Dodaj firmu

Mg Mobile servis i dekodiranje BlackBerry telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Dekodiranje BlackBerry telefona

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Dekodiranje BlackBerry telefona Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Dekodiranje BlackBerry telefona V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Dekodiranje BlackBerry telefona MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Dekodiranje BlackBerry telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Dekodiranje BlackBerry telefona Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Ko nudi dekodiranje BlackBerry telefona? BlackBerry je telefon veoma autoritativnog izgleda, koji se zbog svoje pouzdanosti i dizajna dopada ponajviše poslovnim ljudima. Neretko ovakvi modeli telefona stižu i iz inostranstva. Obično se tada dešava da BlackBerry ne može da se koristi u domaćim mrežama, jer je zaključan. Šta to znači?

Zaključan telefon može raditi samo na toj mreži, a ta poslovna praksa je uobičajena kod svih velikih svetskih operatera, pa tako i kod naših, MTS-a, VIP-a i Telenora. Cilj toga jeste da se klijenti vežu za određenu kuću, te da joj što duže ostanu verni. Razlog je oštra konkurencija koja vlada u današnje vreme, pa je svaki korisnik bitan.

Otključavanje BlackBerry telefona

Interesantna stvar je koliko ljudi vole da budu sami svoj majstor. Ili, svoj BlackBerry daju nekom nestručnom licu, koje napravi veću štetu nego korist. Šta to zapravo znači?

Svi znamo da kada, na primer, pokušavamo da podignemo novac sa bankomata, i ne možemo se setimo svog koda, pa probamo više puta, u jednom trenutku će nas bankomat blokirati, upravo zbog previše neuspelih pokušaja – prešli smo limit.

Takva ista situacija je i sa otključavanjem vašeg BlackBerry-a. Ako neko pogrešno pokušava 10 puta, i stalno unosi neispravan kod, u tom slučaju se BlackBerry nepovratno zaključava. Sada situaciju jedino može da reši profesionalni servis, ali to vama pravi bespotrebne troškove. Sa druge strane, nećete moći da uređaj koristite kako želite, pa ste prinuđeni da se obratite za pomoć.

Naš topli savet jeste da se stručnom osoblju u servisima obratite odmah, bez samostalnih akcija i avantura.

Dekodiranje BlackBerry telefona – iskustva

Da se kratko nadovežemo na prethodnu priču – za BlackBerry na kome je pokušavano deset puta neuspešno da se unese kod,  kaže se da je „ispucan counter“. Ukoliko je reč o modelima BlackBerry telefona od 7000 do 9000, ovakva situacija je rešiva.

Na sajtu servisa koji se bave ovom vrstom usluge, uvek su istaknuti modeli BlackBerry-a koji su podržani. Ipak, taj spisak nikada nije konačan, jer se stalno pojavljuju novi modeli. Iz tog razloga, čak i ako ne vidite svoj model na spisku, uvek je preporučljivo da pozovete servis ili da pošaljete e-mail, da biste se precizno informasali o mogućnostima dekodiranja.

Kako se vrši dekodiranje BlackBerry telefona?

Uvek možete da odlučite da dekodiranja obavite iz fotelje, tako što će vam putem e-maila biti poslat fabrički kod koji je potrebno da ukucate da biste otključali telefon.

Procedura je da najpre proverite da li je dekodiranje moguće, potom da saopštite tačan naziv modela kao i IMEI broj, na osnovu čega će vam biti poslat fabrički kod nakon što legne vaša uplata. Obično se čeka od pola sata do sat vremena, nekada i malo duže.

Sa druge strane, dolaskom u servis, finansijski ćete povoljnije proći a i sam proces otključavanja teče brže.

Važno je napomenuti, da se dekodiranjem BlackBerry telefona ne gubi garancija, ne možete izgubiti podatke iz memorije, niti bilo kakve funkcije. Ovom procedurom neće se ni na koji način oštetiti vaš uređaj.

Pošto BlackBerry prijavi da je dekodiran, sada ga možete koristiti po svojoj želji.

Dekodiranje BlackBerry telefona – cena:

U proseku, cena se kreće oko 2000 dinara, a sve u zavisnosti od modela i vremena potrebnog za dekodiranje.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane