Dodaj firmu

Maćoni telefoni - otkup mobilnih telefona

Vrsimo otkup i prodaju novih i polovnih mobilnih telefona. U obzir dolazi i zamena vaseg telefona, prilikom kupovine mobilnog telefona u nasoj prodavnici. Zamenu radimo samo za novije i tarzenije modele mobilnih.
Pročitaj više

Proleterskih solidarnosti bb, OTC, tezga 73
Novi Beograd, Beograd

E-mobilni servis i maske za mobilne telefone

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Maske za mobilne telefone V&A Mobile Shop

V&A mobile shop nudi sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu po pristupačnim cenama. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona ili kvalitetna prateća oprema, stojimo Vam na raspolaganju. Posebno izdvajamo izradu maski za telefone po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Change me
Voždovac, Beograd

Kupi Mac - otkup i prodaja iphone telefona

Kupi Mac nudi Vam mogućnost da Vaš stari Apple uređaj zamenite za novi, brzo i jednostavno. Samo kod nas možete izvršiti trenutnu zamenu iPhone telefona, uz najbolje uslove u gradu. Takođe, nudimo veliki izbor opreme za sve Apple uređaje.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Lajtnet - prodaja iphone telefona

Uživajte u proverenom Apple kvalitetu po pristupačnoj ceni, posetite firmu Lajtnet na Vračaru. U našoj ponudi očekuju Vas uvek aktuelni modeli iPhone telefona i drugih Apple uređaja. Još jedna prednost koju nudimo je mogućnost zamene starog Apple uređaja za novi.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

Maske za mobilne telefone MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

R Mobile shop - oprema i servis za mobilne telefone

R Mobile Shop nalazi se na Paliluli. U ponudi je veliki asortiman opreme za mobilne telefone; maske, punjači, slušalice, zvučnici.
Pročitaj više

Ilije Garašanina 22
Palilula, Beograd

Maske za mobilne telefone Alex Mobil

Alex Mobil iz Beograda vrši prodaju i otkup mobilnih telefona svih svetskih brendova. Bez obzira da li posedujete novi ili polovni uređaj koji želite da prodate garantujemo realnu procenu i korektne cene. Takođe, nudimo najveći izbor prateće opreme za sve mobilne telefone
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Maske za mobilne telefone Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Maske za mobilne telefone Balkanfone prodavnica mobilnih telefona

Osnovna delatnost prodavnice Balkanfone koja se nalazi na Zvezdari je prodaja mobilnih telefona vodećih svetskih proizvođača. Osim toga, vršimo otkup mobilnih telefona, kao i zamenu staro za novo, po najpovoljnijim uslovima
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Maske za mobilne telefone SVE ZA MOB - SUPER MARKETIC

Firma SMART predstavlja vodeću firmu u segmentu prodaje opreme i delova za mobilne telefone i tablet uređaje.U ponudi je ubedljivo najveći izbor opreme odličnog kvaliteta po garantovano najnižim cenama u Srbiji.
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 274
Zvezdara, Beograd

Maske za mobilne telefone 062 225 025

Otkup mobilnih telefona po najboljim cenama u Beogradu. Pozovite 062 225 025
Pročitaj više


Beograd

Maske za mobilne telefone 066 876 00 00

Otkup mobilnih telefona 066 876 00 00 Vršimo otkup mobilnih telefona u Beogradu svakog dana!
Pročitaj više


Beograd

Balkanfone - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Maske za mobilne telefone su sastavni deo svakog telefona.

Spreda – veliki, sjajan ekran. Pozadi – originalna maska! 

Ovako većina nas zamišlja savršen mobilni telefon. Maska nije samo tu iz razloga da nam pruži svoju zaštitnu ulogu, o čemu ćemo pisati malo kasnije u tekstu.

Maska predstavlja vaš imidž, vaš stil. Poruka koju prezentujete svetu i društvu, putem maske na mobilnom telefonu, mnogo toga govori o vama, vašoj ličnosti i stavovima. Da ne govorimo o ukusu i smislu za estetiku, što se podrazumeva.

Maske za mobilne telefone – iskustva

Zaista, nije svejedno šta ćete staviti na svoj mobilni aparat, pogotovo kada se zna da su to veoma skupi uređaji koji se ne kupuju svakoga dana.

Stoga, veoma je važno da odaberete masku koja je izuzetno visokog kvaliteta izrade. One savršeno naležu na vaš mobilni telefon, i zaista nije bitno od kog je proizvođača sam aparat, niti koji je model, jer postoje adekvatni modeli maski za sve tipove telefona.

Maske mogu imati postojanu boju koja je identična originalu, a što se same ugradnje maske tiče, i taj deo posla bi trebalo da prepustite profesionalcima. U prodavnici u kojoj kupujete ovaj deo opreme za vašeg mezimca, izvršiće se i ugradnja maske.

Osnovna uloga maske je zaštita, odnosno ona štiti vaš telefon od mogućeg grebanja i prljanja; ukoliko vam vaš ljubimac ispadne na pod, maska će amortizovati pad i verovatno će sve proći bez oštećenja. Bez maske, upotreba skupih mobilnih telefona, svakako bi bila rizičnija, a vi ne biste bili sasvim opušteni.

Da biste bili sigurni u kvalitet, uz kupljenu masku za mobilni telefon, dobićete i garanciju.

Maske za mobilne aparate

Ponekad se postavlja pitanje, u moru različitih ideja, kako odabrati pravu masku za svoj mobilni telefon?

Recimo, kada se bliži Dan zaljubljenih, veoma je zanimljivo da uparite svoju masku sa maskom vašeg voljenog bića, na primer, maske On i Ona, ili sa motivima brčića i otiskom usana...

Ako ste vatreni navijač, onda bi maska trebalo da bude u tom fazonu, ili ako volite automobile, šta kažete na masku sa nekim opasnim Audijem na slici?

Vintage motivi su ponovo osvojili svet, a za decu, tu su maske sa motivima njihovih junaka iz crtanih filmova. 

Moguće je uraditi i unikatnu masku, odnosno poručiti je po želji. Šta kažete na masku na kojoj je slika vašeg sina ili ćerke? Ili, možda vašeg kućnog ljubimca ili omiljenog sportiste? Sve je moguće, na vama je samo da zamislite!

Možemo reći da je maska za mobilni telefon isto kao i majica sa printom – ona prenosi neku našu poruku drugima. Stoga, budite originalni i duhoviti, maska za mobilni telefon predstavlja vaš imidž i stil, na osnovu koga vas, između ostalog, procenjuju drugi ljudi.

Maske za mobilne telefone – cena:

Cene se kreću u rasponu od 650 do 690 dinara za originalnu masku za određeni model mobilnog telefona.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i bliže informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane