Proverite ponudu i saznajte koji je iPHONE SERVIS najpovoljniji

Izaberite neki od servisa za mobilne telefone gde mozete raditi popravku APPLE TELEFONA

Maćoni telefoni - otkup Iphone

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

Maćoni Iphone telefoni - vrsimo otkup i prodaju Iphone mobilnih telefona i Apple uredjaja. Ukoliko zelite da kupite dobar polovan Iphone ili Mac racunar ili da prodajte vas Apple uredjaj pozovite i raspitajte se na nase kontakt telefone.
Pročitaj više

Lajtnet - servis iphone telefona

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Ukoliko Vam je potrebna brza i pouzdana popravka iPhone telefona, servis Lajtnet je prava adresa za Vas. Posebno ističemo da smo jedna od prvih firmi u Beogradu koja je počela sa servisiranjem Apple uređaja primenjujući najnovija tehnološka dostignuća.
Pročitaj više

MB mobil shop servis i prodaja mobilnih telefona i opreme

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

TITAN Servis Mobilnih Telefona

Vojvode Stepe 125
Voždovac, Beograd

TITAN Servis mobilnih telefona nalazi se na Voždovcu. Od usluga na raspolaganju su sve usluge brzog servisa; zamena ekrana, reparacija, ekrana,zamena zvučnika, zamena mikrofona, otkup telefona i prodaja opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na IPHONE SERVIS

Zaštitna stakla Full glue za sve modele mobilnih telefona
1000 800
Zaštitna stakla Full glue za sve modele mobilnih telefona AKCIJA ističe za 6h 53m 23s Pročitaj više
Kućni punjač PD Fast charger 20W 3A za iPhone 11/12 lightning beli HQ - HIT CENA!
2400 2000
Kućni punjač PD Fast charger 20W 3A za iPhone 11/12 lightning beli HQ - HIT CENA! AKCIJA ističe za 6h 53m 23s Pročitaj više
Pogledajte sve kupone (+2)

Simphone Servis Mobilnih Telefona

Mirijevski venac 16a
Zvezdara, Beograd

Simphone servis mobilnih telefona se bavi servisiranjem, otkupom i prodajom polovnih mobilnih telefona, kao i prodajom dodatne opreme za sve vrste mobilnih telefona. Servisiramo u najkraćem roku i na licu mesta. Pored ovih usluga pružamo usluge servisa računara, laptopova, tableta i play station konzola.

Moj Servis 011 servis mobilnih telefona

Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC
Novi Beograd, Beograd

Vaš telefon je Vaša desna ruka i mi to znamo. Zato smo Vam obezbedili brz i pouzdan servis svih vrsta mobilnih uređaja uz garancije na svoj rad

Gold Mobil +

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.

V&A mobile - servis mobilnih telefona

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.

Servis i oprema za mobilne telefone Bulevar Viktor Mob

Bulevar Kralja Aleksandra 194
Zvezdara, Beograd

Nabavite sve za Vaš telefon na jednom mestu, posetite prodavnicu mobilnih telefona Viktor Mob 1 u Bulevaru. Pored uvek aktuelnih modela telefona, u okviru našeg servisa nudimo sve vrste popravki, kao i širok asortiman prateće opreme po povoljnim cenama.

Servis mobilnih telefona IV phone

Nemanjina 36, Resavska 34 (preko puta SKC a)
Savski venac, Beograd

Servis mobilnih telefona IV phone je pravo mesto gde možete brzo i efikasno da rešite svaki problem u radu Vašeg telefona. Naš iskusni tim je specijalizovan za rad sa vodećim brendovima telefona koji su dostupni na našem tržištu. Takođe, vršimo otkup i zamenu telefona.

Nano Mobil

Zmaj Jovina 20
Zemun, Beograd

Nano Mobil je dobro poznato mesto u Zemunu na kome možete brzo, kvalitetno i povoljno rešiti svaki problem vezan za Vaš mobilni telefon. Pored popravke uređaja, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme, kao i otkupom i zamenom telefona, po najboljim cenama.

Belville Mob Shop prodaja i servis mobilnih telefona

Jurija Gagarina 14g, lok 1, (zgrada Maslačak)
Novi Beograd, Beograd

Jedan od najsavremenijih servisa u Beogradu, Belville Mob Shop nudi profesionalan servis za sve modele telefona vodećih svetskih proizvođača, uz upotrebu originalnih delova. Osim toga, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme po najpovoljnijim cenama u gradu.

Pupin Electronics servis mobilnih telefona

Pera Ćetkovića 35a, Karaburma
Palilula, Beograd

Pouzdan i siguran servis svih vrsta mobilnih telefona, tableta i računara, uz obezbeđene rezervne delove i garanciju

Royal Mobil servis mobilnih telefona

Bulevar Kralja Aleksandra 488/a, lok 5
Zvezdara, Beograd

Royal Mobil servis mobilnih telefona nalazi se u Beogradu. Rešavanje svih vrsta popravki, zamene ekrana, zamena zvučnika, mikrofona, prodaja opreme za mobilne telefone.

Servis mobilnih telefona Extreme servis

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice

Doktor Mobil Servis mobilnih telefona

Kralja Milana 15
Vračar, Beograd

Bavimo se popravkom, dekodiranjem, servisiranjem, prodajom novih i otkupom starih mobilnih telefona. Mi smo Servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Naša deviza je brze popravke – kratki rokovi.

Viktor Mob servis i oprema za mobilne telefone

Dubrovačka 2a
Zemun, Beograd

Servis mobilnih telefona Viktor Mob nudi sve za Vaš telefon na jednom mestu: servisiranje, prodaja telefona uvek aktuelnih modela, kao i širok asortiman prateće opreme. Pored mobilnih telefona, vršimo i servisiranje računara vodećih svetskih proizvođača.

Servis mobilnih telefona Vukovic

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.

Balkanfone - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Stevana Brakusa 6, Beograd
Čukarica, Beograd

Trazite dobar iPhone servis? Za mnoge pripadnike mlađe generacije, imati najnoviji model Apple telefona jeste stvar prestiža. Dešava se da čak i deca u najranijem uzrastu požele iPhone. To nije samo telefon, u smislu u kome se nekada ta reč upotrebljavala. Vaš iPhone je deo vašeg stila, ličnog imidža, on posredno govori o vama, vašem ukusu kao i o tome koliko držite do sebe. 

Naravno, gore navedene karakteristike odnose se na ljude koji vole tehniku, ali njima je ovaj tekst ponajviše i namenjen, zar ne?

Kada govorimo o softveru, ovde umesto Androida  nailazimo na iOS, za koji mnogi kažu da je pravi „šminkerski softver“.

Servis iPhone telefona

Interesantno je da Apple izbaci samo jednu liniju telefona za godinu dana, pa čak i ređe. Možda se pitate zašto je to dobro ili je možda loše? Odgovor je da je veoma dobro u smislu, da model iPhone koga budete kupili, biće vam najnoviji barem 365 dana, i operativni sistem koji imate, najbolji je, od njega trenutno nema boljeg. 

Sve to mami ljude da se lakše odluče za iPhone, pored ostalih pogodnosti. Međutim, i pored kvalitetnog hardvera i softvera, i Apple telefonima se dešava da se pokvare, na bilo koji način. Tada u pomoć priskaču specijalizovani servisi mobilnih telefona.

Servis Apple telefona

Interesantno je da je iOS najlakši mogući operativni sistem, koga svako može jednostavno i lako da savlada. A to je ono što je i najvažnije, jer smart telefoni nisu pravljeni i namenjeni za doktore nauka, već sa sasvim obične ljude.

Međutim, ipak se dešava da ponekad greškom izgubimo neke važne podatke, kao što su: poruke, istorija internet pregledanja, lista poziva, te svima nama omiljene fotografije i video zapisi... 

Često se pri tome dogodi da je iPhone van funkcije i da vi mislite da vam nema spasa. To ipak, i na sreću - nije tačno. Jer, specijalizovani servisi za mobilne telefone, pružaju usluge spasavanja podataka, uz pomoć svog znanja i odgovarajuće opreme. Pa tako praktično, ne postoji skoro ništa što se ne može spasiti i ponovo vratiti na vaš ekran.

Svakako se pitate šta se dešava sa poverljivošću podataka? Zaštita podataka je strogo poštovana procedura, privatnost je osigurana svim klijentima, kako fizičkim licima, tako i kompanijama koji se obrate iPhone profesionalnim servisima.

Možda je vašem iPhone telefonu oštećen ekran, pa će biti potrebna reparacija; zatim, kompletna instalacija softvera ili instaliranje programa po želji i srpskog menija, što se veoma često traži.

Korisnici se obraćaju i iz razloga da im se otključa ekran, ubace mape u navigacije, kao i da se zamene određeni delovi, originalnim rezervnim delovima, ako je to neophodno.

iPhone je na neki način, čuvar naših uspomena, naš verni pratilac svakoga dana, i u svim situacijama. Stoga, najmanje što možete da učinite, pre nego što ga zamenite nekim novim telefonom, jeste da izvršite popravku vašeg iPhone u ovlašćenom servisu, čime ste mu svakako produžili životni vek, a pre svega na vaše lično zadovoljstvo.

iPhone servis – cena:

Cena za popravku odnosno servisiranje vašeg iPhone, zavisi od vrste kvara i toga šta vam je potrebno od instaliranja, pa se cene kreću od:

Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara; 

Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara; 

Instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara;

Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara;

Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara.

Radni sat servisera se naplaćuje u proseku 1000 dinara + cena rezervnog dela.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.