobilni telefon.

Pošto nam mobilni telefoni pružaju toliko zadovoljstva, kada im se nešto neželjeno dogodi, na nama je da im pružimo adekvatnu negu, kako bi nastavili efikasno da nam služe, kao i do sada.

Samsung servis – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za popravku vašeg Samsunga, zavisi od prirode kvara, upotrebljenih delova i vremena koje serviser provede radeći. Radni sat servisera je oko 1000 dinara u proseku; Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara; Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara; Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara; instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara; Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane