Dodaj firmu

Mg Mobile Blackberry servis

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Blackberry servis

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Blackberry servis MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Blackberry servis Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Blackberry servis V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Blackberry servis Viktor Mob

Nabavite sve za Vaš telefon na jednom mestu, posetite prodavnicu mobilnih telefona Viktor Mob 1 u Bulevaru. Pored uvek aktuelnih modela telefona, u okviru našeg servisa nudimo sve vrste popravki, kao i širok asortiman prateće opreme po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 194
Zvezdara, Beograd

Belville Mob Shop prodaja i servis mobilnih telefona

Jedan od najsavremenijih servisa u Beogradu, Belville Mob Shop nudi profesionalan servis za sve modele telefona vodećih svetskih proizvođača, uz upotrebu originalnih delova. Osim toga, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14g, lok 1, (zgrada Maslačak)
Novi Beograd, Beograd

Blackberry servis Viktor Mob

Servis mobilnih telefona Viktor Mob nudi sve za Vaš telefon na jednom mestu: servisiranje, prodaja telefona uvek aktuelnih modela, kao i širok asortiman prateće opreme. Pored mobilnih telefona, vršimo i servisiranje računara vodećih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Dubrovačka 2a
Zemun, Beograd

Blackberry servis Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Blackberry servis Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Koji je najbolji Blackberry servis? Evo jednog telefona koga ćemo najčešće naći prislonjenog na uvo raznih biznismena, advokata, političara i svih onih koji se tako osećaju. To nije ni čudo, kad je Blackberry jedan tako, usudićemo se reći, telefon autoritativnog izgleda. On to postiže time što je poslovno koncipiran, a kvalitet i pouzdanost su još neki razlozi koji ga stavljaju na prvo mesto kada telefon za sebe biraju poslovni ljudi.

Blackberry je vremenom promenio svoj imidž, pa je ispratio trendove koji se tiču touch screen-a, pretvorivši se u mobilni aparat unapređenih i softverskih i hardverskih karakteristika.

Možda ste uz pomoć vašeg Blackberry-a sklopili mnoge važne poslove, ugovorili niz poslovnih sastanaka, ostvarili velike profite? Sada ste i emotivno vezani za njega, što nije ni čudo, kada je on sa vama 24 časa dnevno, kao verni poslovni asistent. 

Ipak, može doći trenutak kada je vašem poslovnom asistentu potrebno bolovanje i lekarski pregled,  pa ćete morati da ga odnesete u servis za mobilne aparate.

Servis Blackberry telefona

Naravno, ništa nije večno ni neuništivo. Ekran može da se zagrebe ili polomi, ali u tome nema neke velike razlike – u oba slučaja ga ne možete koristiti i potreban vam je nov touch screen. Dobra vest je da se oni lako menjaju u profesionalnim servisima, kao i ako je potrebno ugraditi neki drugi deo, koji obavezno dolazi sa garancijom od šest meseci ili godinu dana.

I na sve druge usluge biće vam dat garantni list, zbog čega možete biti sigurni u kvalitetno izvršene usluge. Cena dijagnostike kvara kod mnogih servisa je besplatna, jer se zaista cena popravke ne može reći dok se „pacijent“ Blackberry ne otvori i ne testira.

Interesantna je činjenica da stručna lica u servisu pre ugradnje rezervnog dela, najpre isti testiraju, tako da možete 100% biti sigurni u ispravnost onoga što je ugrađeno u vaš Blackberry. 

Posle izvršene popravke, telefon se ispituje kako radi, i kada zadovolji sve kriterijume, možete ga i preuzeti. Vreme potrebno za popravku je obično oko 24 časa, može biti i kraće, ili malo duže, ako je potrebno nabaviti neki deo koji trenutno nije na lageru.

Pretpostavimo da kao poslovni čovek, uvek imate bitne informacije u svom mobilnom telefonu. A šta ako ti podaci nestanu?

Blackberry – spašavanje podataka

Podaci su nestali – ali samo privremeno, dok ih stručna lica u servisu, koristeći profesionalnu opremu, kao i svoje znanje, ponovo ne vrate na ekran vašeg Blackberry-a. Pri tome ne morate brinuti o svojoj privatnosti, jer je zaštita podataka strogo poštovana procedura. Ne postoji skoro ništa što se ne može spasiti, samo je potrebno da sami to ne pokušavate, već da se odmah obratite stručnim licima.

Uz pomoć vašeg Blackberry-a možete obaviti još mnogo važnih razgovora, ugovoriti mnogo značajnih poslova, pa ko ovako vernom i vrednom asistentu ne bi pružio drugu šansu, time što će ga popraviti u ovlašćenom servisu?

Blackberry servis – cena:

Za različite usluge, potrebno je izdvojiti različite iznose novca, na primer:

Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara;

Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara.

Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara; 

Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara; 

Instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara.

Za cenu jednog sata rada servisera, potrebno je platiti u proseku 1000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane