Kontakt podaci za vašu firmu

BizNet

  • 4
  • %
5.0 | 5 ocena
Kompanija BizNet nudi kompletnu uslugu iz domena telekomunikacija za privatne i poslovne korisnike. Kao ovlašćeni partner kompanije Telekom Srbija, možemo da Vam ponudimo uvek aktuelne modele telefona i veliki izbor mts paketa, uz posebne ...
Pročitaj više
Golubačka 1
Zvezdara,Beograd

Aluxom - oprema za radio amatere

  • 1
5.0 | 2 ocena
Osnovna delatnost preduzeća Aluxom je uvoz, prodaja, montaža, servis i održavanje sredstava za radio komunikaciju. U našoj ponudi nalazi se oprema vodećih proizvođača: CB radio stanice, PMR446 radiostanice, kablovi i konektori 50 ohm...
Pročitaj više
Vojvode Baćevića 78
Voždovac,Beograd

Pre 1 d poslednji put pozvana firma

Flutto - telefoni i centrale

  • 2
5.0 | 3 ocena
Uspostavite dobru i sigurnu vezu sa svetom, izaberite Flutto telefone i centrale. Kao generalni uvoznici Panasonic telefona i prateće opreme možemo da garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda. Pored toga, nudimo i telefaks aparate, mobilne ...
Pročitaj više
Bregalnička 18
Zvezdara,Beograd

99 STUDIO

  • 0
5.0 | 2 ocena
99 Studio preduzeće je firma koja se bavi:- izradom računarskih mreža,- izradom telefonskih instalacija, - prodajom i montažom telefonskih centrala, - prodajom računara, računarske opreme i legalnog softvera- održavanjem postojećih računarski...
Pročitaj više
Ustanicka 189, TC Konjarnik, ...
Voždovac,Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Telekomunikacije
Pitaj firme

INSTITUT MIHAJLO PUPIN

  • 0
5.0 | 2 ocena
Institut Mihajlo Pupin je vodeća NI organizacija u oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija u Srbiji koja razvija specifična IT rešenja, uključujući hardver i softver, usluge konsaltinga, inženjeringa, projektovanja i integracije ...
Pročitaj više
Volgina 15, Beograd
Zvezdara,Beograd

NET 011

  • 0
5.0 | 2 ocena
R&M freenetJedinstveni sistem kabliranja za prenos govora, podataka i slikaDistributer Reichle&De-Massari za Srbiju i Crnu Goru...
Pročitaj više
Gospodara Vucica 145
Voždovac,Beograd

BCS PROFESIONAL

  • 0
5.0 | 2 ocena
Bulevar Mihajla Pupina 12
Novi Beograd,Beograd

JUGOTRADE

  • 0
5.0 | 2 ocena
Osnovan je 2002. godine i od tada neprestano raste i stalno se osposobljava za nove poslove iz oblasti telekomunikacija. Inženjering je organizovan, opremljen i osposobljen za sledeće aktivnosti u projektovanju i izgradnji:- Multiser...
Pročitaj više
Dragoslava Srejovica 2
Palilula,Beograd
Sat Vision...
Pročitaj više
MobitelMont...
Pročitaj više
ImpreSo international corporation...
Pročitaj više
Beo nts telekomunikacije...
Pročitaj više
Impuls Telekomunikacije...
Pročitaj više
In telekomunikacije i dizajn...
Pročitaj više
Toptel telekomunikacije...
Pročitaj više
Abs minel kontaktne mreže...
Pročitaj više
Alcatel Pupin Jugoslavija...
Pročitaj više
Alfa telekomunikacije...
Pročitaj više
Algotech telekomunikacije...
Pročitaj više
Apolo telekom...
Pročitaj više
Argnet systems...
Pročitaj više
Balkan holding internacional...
Pročitaj više
Bellfor telekomunikacije...
Pročitaj više

Iskustva i preporuke posetilaca

27.02.2018 08:04
Srecko Gruber

Zdravo trebam spiralni kabl za mikrofon. Javite da li imate. Srecko

09.05.2017 11:37
Maja Matic

Najkvalitetnije projektovanje telefonski instalacija uz izvodjenje terenskih radova.Takodje kada je u pitanju i internet mreza bilo koje vrste jedni su od boljih u ovom poslu.

09.05.2017 11:34
Kristina Milosevic

U okviru ove prodavnice,nalazi se i servis za sve vrste uredjaja za radio komunikaciju.Sve radove obavljaju u laboratoriji uz upotrebu savremenih instrumenata. Sa zeljom da zadovolje potrebe klijenata,servisiraju radio stanice Icom,President.

09.05.2017 11:31
Ilija Radovic

Bilo da su u pitanju poslovni korisnici ili fizicka lica,kompanija BizNet se trudi da pronadje najoptimalnije resenje za svoje klijente.Dovoljan je samo jedan poziv i njihovi profesionalni agenti dolaze na vasu adresu,sa zeljom da vam predstave ponudu.

12.03.2017 08:52
Borislav Milic

Preduzece Aluxom bavi se trgovinom na veliko i malo vrhunske opreme za radio amatere vodecih svetskih proizvodjaca.Iz njihovog bogatog prodajnog asortimana izdvajaju se

SBB stanice i mobilne stanice.

12.03.2017 08:48
Goran Sarenac

Upravljanje saobracajem,naplata putarine,upravljanje saobracajem u gradovima,primena gps tehnologije.Zastita informacija,kripto uredjaji,zastita komunikacija u telefonskim i radio mrezama.Telekomunikacije plc,dsp,modemi.

12.03.2017 08:46
Kosta Savic

Sve u vezi telekomunikacija i to od izrade projekata,preko izlaska na teren i osposobljavanja prijemnika uz pomoc opreme po najpovoljnijim uslovima,veoma profesionalno uz vrhunske materijale.

08.02.2017 12:06
Zvezdan Pejovic

Odlična saradnja. Za svaku pohvalu i preporuku. Firmu čine mladi i profesionalni ljudi koji na pravi način dođu do najboljeg poslovnog rešenja.

31.08.2016 06:29
Ana Milosavljevic

Najpouzdanija firma za telekomunikacije.Kompletno uvodjenje i razvodjenje mreza za telefone,kablovsku tv i internet u svim poslovnim prostorima.Izrada idealnog projekta i besplatno servisiranje.Sve preporuke.

31.08.2016 06:15
Andrija Atanaskovic

Najpouzdanije uvodjenje kablovske mreze za individualne korisnike u gradu.Vrhunska oprema i strucan tim servisera zadovoljice sve vase potrebe veoma odgovorno i po veoma niskim cenama.Sve pohvale.

31.08.2016 06:10
Milos Topalovic

Ponudili su mi savrsen paket koji ukljucuje fixnu telefoniji,kablovsku televiziju i bezicni internet.Bio sam skeptik posto im je cena dosta niza od konkurencije ali kad sam se uverio u kvalitet imam samo reci hvale.

07.06.2016 10:59
Goran Sarenac

Nude vam sledece usluge iz telekomunikacija,multiservisne fiksne pristupne mreze,multiservisne bezicne pristupne mreze,wimax tehnologija,magistralni i spojni putevi,sistemi prenosa,komutacioni sistemi,sistemi napajanja.

07.06.2016 10:56
Kosta Savic

Pouzdan partner kada vam treba kabliranje prostorija,kuce,kancelarijskog prostora.Kabliranje se odnosi na najkvalitetnije kablove svih profila koji se koriste za prenos telekomunikacijske i internet mreze.

07.06.2016 10:53
Milos Bozovic

Najpouzdanije projektovanje i ugradnja svih telekomunikacionih i racunarskih mreza i sistema.Konkretne usluge su montaza telefonskih centrala,prodaja legalnih softvera,odrzavanje postojecih racunarskih sistema.

14.08.2015 09:37
Ivan Stojmirović

99 STUDIO je najbolja izrada racunarskih mreza i telefonske instalacije u gradu!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Tehnika Telekomunikacije