Dodaj firmu

Mg Mobile Alcatel servis

Servis i prodaja mobilnih telefona u Beeogradu. Najtraženije popravke, zamena ekrana, zamena zvučnika, reparacija ekrana, najmodernija oprema.
Pročitaj više

Ballkanska 35
Savski venac, Beograd

Dream Team Mobil - Alcatel servis

Servis mobilnih telefona u Rakovici. Brza, kvalitetna i povoljna usluga. Zamena ekrana, zamena zvučnika, dekodiranje, prodaja gedžeta i opreme za mobilne telefone.
Pročitaj više

Vidikovacki venac 92f
Čukarica, Beograd

Alcatel servis MB mobil shop

MB Mobil Shop servis i prodaja mobilnih telefona se nalazi na Voždovcu. Pored servisne podrške koja je specijalizovana za popravku mobilnih telefona imamo i kompletni asortiman mobilnih telefona.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 351, lokal 7
Voždovac, Beograd

Gold Mobil +

Pronađite sve za Vaš mobilni telefon na jednom mestu, posetite servis Gold Mobil +. Pored popravke telefona, u našem servisu očekuje Vas i veliki izbor uvek aktuelnih modela telefona, kao i prateća opreme vrhunskog kvaliteta.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 12/28d
Novi Beograd, Beograd

Alcatel servis Servis mobilnih telefona Extreme servis

Servisiranje svih modela mobilnih telefona svih proizvođača, Prodaja dodatne opreme za telefone: auto i kućni univerzalni punjači, baterije, futrole, zaštitne folije, slušalice
Pročitaj više

Balkanska 35-39
Savski venac, Beograd

Alcatel servis V&A mobile

Pored profesionalnog servisa svih modela telefona, u našoj ponudi očekuje Vas i veliki izbor dodatne opreme. Takođe, nudimo izradu maski po Vašoj želji.
Pročitaj više

Crnotravska 7-9, TC Chage me, Banjica
Voždovac, Beograd

Alcatel servis Vukovic

Servis i oprema mobilnih telefona Vukovic bavi se popravkom i servisiranjem, kao i prodajom kompletne pratece opreme za mobilne telefone. Sve na jednom mestu za vas mobilni telefon.
Pročitaj više

Antifašističke borbe bb, Novi Beograd, Beograd
Novi Beograd, Beograd

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix

Servis mobilnih, navigacija i laptopova Dumix se nalazi na adresi Stevana Brakusa 6, Beograd
Pročitaj više

Stevana Brakusa 6
Čukarica, Beograd

Alcatel servis Balkanfone

Servis i prodaja mobilnih telefona i opreme, dekodiranje mobilnih telefona, zamena lcd i touch panela i svih vrsta flet kablova, prodaja baterija, kućnih i auto punjača, pvc folija, silikonskih futrolica
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 368
Zvezdara, Beograd

Trazite dobar Alcatel servis? Ovaj Francuz, otkako se ponovo vratio na tržište, sve je veći i sve je tanji. A ipak tako moćan. I mnogi od nas ga imaju, ili žele da ga imaju. Da, to je Alcatel, nekada a i ponovo, veoma popularna marka mobilnih telefona.

Činjenica je da su mobilni telefoni na prvom mestu kada je komunikacija među ljudima u pitanju. Bilo da je u pitanju posao, ili privatna sfera života. Skoro pola dana svakome od nas prođe sa telefonom na uvetu, ili u gledanju u ekran, koji pruža tako živopisne boje i jasnu sliku, dok iščitavamo razne zanimljive sadržaje.

Moramo priznati, mobilni telefoni su u svim sferama života. Ali, ako se desi da se naši ljubimci pokvare, mi smo tu u problemu. I potrebno nam je brzo rešenje, a ono je jedino u tome da pozovemo profesionalni servis za Alcatel mobilne telefone.

Servis Alcatel telefona

Da vaš Francuz ne bi „pričao“ francuskim koji vi ne razumete, mnogi ljudi kao uslugu u servisima traže prebacivanje Alcatel telefona na meni sa srpskim jezikom, jer je tako snalaženje mnogo lakše i jednostavnije.

Zamena flet kabla kao i dekodiranje Alcatel telefona, nešto je sa čime se svakoga dana susreću zaposleni u Alcatel servisima.

Sa druge strane, pojavljuju se i veći problemi, kao što je polomljen touch screen ekran ili su se javili problemi sa softverom; ljudima se često dešava da izgube dragocene podatke. Šta tada?

Mesta za paniku zaista nema, jer se sve može rešiti i to najčešće u roku od 24 časa. Zaposleni u Alcatel servisima, veoma dobro znaju koliko vam je vaš ljubimac neophodan za poslovanje i obavljanje privatnih razgovora i svega drugog na šta ste navikli svakoga dana. 

Vrlo je bitno znati, da kada telefon padne na beton, i touch screen se razbije, to nije vreme da kažete zauvek vašem Alcatel-u. Zamena ekrana, omogućiće da se družite sa vašim mezimcem još dugi vremenski period. 

Ukoliko je potrebno zameniti neki drugi deo, to će lako biti odrađeno, i to uz korišćenje originalnih delova, uz koje ćete dobiti garanciju, kao i garanciju na izvršene usluge. Interesantno je da profesionalni servisi pre intervencije testiraju svaki deo koji će biti ugrađen u vaš Alcatel, tako da ste sto posto sigurni da ćete dobiti pravi deo za vaš telefon.

Softverski problemi nastaju veoma često, ali skoro svi su rešivi. Može se izvršiti reparacija softvera, ili povraćaj izgubljenih podataka, bez obzira da li je matična ploča u funkciji i da li je telefon funkcionalan.

Drugi problemi koji se mogu javiti su da telefon ne hvata mrežu, ne puni se, ne uključuje se, ili je pokvašen, jer ste nehotice prosuli čašu koka-kole preko njega. Ponekad korisnicima „zabaguje“ i touch screen, što naročito ume da iznervira, ali mesta za brigu nema, jer se sve lako i brzo rešava. 

Alcatel će u servisu biti zadržan najkraće moguće vreme, da bi se ustanovilo u čemu je kvar, zatim da bi isti bio otklonjen, a potom se telefon testira da li sada ispravno radi. Kada se profesionalci uvere da je usluga kompletna a za vas zadovoljavajuća, bićete pozvani da vaš Alcatel i preuzmete. 

Iskustvo garantuje kvalitet, a kvalitet garantuje vaše zadovoljstvo u korišenju opravljenog Alcatel telefona!

Alcatel servis – cena:

Servis za Alcatel telefone, ima cene u rasponu:

Reparacija stakla, od 3000 do 5000 dinara;

Instalacija softvera, od 600 do 2500 dinara; 

Otključavanje telefona, od 600 do 1800 dinara; 

Instaliranje srpskog menija i programa po želji, između 600 i 1800 dinara;

Ubacivanje mapa u navigacije, od 1000 do 2000 dinara.

Ako vam je potreban rezervni deo, cena je u zavisnosti od toga šta se ugrađuje, a za radni sat servisera potrebno je izdvojiti u proseku 1000 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise mobilnih telefona ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane