Dodaj firmu

Mg Mobile servis i prodaja mobilnih telefona i slušalica

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Slušalice

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

E-mobilni servis mobilnih telefona i slušalice

Servis mobilnih telefona na Vračaru. Zamena ekrana, zamena zvučnika i druge usluge, kao i prodaja opreme za mobilne telefone
Pročitaj više

Novopazarska 8
Vračar, Beograd

Slušalice MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Flutto - telefoni i centrale

Uspostavite dobru i sigurnu vezu sa svetom, izaberite Flutto telefone i centrale. Kao generalni uvoznici Panasonic telefona i prateće opreme možemo da garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda. Pored toga, nudimo i telefaks aparate, mobilne telefone, telefonske centrale
Pročitaj više

Bregalnička 18
Zvezdara, Beograd

Slušalice Alex Mobil

Prodavnica mobilnih telefona Alex Mobil nudi Vam najpovoljnije uslove otkupa svih vrsta novih i polovnih telefona. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor mobilnih telefona i prateće opreme, a da bismo izašli u susret našim klijenata, radimo svih 7 dana u nedelji.
Pročitaj više

Kamenička 7
Savski venac, Beograd

R Mobile shop - oprema i servis za mobilne telefone

R Mobile Shop nalazi se na Paliluli. U ponudi je veliki asortiman opreme za mobilne telefone; maske, punjači, slušalice, zvučnici.
Pročitaj više

Ilije Garašanina 22
Palilula, Beograd

Slušalice su postale deo našeg svakodnevnog života, i zbog toga je veoma važno kakve ćemo izabrati pri kupovini.

Bluetooth slušalice

Kod izbora slušalica, naravno prvo na šta ćete obratiti pažnju, jeste kakav zvuk one imaju. Međutim, ovo ipak ne treba da bude jedini parametar kod odabira. Da biste zaista uživali u sjajnom zvuku, postoji još uslova koje vaše nove slušalice treba da ispune.

Bluetooth slušalice za muziku

Muzika ne bi bila to što jeste da zvuk nije kristalno jasan, i vi to očekujete od svojih novih slušalica. Neke slušalice poseduju zvuk koji ima recimo, jači bas. Stoga je prvo na šta bi trebalo obratiti pozornost izbor Hi-Fi modela, odnosno, onih koji imaju tu oznaku. Hi-Fi inače znači High Fidelity. Drugim rečima, dobijate, kristalno čist i jasan zvuk, koji proizvodi mnogo detalja u kojima ćete moći da uživate.

Bežične slušalice

Bežične slušalice su jako pogodne, jer ih jednostavno stavite, i to bi bilo sve. Praktičnost je njihova prva osobina.

Ako niste ljubitelj basa, tada ćete odabrati one koje nemaju nikakav dodatni bas. Takođe, slušalice moraju da budu izrađene od kvalitetnih materijala, da bi bile udobne za nošenje.

Slušalice za telefon

Slušalice za telefon imamo svi, i često ih koristimo dok razgovaramo. Takođe je važno odlučiti se za one koje će pružiti najbolje korisničko iskustvo, posebno ako ste poslom vezani za mobilni telefon.

Slušalice sa mikrofonom

Ukoliko je potrebno da razgovarate sa sagovornikom, tada je najbolje kupiti kvalitetne slušalice koje poseduju mikrofon.

Slušalice bežične

Bežične slušalice su veoma praktične, jer nemaju kablove, tako da ih je moguće koristiti dok džogirate, na primer.

Slušalice za kompjuter

Pri radu na kompjuteru, neophodne su nam slušalice, ako želimo da ne koristimo zvučnike. Tada je zvuk sa laptopa namenjen samo nama, odnosno, niko drugi u prostoriji ne može čuti šta slušamo. To može biti bitno kada želimo da osiguramo mir ostalim ukućanima ili saradnicima.

Slušalice za PS4

PS4 i omiljene igrice ne mogu da se zamisle bez dobrih slušalica, koje imaju vrhunske performanse. One osiguravaju najviše moguće korisničko iskustvo.

USB slušalice

Slušalice možemo da podelimo na one koje prekrivaju celo uho, zatim modele koji poseduju jastičić koji prijanja na uho, spoljašnje slušalice koje su poznate i kao bubice i unutrašnje bubice.

Gaming slušalice

Za PS4, potrebne su nam gaming slušalice. Pri igranju modernih video igara, očekujemo da zvuk bude na najvišem nivou.

Slušalice prodaja

Na lepo osmišljenim sajtovima moguće je pronaći slušalice koje su različitih tipova i namenjene za razne vrste upotreba. Ako niste sigurni šta tačno da izaberete, ni koje performanse treba da imaju vaše idealne slušalice, tada je najbolje da se posavetujete sa ljubaznim i stručnim osobljem odabrane prodavnice ovih uređaja. Tako ćete dobiti ono što ste želeli, prema svojim zahtevima i potrebama i uživati svakoga dana u zvuku koji je vrhunskog kvaliteta.

Slušalice cena

Cena slušalica se kreće od 200 dinara za najjednostavnije modele, pa sve do 40 000 dinara za slušalice koje poseduju najbolje performanse.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane