Dodaj firmu

Maske za mobilne telefone su sastavni deo svakog telefona.

Spreda – veliki, sjajan ekran. Pozadi – originalna maska! 

Ovako većina nas zamišlja savršen mobilni telefon. Maska nije samo tu iz razloga da nam pruži svoju zaštitnu ulogu, o čemu ćemo pisati malo kasnije u tekstu.

Maska predstavlja vaš imidž, vaš stil. Poruka koju prezentujete svetu i društvu, putem maske na mobilnom telefonu, mnogo toga govori o vama, vašoj ličnosti i stavovima. Da ne govorimo o ukusu i smislu za estetiku, što se podrazumeva.

Maske za mobilne telefone – iskustva

Zaista, nije svejedno šta ćete staviti na svoj mobilni aparat, pogotovo kada se zna da su to veoma skupi uređaji koji se ne kupuju svakoga dana.

Stoga, veoma je važno da odaberete masku koja je izuzetno visokog kvaliteta izrade. One savršeno naležu na vaš mobilni telefon, i zaista nije bitno od kog je proizvođača sam aparat, niti koji je model, jer postoje adekvatni modeli maski za sve tipove telefona.

Maske mogu imati postojanu boju koja je identična originalu, a što se same ugradnje maske tiče, i taj deo posla bi trebalo da prepustite profesionalcima. U prodavnici u kojoj kupujete ovaj deo opreme za vašeg mezimca, izvršiće se i ugradnja maske.

Osnovna uloga maske je zaštita, odnosno ona štiti vaš telefon od mogućeg grebanja i prljanja; ukoliko vam vaš ljubimac ispadne na pod, maska će amortizovati pad i verovatno će sve proći bez oštećenja. Bez maske, upotreba skupih mobilnih telefona, svakako bi bila rizičnija, a vi ne biste bili sasvim opušteni.

Da biste bili sigurni u kvalitet, uz kupljenu masku za mobilni telefon, dobićete i garanciju.

Maske za mobilne aparate

Ponekad se postavlja pitanje, u moru različitih ideja, kako odabrati pravu masku za svoj mobilni telefon?

Recimo, kada se bliži Dan zaljubljenih, veoma je zanimljivo da uparite svoju masku sa maskom vašeg voljenog bića, na primer, maske On i Ona, ili sa motivima brčića i otiskom usana...

Ako ste vatreni navijač, onda bi maska trebalo da bude u tom fazonu, ili ako volite automobile, šta kažete na masku sa nekim opasnim Audijem na slici?

Vintage motivi su ponovo osvojili svet, a za decu, tu su maske sa motivima njihovih junaka iz crtanih filmova. 

Moguće je uraditi i unikatnu masku, odnosno poručiti je po želji. Šta kažete na masku na kojoj je slika vašeg sina ili ćerke? Ili, možda vašeg kućnog ljubimca ili omiljenog sportiste? Sve je moguće, na vama je samo da zamislite!

Možemo reći da je maska za mobilni telefon isto kao i majica sa printom – ona prenosi neku našu poruku drugima. Stoga, budite originalni i duhoviti, maska za mobilni telefon predstavlja vaš imidž i stil, na osnovu koga vas, između ostalog, procenjuju drugi ljudi.

Maske za mobilne telefone – cena:

Cene se kreću u rasponu od 650 do 690 dinara za originalnu masku za određeni model mobilnog telefona.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Idi na vrh strane