Dodaj firmu

Futrole za mobilne telefone su najbolja zastita za vas telefon. Mobilni telefon, iako je svima nama omiljena „igračka“, on je zapravo igračka koja je veoma skupa. Stoga bi se trebalo „igrati“ veoma pažljivo. Neretko naši najmlađi žele da odigraju igrice ili pogledaju crtać sa You Tube, pa telefon lako mogu zaprljati, umazati i slično.

Sa druge strane, pošto je mobilni telefon uvek sa nama, u žurbi i gužvi, na poslu ili prilikom drugih aktivnosti, uvek ga možemo udariti ili ogrebati...

Futrole za mobilne telefone upravo tome služe: da zaštite vašeg skupog ljubimca, a vama da omoguće da budete bezbrižni prilikom korišćenja.

Futrola za mobilni

Drugačiji naziv im je torbice za mobilne telefone. U bogatoj ponudi prodavnica mobilnih telefona, možete pronaći raznu dodatnu opremu za vaše mezimce. 

Futrola za mobilni zaštitiće aparat od svih mogućih oštećenja koja mogu nastati. Napravljene su od kvalitetnih materijala, i dugo će vas služiti jer su veoma izdržljive. 

Ono što je bitno naglasiti jeste da vi ne možete imati telefon za koji ne postoji torbica ili futrola, što će reći da se izrađuju da odgovaraju svim tipovima aparata. Sa druge strane, i estetika je zadovoljena, pa ćete pronaći futrole u svim bojama i dezenima.

Ne brinite ako imate extra velik telefon ili neki manji model, futrole se nude u svim veličinama koje su pogodne za sve marke i tipove mobilnih aparata.

Torbice za mobilne telefone

Dovoljno je da samo navedete koji telefon imate, i već će vam biti predstavljeno nekoliko različitih varijanti torbica. 

Spomenimo i bočne futrole, kožne futrole, futrole na izvlačenje, futrole za pojas, što je naročito zanimljivo ako ste veoma aktivni a telefon vam je uvek potreban i važno je da bude pri ruci.

Tako možete pronaći futrole za Samsung mobilne telefone, futrole za iPhone, zatim torbice za Nokia mobilne, HTC, Huawei, futrole za LG telefone, futrole za Sony mobilne aparate, Lenovo futrole za mobilne, torbice za Blackberry, Alcatel futrole za mobilne telefone, futrole za Microsoft telefone...

Futrole za mobilne telefone – iskustva

Spomenućemo futrole za dame, koje su tako dizajnirane da se dopadnu pripadnicama lepšeg pola i da se uklope u njihov celokupni stajling. 

Zatim, silikonske torbice, veoma su praktične i popularne, a tu su i bočne futrole koje poseduju magnet; kožne futrole izrađene su od glatke kože vrhunskog kvaliteta i poseduju prolaz za kaiš, ili imaju fleksibilnu spojnicu za kaiš. 

Razni drugi modeli torbica omogućavaju svojim oblikom najpre zaštitu vašeg uređaja, a pri tome nude i interesantan dizajn, kao što su stilizovane futrole, koje mogu biti sa cirkonima, zatim u oblicima raznih životinjica (majmun, zec, panda...), torbice sa zastavama...

Izbor je zaista širok, a vašem ljubimcu je svakako potrebna zaštita, jer je dovoljna i najmanja nepažnja pa da zadobije neku ružnu ogrebotinu ili oštećenje, što nikako ne želite.

Futrole za mobilne telefone – cena:

Cene se kreću u rasponu od 199 din. pa sve do 499 dinara za kožne torbice.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Idi na vrh strane