Dodaj firmu

Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Balkanfone - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

D&B Shop servis mobilnih telefona

D&B Shop i servis mobilnih telefona nudi Vam kompletan servis za sve vrste mobilnih telefona vodećih proizvođača. Osim toga, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor novih telefona, prateća oprema, kao i baterije svih vrsta za različite tehničke uređaje.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 488a, lok.2, (okretnica tramvaja 5,6,7,14)
Zvezdara, Beograd

Servis mobilnih telefona Vuković

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Vuković na novoj lokaciji u Bulevaru Despota Stefana. Bilo da Vam je potrebna popravka telefona, zamena ekrana, dekodiranje telefona ili prateća oprema, naš stručni tim nudi sve usluge po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 20
Palilula, Beograd

Lajtnet - servis iphone telefona

Ukoliko Vam je potrebna brza i pouzdana popravka iPhone telefona, servis Lajtnet je prava adresa za Vas. Posebno ističemo da smo jedna od prvih firmi u Beogradu koja je počela sa servisiranjem Apple uređaja primenjujući najnovija tehnološka dostignuća.
Pročitaj više

Maksima Gorkog 53
Vračar, Beograd

R Mobile shop - oprema i servis za mobilne telefone

R Mobile Shop nalazi se na Paliluli. U ponudi je veliki asortiman opreme za mobilne telefone; maske, punjači, slušalice, zvučnici.
Pročitaj više

Ilije Garašanina 22
Palilula, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme Megaphone

Megaphone Vam nudi veliki izbor mobilnih telefona i opreme vodećih svetskih proizvođača. Takođe, bavi se servisiranjem telefona, pružajući Vam sve vrste popravki telefona.
Pročitaj više

Smederevski put 29d
Zvezdara, Beograd

iService.rs

Servis mobilnih telefona iService.rs je specijalizovani servis za sve iPhone, iPad i iPod uredjaje. Glavna karakteristika naseg servisa je brzina usluge, jer se vecina nasih popravki vrsi u roku od sat vremena od preuzimanja uredjaja, kao i besplatna dijagnostika.
Pročitaj više

Djordja Stanojevića 9g, lok.2
Novi Beograd, Beograd

Servis iPhone Service +

U servisu mobilnih telefona Servis iPhone Service + dobićete kvalitetnu i profesionalnu uslugu servisa i prodaje mobilnog telefona po povoljnim cenama
Pročitaj više

Balkanska 6, Beograd
Stari grad, Beograd

Extracom servis mobilnih telefona, računara i opreme (Bg mobile)

Pukovnika Petra Mišića 6, lokal 1, naselje Stepa Stepanović
Voždovac, Beograd

Alex Mobil - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona

Servis mobilnih telefona Alex Mobil svakodnevno Vam stoji na usluzi, kada se pojavi problem u radu Vašeg uređaja. Pored brzog i efikasnog otkljanjanja svih vrsta kvarova, vršimo prodaju telefona i prateće opreme, kao i otkup svih vrsta telefona
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

Alex Mobil - servis, otkup i prodaja mobilnih telefona 060/51 3333 9

Osnovna delatnost servisa Alex Mobil je popravka mobilnih telefona svih vrsta i modela, u najkraćem mogućem roku. Takođe, bavimo se prodajom novih i polovnih telefona, kao i kompletne prateće opreme kako bi Vaše uživanje bilo potpuno
Pročitaj više

Paunova 1 (GSP stanica preko puta pijace)
Voždovac, Beograd

Nane Mobil servis mobilnih telefona

Obezbedite savršenu funkcionalnost Vašem mobilnom telefonu, posetite servis Nane Mobil koji se nalazi kod pijace na Vidikovcu. Pored servisa svih vrsta telefona, bavimo se i prodajom telefona i prateće opreme. Na sve usluge dajemo odgovarajuću garanciju
Pročitaj više

Vidikovački Venac bb (kod pijace)
Rakovica, Beograd

Nano Mobil

Nano Mobil je dobro poznato mesto u Zemunu na kome možete brzo, kvalitetno i povoljno rešiti svaki problem vezan za Vaš mobilni telefon. Pored popravke uređaja, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme, kao i otkupom i zamenom telefona, po najboljim cenama.
Pročitaj više

Zmaj Jovina 20
Zemun, Beograd

Servis mobilnih telefona Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih telefona IV phone

Servis mobilnih telefona IV phone je pravo mesto gde možete brzo i efikasno da rešite svaki problem u radu Vašeg telefona. Naš iskusni tim je specijalizovan za rad sa vodećim brendovima telefona koji su dostupni na našem tržištu. Takođe, vršimo otkup i zamenu telefona.
Pročitaj više

Nemanjina 36, Resavska 34 (preko puta SKC a)
Savski venac, Beograd

Servis mobilnih telefona Moby shop Adam

Servis mobilnih telefona Moby shop Adam nalazi se na četiri lokacije u Beogradu i bavi se servisiranjem i prodajom novih i polovnih mobilnih telefona. Takođe, u našoj ponudi nalazi se veliki izbor prateće opreme za sve modele telefona.
Pročitaj više

Avalska 2a
Čukarica, Beograd

Belville Mob Shop prodaja i servis mobilnih telefona

Jedan od najsavremenijih servisa u Beogradu, Belville Mob Shop nudi profesionalan servis za sve modele telefona vodećih svetskih proizvođača, uz upotrebu originalnih delova. Osim toga, bavimo se prodajom telefona i prateće opreme po najpovoljnijim cenama u gradu.
Pročitaj više

Jurija Gagarina 14g, lok 1, (zgrada Maslačak)
Novi Beograd, Beograd

Servis i oprema za mobilne telefone Bulevar Viktor Mob

Nabavite sve za Vaš telefon na jednom mestu, posetite prodavnicu mobilnih telefona Viktor Mob 1 u Bulevaru. Pored uvek aktuelnih modela telefona, u okviru našeg servisa nudimo sve vrste popravki, kao i širok asortiman prateće opreme po povoljnim cenama.
Pročitaj više

Bulevar Kralja Aleksandra 194
Zvezdara, Beograd

Viktor Mob servis i oprema za mobilne telefone

Servis mobilnih telefona Viktor Mob nudi sve za Vaš telefon na jednom mestu: servisiranje, prodaja telefona uvek aktuelnih modela, kao i širok asortiman prateće opreme. Pored mobilnih telefona, vršimo i servisiranje računara vodećih svetskih proizvođača.
Pročitaj više

Dubrovačka 2a
Zemun, Beograd

Rabbit servis mobilnih telefona

Uživajte u nesmetanoj komunikaciji sa prijateljima ili poslovnim saradnicima, izaberite Rabbit servis mobilnih telefona. Naš iskusni tim servisera specijalizovan je za rad sa najnovijim modelima mobilnih telefona, među kojima se posebno ističu iPhone i Samsung.
Pročitaj više

Zemunska 35
Novi Beograd, Beograd

V&A mobile - servis mobilnih telefona

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Nane mobil

Servis Nane Mobil nudi brzu, kvalitetnu i profesionalnu uslugu popravke mobilnih telefona svih proizvođača i modela, uz obezbeđenu garanciju na usluge. Takođe, bavimo se prodajom telefona, računara i prateće opreme, po pristupačnim cenama.
Pročitaj više

Kneza Viseslava 63, lokal 011
Rakovica, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Moj Servis 011 servis mobilnih telefona

Vaš telefon je Vaša desna ruka i mi to znamo. Zato smo Vam obezbedili brz i pouzdan servis svih vrsta mobilnih uređaja uz garancije na svoj rad
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10z NP 04, YUBC
Novi Beograd, Beograd

TITAN Servis Mobilnih Telefona

TITAN Servis mobilnih telefona nalazi se na Voždovcu. Od usluga na raspolaganju su sve usluge brzog servisa; zamena ekrana, reparacija, ekrana,zamena zvučnika, zamena mikrofona, otkup telefona i prodaja opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 125
Voždovac, Beograd

MB mobil shop servis i prodaja mobilnih telefona i opreme

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

OBG servis i otkup telefona

Servis, prodaja i otkup mobilnih telefona. Popravka konzola za igrice. Brza i efikasna popravka istog dana u Beogradu.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 209
Voždovac, Beograd

E-mobilni servis mobilnih telefona

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Novosti iz rubrike Servis mobilnih telefona

Vidi sve (41)

Najbolji servisi računara i mobilnih telefona - Beograd!

Kako bi Vaši telefoni i računari radili besprekorno i bili adekvatno zaštićeni, u servisima računara i mobilnih telefona u Beogradu su pripremili sjajne popuste na različite proizvode i usluge.

Najbolji servisi računara i mobilnih telefona  - Beograd!

Servisi računara i mobilnih telefona Beograd!

Zaposleni u servisima računara i mobilnih telefona u Beogradu su pripremili sjajne popuste na različite proizvode i usluge kako bi Vaši telefoni i računari radili besprekorno i bili adekvatno zaštićeni.

Servisi računara i mobilnih telefona Beograd!

Servis i oprema računara i mobilnih telefona - Beograd!

U servisima računara i mobilnih telefona u Beogradu su pripremili sjajne popuste na različite proizvode i usluge.

Servis i oprema računara i mobilnih telefona - Beograd!

Najbolji servisi računara i mobilnih telefona u Beogradu!

Možete li zamisiti svet bez mobilnih telefona i kompjutera? Ovi uređaju nam olakšavaju svakodnevnu komunikaciju i značajni su za obavljanje poslovnih i školskih obaveza.

Najbolji servisi računara i mobilnih telefona u Beogradu!
Iskustva i preporuke posetilaca
Neregistrovan korisnik
17.02.2024 17:41

Da li radite reparaciju ekrana mobilnih telefona?

Neregistrovan korisnik
31.01.2024 12:49

Brzi i strucni.
Preporuka i pozdrav za ljubazne radnike

Neregistrovan korisnik
30.01.2024 00:21

Da li radite servis mob telefona Huawei P40 lite?

Neregistrovan korisnik
11.11.2023 22:00

Najbolji u gradu!

Neregistrovan korisnik
10.11.2023 13:50

Profesionalno,brzo,povoljno.

Neregistrovan korisnik
07.11.2023 22:55

Da li u vasem servisu mobilnihtelefona radte zamenu displeja za Iphone 14 pro max ?

Neregistrovan korisnik
29.10.2023 07:35

Imao sam lepo iskustvo sa ovim servisom mobilnih telefona i zato ih preporucujem

Neregistrovan korisnik
13.09.2023 23:54

Preporuka za ovaj servis mobilnih telefona, ljubaznost, strucnost i ekspeditivnost za 10-ku

andrijana ristic
25.07.2022 12:23

"Dr Mobil" je kao što mu i ime kaže - doktor. Koristila sam njihove usluge u dva navrata. Prvi put sa iPhone 7 koji je s polomljenim ekranom upao u more, uključivan je u struju i amaterski držan u pirinču, da bi tek nakon šest dana i povratka s letovanja stigao u servis. Nisam polagala nikakve nade u njegovu popravku, ali sam ga odnela čisto "da probam". Zaposleni u servisu mi nisu ništa obećali, osim da će ga pažljivo očistiti i tek onda proceniti da li je popravka moguća. Dobila sam uslužni uređaj, a ni nakon čišćenja nisam dobila nikakva lažna obećanja već je, uz moju saglasnost, 'oživljavanje' pokušano. Precizno mi je rečeno šta će morati da se zameni i koliko će to koštati, ako oživaljavanje uspe. Zamenjen je ekran, kamera, deo za punjenje telefona i kada mi je uređaj vraćen platila sam koliko mi je rečeno, uz popust jer sam prethodno platila čišćenje. Ono što i danas smatram čudom je da je u telefonu sve ostalo sačuvano do poslednje sms poruke i fotografije njegovog leta ka vodi :) Sve pohvale za profesionalnost, stručnost i veliku veštinu koja se još jednom pokazala pri popravci ekrana na iPhonu SE, rasturenog na beogradskoj poledici. Bolje pazimo naše telefone, ali 'zlu ne trebalo', imamo dobrog doktora ;)

Neregistrovan korisnik
28.05.2022 07:43

Najbolji su u gradu strucnost pedantnost

Neregistrovan korisnik
10.03.2022 17:34

Uvek korektne cene i odlicna usluga

Neregistrovan korisnik
11.08.2021 15:14

Najbolji servis u gradu i vrlo pristupačne cene.. Vec 2,3 puta sam bila kod njih i savrsheno rade.. Prezadovoljna sam. Sve Preporuke i najbolje ocene..

Neregistrovan korisnik
07.07.2021 12:15

NAJBOLJI U KRAJU

Neregistrovan korisnik
01.06.2021 14:36

Sve pohvale, rade tacno ono sto ste se dogovorili i sto kazu da mogu. Ja sam menjao staklo na iPhone 11 pro, sve uradjeno kako treba, radi, cak sam dobio i zastitno staklo novo! Devojke za pultom su vrlo sposobne i ljubazne. Pozz

Neregistrovan korisnik
27.05.2021 21:11

Najbolji i najbrzi servis u gradu

Neregistrovan korisnik
23.04.2021 10:45

Najbolji servis

Neregistrovan korisnik
18.04.2021 12:01

Sve pohvale za čoveka u vašoj radnji na Novom Beogradu, uspešno zamenjena baterija i najbitnije čovek profesionalan, korektan i odmah napomene da baterija nije original nego zamenska, što je korektno i baterija super drži kao prvog dana. Sve pohvale za ovog čoveka još jednom

Neregistrovan korisnik
16.04.2021 09:22

Najbolji i najbrzi servis u gradu,sve preporuke!!!

Neregistrovan korisnik
06.02.2021 14:38

Zdravo svima, želela bih da se zahvalim gospodinu Slobi na popravci telefona, radi kao nov, najbolji servis u gradu svaka čast momcima na trudu!

Neregistrovan korisnik
21.12.2020 12:17

Poštovani treba mi zamena displej na mobilnom lenovo s580. Javite mi...pozz

Neregistrovan korisnik
02.12.2020 08:25

Najbolji servis i usluga!

Neregistrovan korisnik
20.11.2020 23:06

Neregistrovan korisnik
03.11.2020 13:31

Odlican servis i bogata ponuda opreme za telefone.

Neregistrovan korisnik
26.10.2020 18:41

Veoma profesionalno. Zamenili ekran za sat vremena.

Neregistrovan korisnik
14.10.2020 11:33

Ljubazni i profesionalni. Sve pohvale

Neregistrovan korisnik
26.08.2020 21:06

Izuzetno poslovni,strucni za svaku pohvalu.

Neregistrovan korisnik
12.08.2020 12:17

Odlicni su

Neregistrovan korisnik
30.07.2020 16:39

Zadovoljan sam uslugom, prepucio bi ih.

Neregistrovan korisnik
16.07.2020 11:33

Bogata ponuda i povoljne cene

Neregistrovan korisnik
14.07.2020 15:42

Najbolji servis mobilnih telefona u Zelezniku

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane