Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

E-mobilni servis i futrole za mobilne telefone

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Futrole za mobilne telefone V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Kupi Mac - otkup i prodaja iphone telefona

Kupi Mac nudi Vam mogućnost da Vaš stari Apple uređaj zamenite za novi, brzo i jednostavno. Samo kod nas možete izvršiti trenutnu zamenu iPhone telefona, uz najbolje uslove u gradu. Takođe, nudimo veliki izbor opreme za sve Apple uređaje.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Lajtnet - prodaja iphone telefona

Uživajte u proverenom Apple kvalitetu po pristupačnoj ceni, posetite firmu Lajtnet na Vračaru. U našoj ponudi očekuju Vas uvek aktuelni modeli iPhone telefona i drugih Apple uređaja. Još jedna prednost koju nudimo je mogućnost zamene starog Apple uređaja za novi.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Futrole za mobilne telefone MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Futrole za mobilne telefone Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Futrole za mobilne telefone Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Futrole za mobilne telefone Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Futrole za mobilne telefone 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Futrole za mobilne telefone 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Balkanfone - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Futrole za mobilne telefone su najbolja zastita za vas telefon. Mobilni telefon, iako je svima nama omiljena „igračka“, on je zapravo igračka koja je veoma skupa. Stoga bi se trebalo „igrati“ veoma pažljivo. Neretko naši najmlađi žele da odigraju igrice ili pogledaju crtać sa You Tube, pa telefon lako mogu zaprljati, umazati i slično.

Sa druge strane, pošto je mobilni telefon uvek sa nama, u žurbi i gužvi, na poslu ili prilikom drugih aktivnosti, uvek ga možemo udariti ili ogrebati...

Futrole za mobilne telefone upravo tome služe: da zaštite vašeg skupog ljubimca, a vama da omoguće da budete bezbrižni prilikom korišćenja.

Futrola za mobilni

Drugačiji naziv im je torbice za mobilne telefone. U bogatoj ponudi prodavnica mobilnih telefona, možete pronaći raznu dodatnu opremu za vaše mezimce. 

Futrola za mobilni zaštitiće aparat od svih mogućih oštećenja koja mogu nastati. Napravljene su od kvalitetnih materijala, i dugo će vas služiti jer su veoma izdržljive. 

Ono što je bitno naglasiti jeste da vi ne možete imati telefon za koji ne postoji torbica ili futrola, što će reći da se izrađuju da odgovaraju svim tipovima aparata. Sa druge strane, i estetika je zadovoljena, pa ćete pronaći futrole u svim bojama i dezenima.

Ne brinite ako imate extra velik telefon ili neki manji model, futrole se nude u svim veličinama koje su pogodne za sve marke i tipove mobilnih aparata.

Torbice za mobilne telefone

Dovoljno je da samo navedete koji telefon imate, i već će vam biti predstavljeno nekoliko različitih varijanti torbica. 

Spomenimo i bočne futrole, kožne futrole, futrole na izvlačenje, futrole za pojas, što je naročito zanimljivo ako ste veoma aktivni a telefon vam je uvek potreban i važno je da bude pri ruci.

Tako možete pronaći futrole za Samsung mobilne telefone, futrole za iPhone, zatim torbice za Nokia mobilne, HTC, Huawei, futrole za LG telefone, futrole za Sony mobilne aparate, Lenovo futrole za mobilne, torbice za Blackberry, Alcatel futrole za mobilne telefone, futrole za Microsoft telefone...

Futrole za mobilne telefone – iskustva

Spomenućemo futrole za dame, koje su tako dizajnirane da se dopadnu pripadnicama lepšeg pola i da se uklope u njihov celokupni stajling. 

Zatim, silikonske torbice, veoma su praktične i popularne, a tu su i bočne futrole koje poseduju magnet; kožne futrole izrađene su od glatke kože vrhunskog kvaliteta i poseduju prolaz za kaiš, ili imaju fleksibilnu spojnicu za kaiš. 

Razni drugi modeli torbica omogućavaju svojim oblikom najpre zaštitu vašeg uređaja, a pri tome nude i interesantan dizajn, kao što su stilizovane futrole, koje mogu biti sa cirkonima, zatim u oblicima raznih životinjica (majmun, zec, panda...), torbice sa zastavama...

Izbor je zaista širok, a vašem ljubimcu je svakako potrebna zaštita, jer je dovoljna i najmanja nepažnja pa da zadobije neku ružnu ogrebotinu ili oštećenje, što nikako ne želite.

Futrole za mobilne telefone – cena:

Cene se kreću u rasponu od 199 din. pa sve do 499 dinara za kožne torbice.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane