BizNet
BizNet
Golubačka 1
Zvezdara
Beograd Pozovi

Kompanija BizNet nudi kompletnu uslugu iz domena telekomunikacija za privatne i poslovne korisnike. Kao ovlašćeni partner kompanije Telekom Srbija, možemo da Vam ponudimo uvek aktuelne modele telefona i veliki izbor mts paketa, uz posebne p...
Pročitaj više

  • 5
  • %
5.0 | 6 ocena
Aluxom - oprema za radio amatere
Aluxom - oprema za radio amatere
Vojvode Baćevića 78
Voždovac
Beograd Pozovi

Osnovna delatnost preduzeća Aluxom je uvoz, prodaja, montaža, servis i održavanje sredstava za radio komunikaciju. U našoj ponudi nalazi se oprema vodećih proizvođača: CB radio stanice, PMR446 radiostanice, kablovi i konektori 50 ohm...
Pročitaj više

  • 1
5.0 | 2 ocena
Flutto - telefoni i centrale
Flutto - telefoni i centrale
Bregalnička 18
Zvezdara
Beograd Pozovi

Uspostavite dobru i sigurnu vezu sa svetom, izaberite Flutto telefone i centrale. Kao generalni uvoznici Panasonic telefona i prateće opreme možemo da garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda. Pored toga, nudimo i telefaks aparate, mobilne t...
Pročitaj više

  • 3
5.0 | 6 ocena
Pre 1 d korisnik je porucio SIP telefon Panasonic KX-UT113
99 STUDIO
99 STUDIO
Ustanicka 189, TC Konjarnik, ...
Voždovac
Beograd Pozovi

99 Studio preduzeće je firma koja se bavi:- izradom računarskih mreža,- izradom telefonskih instalacija, - prodajom i montažom telefonskih centrala, - prodajom računara, računarske opreme i legalnog softvera- održavanjem postojećih računarski...
Pročitaj više

  • 0
5.0 | 2 ocena
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Telekomunikacije
INSTITUT MIHAJLO PUPIN
INSTITUT MIHAJLO PUPIN
Volgina 15, Beograd
Zvezdara
Beograd

Institut Mihajlo Pupin je vodeća NI organizacija u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji koja razvija specifična IT rešenja, uključujući hardver i softver, usluge konsaltinga, inženjeringa, projektovanja i integracije ...

NET 011
NET 011
Gospodara Vucica 145
Voždovac
Beograd

R&M freenetJedinstveni sistem kabliranja za prenos govora, podataka i slikaDistributer Reichle&De-Massari za Srbiju i Crnu Goru...

BCS PROFESIONAL
BCS PROFESIONAL
Bulevar Mihajla Pupina 12
Novi Beograd
Beograd

...

JUGOTRADE
JUGOTRADE
Dragoslava Srejovica 2
Palilula
Beograd

Osnovan je 2002. godine i od tada neprestano raste i stalno se osposobljava za nove poslove iz oblasti telekomunikacija. Inženjering je organizovan, opremljen i osposobljen za sledeće aktivnosti u projektovanju i izgradnji:- Multiser...

Sat Vision

Sat Vision...

MobitelMont

MobitelMont...

ImpreSo international corporation

ImpreSo international corporation...

Beo nts telekomunikacije

Beo nts telekomunikacije...

Impuls Telekomunikacije

Impuls Telekomunikacije...

In telekomunikacije i dizajn

In telekomunikacije i dizajn...

Toptel telekomunikacije

Toptel telekomunikacije...

Abs minel kontaktne mreže

Abs minel kontaktne mreže...

Alcatel Pupin Jugoslavija

Alcatel Pupin Jugoslavija...

Alfa telekomunikacije

Alfa telekomunikacije...

Algotech telekomunikacije

Algotech telekomunikacije...

Antel

Antel...

Apolo telekom

Apolo telekom...

Argnet systems

Argnet systems...

Balkan holding internacional

Balkan holding internacional...

Bellfor telekomunikacije

Bellfor telekomunikacije...

Beophone

Beophone...

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Telekomunikacije

Iskustva i preporuke posetilaca

Srecko Gruber
27.02.2018 08:04

Zdravo trebam spiralni kabl za mikrofon. Javite da li imate. Srecko

Maja Matic
09.05.2017 11:37

Najkvalitetnije projektovanje telefonski instalacija uz izvodjenje terenskih radova.Takodje kada je u pitanju i internet mreza bilo koje vrste jedni su od boljih u ovom poslu.

Kristina Milosevic
09.05.2017 11:34

U okviru ove prodavnice,nalazi se i servis za sve vrste uredjaja za radio komunikaciju.Sve radove obavljaju u laboratoriji uz upotrebu savremenih instrumenata. Sa zeljom da zadovolje potrebe klijenata,servisiraju radio stanice Icom,President.

Ilija Radovic
09.05.2017 11:31

Bilo da su u pitanju poslovni korisnici ili fizicka lica,kompanija BizNet se trudi da pronadje najoptimalnije resenje za svoje klijente.Dovoljan je samo jedan poziv i njihovi profesionalni agenti dolaze na vasu adresu,sa zeljom da vam predstave ponudu.

Borislav Milic
12.03.2017 08:52

Preduzece Aluxom bavi se trgovinom na veliko i malo vrhunske opreme za radio amatere vodecih svetskih proizvodjaca.Iz njihovog bogatog prodajnog asortimana izdvajaju se
SBB stanice i mobilne stanice.

Goran Sarenac
12.03.2017 08:48

Upravljanje saobracajem,naplata putarine,upravljanje saobracajem u gradovima,primena gps tehnologije.Zastita informacija,kripto uredjaji,zastita komunikacija u telefonskim i radio mrezama.Telekomunikacije plc,dsp,modemi.

Kosta Savic
12.03.2017 08:46

Sve u vezi telekomunikacija i to od izrade projekata,preko izlaska na teren i osposobljavanja prijemnika uz pomoc opreme po najpovoljnijim uslovima,veoma profesionalno uz vrhunske materijale.

Zvezdan Pejovic
08.02.2017 12:06

Odlična saradnja. Za svaku pohvalu i preporuku. Firmu čine mladi i profesionalni ljudi koji na pravi način dođu do najboljeg poslovnog rešenja.

Ana Milosavljevic
31.08.2016 06:29

Najpouzdanija firma za telekomunikacije.Kompletno uvodjenje i razvodjenje mreza za telefone,kablovsku tv i internet u svim poslovnim prostorima.Izrada idealnog projekta i besplatno servisiranje.Sve preporuke.

Andrija Atanaskovic
31.08.2016 06:15

Najpouzdanije uvodjenje kablovske mreze za individualne korisnike u gradu.Vrhunska oprema i strucan tim servisera zadovoljice sve vase potrebe veoma odgovorno i po veoma niskim cenama.Sve pohvale.

Milos Topalovic
31.08.2016 06:10

Ponudili su mi savrsen paket koji ukljucuje fixnu telefoniji,kablovsku televiziju i bezicni internet.Bio sam skeptik posto im je cena dosta niza od konkurencije ali kad sam se uverio u kvalitet imam samo reci hvale.

Goran Sarenac
07.06.2016 10:59

Nude vam sledece usluge iz telekomunikacija,multiservisne fiksne pristupne mreze,multiservisne bezicne pristupne mreze,wimax tehnologija,magistralni i spojni putevi,sistemi prenosa,komutacioni sistemi,sistemi napajanja.

Kosta Savic
07.06.2016 10:56

Pouzdan partner kada vam treba kabliranje prostorija,kuce,kancelarijskog prostora.Kabliranje se odnosi na najkvalitetnije kablove svih profila koji se koriste za prenos telekomunikacijske i internet mreze.

Milos Bozovic
07.06.2016 10:53

Najpouzdanije projektovanje i ugradnja svih telekomunikacionih i racunarskih mreza i sistema.Konkretne usluge su montaza telefonskih centrala,prodaja legalnih softvera,odrzavanje postojecih racunarskih sistema.

Ivan Stojmirović
14.08.2015 09:37

99 STUDIO je najbolja izrada racunarskih mreza i telefonske instalacije u gradu!

toni toplev
07.01.2012 09:42

dali imate neke kancelarie u Makedoniju pozdrav i sretni praznici